Violul - cuvant greu!
Raspunsuri - Pagina 2
adi2003 spune:
Insasi subiectul de fata imi provoaca repulsie. Cei care comit astfel de fapte nu pot fi decat niste gunoaie ale societatii sau dereglati mintal.
Cert este ca cine a trecut printr-o astfel de experienta ramane cu un traumatism pe viata, cel putin de ordin psihic, pe care cu greu il poti depasi.
Daca se intampla la varste fragede, e si mai cumplit.
De aceea violatorii ar merita cele mai grele pedepse, pentru ce au savarsit. Nu ii poti numii oameni, decat "animale".
Florile mele
Ana-Maria21 spune:
Citind acest subiect mi se umplu oochii de lacrimi cand ma gandesc la prietenele mele care au fost violate,la cineva din familie.....nu stiu ce le-as face..ce ar merita probabil sa fie inchisi pe viata..sau sa li se faca ceva ca sa ii poti recunoaste pe strada dupa ce ies.Nu sunt oameni..sunt animale.Prietena mea nu a fost crezuta de politisti ca a fost violata doar pentru ca a fost in discoteca la o varsta mai frageda...dar un NU e nu indiferent unde ma aflu..vorba ta omul se razgandeste si are tot dreptul..
Probabil ca unele persoane isi revin dupa un viol..altele nu..depinde cat de puternic esti..sau poate ca niciodata nu iti revii complet pentru ca ma gandesc ca animalele astea iti fura ceva ..inocenta..incredera in alt om.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
LUª spune:
Buna fetelor.trebuie sa ai mult curaj si multa putere sa poti spune eu am fost violata ,este o tema foarte delicata ,in ultimu timp am vazut la tele
multe voluri si mai ales femei in virsta caer nu au nici o putere de groaza sa vezi barbati -(daca se pot numi asa )cu pot dea avea o relatie cu cineva care nu vrea care spune nu ,nu vreau eu nui inteleg pe acesti nenorociti cara fac aceste lucruri .Violul ....un cuvint greu pentru o femeie care unele le depasesc altele ramin remarcate pre toata viata iar cu acesti nenorociti ar trebui serios sea le scrie pe frunte violatori pe
viata
adi2003 spune:
quote:Asa este. Alte victime se aleg cu o frica continua, frica de a nu se mai repeta vreodata ceea ce li s-a intamplat in trecut. Astfel devii circumspect, analizezi tot mai mult persoanele din preajma si nu te hazardezi in situatii si locuri incerte. Oricum privesti altfel viata dupa o asemenea trauma.
Originally posted by Ana-Maria21
Probabil ca unele persoane isi revin dupa un viol..altele nu..depinde cat de puternic esti..sau poate ca niciodata nu iti revii complet pentru ca ma gandesc ca animalele astea iti fura ceva ..inocenta..incredera in alt om.
Ganditi-va ce e in inchisori, credeti ca acolo nu se intampla tot felul de practici si intre detinuti? Si atunci cum e mai bine? Nu sunt un pericol mai mare dupa ce ies de-acolo? Cred ca ar trebui gasita o pedeapsa si mai mare, care sa-i faca constienti de ceea ce au facut.
Florile mele
Ana-Maria21 spune:
Una din prietenele mele insa si-a revenit.Si ma bucur mult pentru ea.Dar sunt sigura ca in adancul sufletului a ramas o cicatrice.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
impreuna spune:
E clar ca trebuie sa se schimbe ceva (legislativ vb) pentru ca majoritatea violatorilor recidiveaza, pe mine asta ma ingrozeste.
Flavia (sotie si mamica fericita)
ginutza2002 spune:
Am si eu o prietena care a fost violate de un dobitoc arab!
