Lista Gradinite Bucuresti - bila alba / bila negra

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by monjum06

lala_d in ce an ai terminat gradi? ca si eu tot acolo am fost la 38.
am vrut sa o inscriu si eu pe fetita mea acolo dar din pacate anul acesta nu au facut grupa mica.
am reusit si am inscris-o la 64 la Floare de colt.

Asa e, anul acesta nu au grupa mica deoarece in planul primariei aceasta gradinita va mai ''suferi'' construirea unui corp nou de cladiri. Adica inca 8 clase parca si o sala de sport.
Probabil anul acesta vor demara constructia daca terenul le permite.
Am inteles ca ar putea exista o problema cu fundatia deoarece panza freatica este la mica adancime.
Noi am terminat gradinita anul acesta. Pe 15 septembrie incepem clasa I.

Eu am terminat gradinita in 1982

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

si eu tot in 1982 la d-na educatoare georgeta.
dar am plans tot timpul ca nu eram obisnuita sa stau fara bunica.
sper ca fata mea sa fie putin mai descurcareata.
va pup
si am facut apoi sc. 88 de langa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Mie imi trebuie o gradinita unde sa-l duc pe Alexandru de la opt dimineata si sa-l iau dupa 18...Imi trebuie o gradinita fara vacante.
Cele de stat sunt bune pentru cine are bunici sau macar o persoana apropiata care sa fie acolo cand ai nevoie.
Noi nu avem, nu ma pot baza nimeni.
Se intelege de ce unii oameni aleg gradinitele particulare.
toate bune,

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Va mai povestesc si despre ARC en CIEL??!!

Caci dupa postul lui Silvvi..("Alegeti omul nu gradinita/cresa")...nu-mi mai vine sa postez nimic...

Revin mai dupa amiaza, ca tre' sa plec la job,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madade spune:

da, da, spune-ne............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Cu ceva vreme in urma va povesteam despre Gradinita Bambi Grup si experienta neplacuta traita acolo si de noi si de Rares. Intre timp, mai precis din iulie, ne-am mutat la o alta gradinita despre care am vrea sa va spunem cate ceva.
Gradinita Sfintii Imparati Constantin si Elena
str. Labirint nr.137, sector 3

Personal: 5 puncte - Au educatoare/ pedagoge, cu atestat de lb. engleza, extrem de dragute si pricepute, una dintre ele cu studii de psihologie. Doamna directoare o persoana foarte calda,inimoasa, priceputa, atenta, zilnic merge si viziteaza grupele si permanent urmareste online salile de clasa, sala de mese si dormitorul. Stie intotdeauna daca Rares a mancat, de cate ori a fost la toaleta, ce activitati a facut si ce nu. Nu stiu cum reuseste caci mai sunt vreo 60 de copii in gradinita!!!. Personalul bine platit. Medic colaborator o data pe saptamana si asistenta medicala zilnic. Contracte cu psiholog/ logoped, o data pe luna.Bucatar cu atestat si ajutor de bucatar cu specializare patiser.

Dotari: 4 puncte - Cladirea este adecvata unei gradinite (1). Material didactic bogat, se cauta permanent lucruri noi, Jucarii interesante si suficiente. Curtea este mica , folosita cu precadere de copii de la grupa mica, cei mai mari sunt dusi intr-un parculet din apropiere sau cu microbuzul in Parcul 23 August, Cismigiu.Video online, care chiar daca pentru unii dintre voi nu este cea mai importanta cerinta, imi face placere ca intr-o pauza de munca sa-l vad ce activitati face, cum se poarta, daca mananca sau nu.

Curatenie: 5 puncte - Totul straluceste permanent.

Mese: 5 puncte - Meniu variat,bucatar priceput. Rares mananca tot si nu reusesc sa-l conving sa manance pana dupa 20,00. Fac dulceturi, gemuri, sucuri in cadrul gradinitei. Au prajituri de casa la desert. Pentru mofturosi( cei care mananca decatr doua/trei produse) li se dau in exclusivitate respectivele mancaruri.

•Activitati in gradinita: 5 puncte - Permanent supravegheati (vizionez online periodic activitatea).Nu se tipa si nu se ridica tonul. Totul se discuta calm, insa ferm, copii mi se par extrem de ascultatori in timpul activitatilor, iar eu sunt foarte mirata caci il cunosc pe Rares care nu poate sta 15 minute intr-un loc.

