Zalauance!!!!!!!!!la apel!!!!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eram pe pag a doua.
mai, va doresc o zi frumoasa si multa sanatate.
mihaela drum bun si shhopingareala placuta.
va tzuc si mai vin.........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
claudiasabou spune:
Buna,sunt si eu prezenta.
Noi ne-am trezit abia pe la 10 ,de-aia sunt asa intarziata.
Si pe mine cred ca m-a luat raceala si nu prea am chef de nimic.
Ma duc sa-i dau papica Rebecai si apoi sa mergem la nisip.
Va pup .
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
diplodocus spune:
Prezenta la apel!
Ma inscriu in clubul mamelor zombi...Nici nu mai stiu d cite ori s trezeste p noapte, si ma ustura sfircurile d numa...ca vrea tzitzi mereu, nu mai stiu c sa ma fac cu el...
FETELOR, voi ati dat LAPTE DE VACA( si derivati:brinza, iaurt, smintina)la bb-ici inainte d 1 an??? Vedeti ce teravura se face acum ca nu ar fi indicat...Eu am inceput sa-i dau brinza calcica, dar stau pe ginduri daca sa-i dau iaurt sau nu...Si daca nu, nu stiu ce sa-i dau, ca in curind trebuie sa-i introduc masa 3...
Parintii mei nu stiau atitea (daca nu aveau forum:) si precis am mincat albus, miere, lapte de vaca, capsuni, atc, si n-am nici o alergie, da...daca stiu ca nu e bine, acum nu ma pot hotari cum sa fac
Va rog, astept pareri pertinente de la voi, ca toate aveti mai multa experienta ca mine...
IOANA si Luca-Mihnea
elutaf spune:
Ioana poti sa dai lactate de vaca cu singura conditie sa nu inlocuiasca laptele ... "interdictiile" sunt date de faptul ca laptele de vaca nu ar contine toate elementele pe care le contine laptele de mama sau formula ... celelalte insirate de tine nici eu nu le-am dat inca
si mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
for2nity spune:
Buna dimineata,
si eu m-am trezit tarziu azi caci aseara am ajuns f tarziu acasa. Ce sa spun, scumpica mea nu dormea si cum i-am facut cadou un prieten, nn Forby, am mai petrecut o ora impreuna jucandu-ne cu el...si uite asa...m-am trezit si eu zomby. Sunt deja la a doua cafea si cu multa treaba pe cap. Dar azi mi-am propus sa ies si eu cu printesa mea cu motoru' la plimbare, poate ne vedem pe platou. Simt ca sunt datoare cu o multime de raspunsuri dar nu-mi aduc acum aminte de toate asa ca o sa mai scriu cand voi fi mai limpede la cap.
Printre altele, multumesc pentru suport (vis-a-vis de noul proiect-parculetul) am inceput lucrarile sper sa ne incadram in termenul propus, anume 1 iunie.
Mihaela, drum bun la Bucuresti, sa veniti sanatosi.
Ioana, nu dispera, tu esti o mamica calma, vei stii cum sa faci cel mai bine.
claudia, ti-am vazut printesa in poze si mi-am dat seama ca am remarcat-o si pe platou, e o scumpa. Sanatate multa.
Claudia (sandana) , ce faci draga, pe unde te plimbaresti si noua nu ne spui? Asa-i ca nu a mai primit Darius diploma de la carnaval? De ce nu mi-ai adus aminte?
Va pup acum si mai scriu mai tarziu.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
salutare gascaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
bai da ce liniste e la noi.
ioana matei inca mai bea lapte formula, eu nu am avut curaju sa-i dau de alimentara sau de vacutza.iaurt i-am dat la inceput facut de mine si-l amestecam cu fructe.dupa un an am incercat danone, nu a fost fff incantat.ii place de ex iaurtul campina simplu sau cu fructe.eu ii tot iau din metro si selgros tot felu de iaurtzele.un sfat cand cumperi iaurtul uita-te la compozitzie: daca are lapte paraf si tot felul de adousuri lasa-l pe raft nu-l cumpara.eu is dusa rau .asa ca nu te uita ce fac eu.ne-ai cerut o parere , uite ti-am zis cum am procedat.( din dilimandroseniile unei blonde)
iar e sarbatoare .a intrat elvira pe la noi.te tzuc apasat gajico.si fa bine cand, esti in pauza de cafea, scrie-ne un rand.ca sa stim si noi ce esti bine.
claudia baga vit C la greu si ceaiuri.sa nu racesti fata ca ti-o iei.
adriana unde esti?????????? te-ai suparat pe noi?
elutza da ce faci la cj? mergi la shhopingareala?aaaaaaaaaaaa uita-i ai cumnata acolo.da-i un pupic apasat lui alina din partea mea.
gata va tzuc si mai vin.................
Bimilit spune:
is uituca rau de tot.
ioana ii fac branzica , calcica din lapte de 3,8%grasime si-i dau un anumit tip de smantana( iti trimit firma pe PM) daca te intereseaza.folosesc doar ulei de porumb, zahar brun , sare de mare ( nu de baie).nu folosesc vejetasi nu prajesc nimic.no is dusa sau nu?
va tzuc
Bimilit spune:
am intrat sa aduc zalaul in top.
va tzuc si mai vin.......
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!!!
fetelor unde sunteti? eram pe pag a treia.mama ce rusine .
fetelor azi am vazut o fetiza superba .mai da frumoasa foc.musai sa-mi fac si eu o fetitza.
va tzuc si mai vin......
PS pe fetitza o cheama Rebeca Patricia .
sandana spune:
HELLO ! I A"M BACK 1 Surprise....
Ce faceti mamelelelelelor...?Sa nu ma sfaditi ca iara nu mai intru vreo 2 luni..
Imi pare rau dar tare nu prea am timp sa intru sa postez....insa asta nu insemna ca v-am uitat si nici ca v-am lasat sa va faceti singure de cap...
Acuma am prins si eu calculatorul liber caci nu mai am loc de Darius si de barbatu-meu......eula...smotru...
Am citit in paginile anterioare sa vad care e suflu natiunii si se pare ca e ok...ma bucur...Bun venit gagicilor noi si sper sa ne si vedem caci la intalneala v-ati tras pe ....stiti voi
Maine merg la serviciu....sa nenorocesc vreo 13 tineri...asa ca pana seara sunt pe baricade...Dar avand in vedere ca puiutul este in delegatie la soacra....o sa ma refac maine seara...sper sa pot sa ma odihnesc
Eu mi-am facut azi curatenia ca sa nu mai pierd vremea maine....
Altefl....noi suntem bine...voi..
Apropo datele de condica subsemnata SANDANA ca sa evitam confuziile de nume....BUNA CLAUDIA... eu 01.02. iar Darius 29.08
Va pup si va doresc noapte buna.
Hopa ,Bia ce puii mei facem ca se scumpeste tutunu...putele astea de guvernanti cred ca s-au imbatat si nu stiu ce fac...mare succes nu ? mancam mai putin si
papapap