Oradea (11)
Raspunsuri - Pagina 10
adi2003 spune:
Mercedes, ti-am admirat trandafirii din balcon saptamana trecuta. Sunt superbi!
Florile mele
citza spune:
Mercedes, du-te le Scala,eu acolo i-am facut copilului meu tortul.Noua ne-a placut.Ai din ce alege.
cecilia
Mercedes spune:
simina- da si noua ne plac, dupa cate se pare sunt preferatele familiei
cecilia- am fost si la scala...dar acele vanzatoare numai nu stiu sa si vanda marfa. Am vazut acele torturi dar totusi as vrea altceva nu ma refer la compozitie ci la aspect-pana la urma daca nu gasesc acolo va fi varianta cea mai buna pentru bianca.
Stiti cumva pe cineva care face torturi in forma de masini de un anumit tip de exemplu?( saptamana viitoare va tb sa i duc la Cristi la gradi un tort,terminam gradinita si cum el e nascut in august nu a fost sarbatorit pana acum si...copilul doreste sa fie sarbatorit si el la gradi
gabibarta spune:
Mercedes, din pacate n-am prea mare cultura generala la torturi, insa pana acum comandam in tort de frisca si il ornam cu figurine de martipan. Anul acesta Robert mi-a spus categoric sa nu-i mai cumpar porcarii de cofetarie ca nu-s bune de nimic, sa fac eu tort, nu conteaza daca nu-i frumos:)Alea frumoase de la scala nu-s prea bune la gust, am mancat de cateva ori, dar au un gust nespecific de chimicale dulci
szivarvany spune:
Mercedes - eu ti-as zice sa faci tu torturile ... nu da cu pietre, sunt foarte, foarte usor de facut si faci ce creme va plac voua si macar stii ce ai folosit.
Pe cel masinuta - faci 2 blaturi dreptunghiulare, unul mare, unul mai mic, din pandispan simplu sau cu cacao sau cu ce-i place lui Cristi, pui crema in mijloc (merge si cea instant DrOetker sau budinca sau ce vrei tu), suprapui, cumperi din Selgros colorant alimentar (verde, albastru, galben, rosu), adaugi in frisca, imbraci masinuta, conturezi geamurile, usile cu alta culoare si gata, nu are cum sa nu iasa gustos si aratos.
Pt Bia as face ce fac eu anul asta pt Giulia - tort in forma de cupola sau cel aranjat in sita (rulada cumparata si umpluta cu crema si puse felii-crema-felii in sita, apoi rasturnata) si in mijloc o papusa gen Barbie. Tortul formeaza rochia, decorez cu frisca roz :-) si perle (tot din Sel).
Va doresc o zi faina tuturor si spor la lucru !!!
Daria & Giulia (2004 08 16)
adi2003 spune:
Daria, mi-ai adus aminte de poza asta:
http://www.marius.rdsor.ro/poze/24.04.2004/004.html
Marius stie. Poate va spune si de unde a fost comandat.
Florile mele
Mercedes spune:
simina- esti draguta dar cu bianca am rezolvat deja .Am fost in piata mare acum de dimineata si am comandat de acolo .
Am mai luat de la ei prajituri si sunt mai bune decat in alte parti si sunt vanzatoare care si stiu vinde marfa
Despre tortul din poza cred ca s a facut la pigalle -am vazut si acolo 2 torturi pozate cu papusi dar sincer m a socat pretul - tortul avea aprox 2.5-3 kg si kg de tort costa 240.000 lei/kg-cam mult cel putin pentru mine
Mutumesc pentru informatii
marius spune:
Nu a fost facut la Pigalle. Siminel m-ai facut sa zambesc
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Mercedes spune:
ok nu la pigalle , atunci unde?
Ce faceti cu copilasii de 1 iunie?ma gandesc ca majoritatea lucrati dar dupa masa mergeti undeva?
Le luati ceva special?
cristina22 spune:
Dariaaa! pupici multi pentru ideea cu tortu' masina! Io m-am tot gandit cum sa fac rost de tava in forma de , nu m-a dus capu'la doua blaturi! Poate ii si fac pe maine o masina de mancat!!
cristina si nazdravanul Andrei