•Activitati extracuriculare: 5 puncte - Multe astfel de activitati, la alegere, efectuate cu profesori din afara gradinitei: inca doua limbi straine-limba germană, franceză, italiană, pian, balet, dans aerobic, dans modern, actorie şi artă teatrală,inot - vara .
-----------------------Gradinita acreditata!!!

TOTAL: 29 puncte
Si eu care credeam ca nimic nu ma poate multumi.

Pe langa punctajul meu, cred ca cel mai important este faptul ca Rares care este deja la a treia gradinita, la fiecare din celelate doua, dupa 2-3 saptamani nu mai voia sa se duca si aveam circ dimineta cu lacrimi si jale, este foarte incantat si abea asteapta sa mearga la gradinita, fiind foarte atasat de D-na directoare si de educatoare.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu-mami spune:

Va saruta cu drag o mamica de pui mic si dulce, care cauta de luni de zile o gradinita buna pt puiul ei (pe scurt, o traducere pt ce inseamna pt mine o gradinita buna: in primul rand ale carei educatoare sa stie cum sa se poarte cu copiii, sa fie blande, intelegatoare, sa aiba rabdare si sa incerce sa ii cunoasca, ca mai apoi sa stie sa ii indrume pe o cale f. buna si care sa li se potriveasca cel mai mult, sa stie sa le insufle ca si noi, familia, dragostea de cantece, de poezii, de cunoastere, de bun simt, etc, apoi un loc curat, ingrijit in care sa se poata desfasura si alte activitati pt copii).Oare cer prea mult? Foarte posibil, in ziua de azi...
Doua rugaminti am si eu la voi:
-prima: va rog din tot sufletul, daca stiti cumva gradinite de stat sau partic.(pana in 4 mil/luna!) care sa corespunda cu cele de mai sus si aflate in sectorul 2, zonele Morarilor (Pantelimon), Iancului, Vatra Luminoasa, va rog dati cu mesaje; le astept cu f mare nerabdare si interes, mai ales ca despre sectorul 2, in special aceste zone, n-am citit mai nimic;
- a 2-a: ce stiti despre gradinita nr 256 de pe str. Mr. Ionescu Atanasie 25.
Astept raspunsurile voastre!!!

O mamica de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Corneliap33.....
astazi mergem sa vedem aceasta gradi!! AM mai auzit despre ea lucruri bune, dar...

Spune-mi te rog un singur lucru...ieri cand am vorbit la gradi, mi-au spus (citez)" nu puteti veni dimineata caci sfintim gradinita si impartasim copii" (???!!!)...

ADICA?????
Sper ca nu se intampla saptamanal, sau ii invata pe copii rugaciuni, cantecele religioase si altele de genul asta...

Eu chiar am o problema vav de partea asta "prea religioasa"..

Cum este??
Pupici mici,
mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si eu am vrut in primavara cand cautam gradinita sa-l inscriu pe Radu la gradinita Sf Imparati...dar nu mai aveau locuri, grupa mica nu se facea pt ca gradinita era full, si mi-au propus sa revin la anul cand va fi de 4 anisori copilul si va intra direct la grupa mijlocie.
Mie mi-a placut mult inclinatia aceasta catre religie, nu am vazut-o in multe gradinite, nu cred ca exagereaza cei de acolo in vreun fel.
Pozele cel putin arata ca totul e pus bine la punct, iar ceea ce povesteste Cornelia33 imi intareste aceasta convingere.
Eu regret tare ca nu l-am putut da pe copilas acolo.
Off topic: la biserica Sf Silvestru unde avem noi duhovnicul sunt familii (foarte moderne si instarite de altfel, care chiar ajuta biserica) care-si duc copilasii saptaminal la impartasit. Am inteles ca este foarte bine acest lucru. Pentru sufletelele lor mici si neprihanite. Nu vreau sa mi-o ia nimeni in nume de rau, nu sunt eu aia super-credincioasa ca sa dau lectii. Zic si eu din cele vazute si auzite.
Sanatate si gradinite cat mai potrivite!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Cinste si felicitari celor care administreaza gradi "Sfintii Imparati Constantin si Elena"! Si eu mi-am expus pe forum parerea de nota 10 pentru aceasta locatie, si daca aveau grupa mica...eram de mult acolo...Suntem la Scooby - Doo si puiul e fericit aici. Bafta tuturor!

Mergi la inceput