A fost la un interviu si a prins-o acolo!Tipa a reusit sa iasa la un moment dat pe scari si sa tipe, dar nu a iesit nimeni sa o ajute!Desi blocul era plin de apartamente si era imposibil sa nu o auda nimeni!A scapat intr-un final, s-a dus la prietenul ei din acel moment si au plecat amandoi la politie.Acolo a venit si nenorocitul care subit habar nu mai avea de limba romana si care a mituit politistul sa fie de partea lui, desi pana atunci era de partea prietenei mele. Prietenul ei a cazut la pace cu el pentru fabuloasa suma de ... 10 milioane. Da fetelor pentru 10 milioane de lei si-a vandut si prietena.
Tipa a vrut sa se razbune luand din spital o seringa cu care a fost facuta o injectie unui pacient bolnav de sida. Am reusit pana la urma sa o conving sa renunte la idee pentru ca isi facea si mai mult rau si in afara de asta am fost urmarite amandoua aproape inca un an de la aceasta intamplare.
A reusit intr-un final sa treaca peste acest episod din viata ei si acum si-a refacut viata, dar urmele i-au ramas...
La un timp dupa viol si ea voia sa isi puna capat zilelor, dar a renuntat. A vazut ca are multi prieteni in jurul ei care o inteleg si care o sustin si a inteles ca nu are de ce sa faca acest lucru.
A mai contat si faptul ca a mai gasit si un baiat minunat care a stat alaturi de ea si nu a respins-o in momentul in care i-a povestit prin ceea ce a trecut.
Din punctul meu de vedere ar trebui sa treaca si ei prin asa ceva si apoi torturati si dati cu sare si otet.
Stiu ca suna cam macabru si creepy dar credeti-ma ca asta le-as face!
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani !
Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi !
Danseaza ca si cand nimeni nu te vede !
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni !
Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant !
irlandeza spune:
Eu propun sa li se taie p.....l.Atunci nu ar mai fi un pericol nici afara , nici in inchisoare.
Am citit cu ceva timp in urma o poveste intamplata in America cu multi ani in urma: o fata de 18 ani face autostopul , opreste o masina cu o fam, sot, sotie copil , fata urca crezand ca e in siguranta pt. ca e familie ;e dusa la casa acestora , dusa in beci, inchisa intr-o cutie , gen cosciug cu o fereastra mica pt. a respira , scoasa de acolo in fiecare zi pt. viol si perversiuni , mancare si apa aproape deloc , tinuta in acel loc 7 ANI(incredibil , dar adevarat), i-a fost dat voie de 2 ori sa sune acasa sa-si asigure fam. ca e bine si sa nu sune politia ,dupa 7 ani sotia violatorului care e si ea maltratata de sot se satura , o ajuta pe fata sa scape , pleaca si ea. In final violatorul e prins, isi recunoaste vina si primeste 10 ani.
Fata isi revine spectaculos si dupa cateva sedinte la psihiatru e gata sa-si reia viata de unde s-a intrerupt.
Crede-ti ca asta e dreptate? Eu una nu cred, merita sa fie supus si el la acelasi tratament ca sa vada pe pielea lui cum e.
Noi 2 singurei
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Eu propun sa li se taie p.....l.Atunci nu ar mai fi un pericol nici afara , nici in inchisoare.
Am citit cu ceva timp in urma o poveste intamplata in America cu multi ani in urma: o fata de 18 ani face autostopul , opreste o masina cu o fam, sot, sotie copil , fata urca crezand ca e in siguranta pt. ca e familie ;e dusa la casa acestora , dusa in beci, inchisa intr-o cutie , gen cosciug cu o fereastra mica pt. a respira , scoasa de acolo in fiecare zi pt. viol si perversiuni , mancare si apa aproape deloc , tinuta in acel loc 7 ANI(incredibil , dar adevarat), i-a fost dat voie de 2 ori sa sune acasa sa-si asigure fam. ca e bine si sa nu sune politia ,dupa 7 ani sotia violatorului care e si ea maltratata de sot se satura , o ajuta pe fata sa scape , pleaca si ea. In final violatorul e prins, isi recunoaste vina si primeste 10 ani.
Fata isi revine spectaculos si dupa cateva sedinte la psihiatru e gata sa-si reia viata de unde s-a intrerupt.
Crede-ti ca asta e dreptate? Eu una nu cred, merita sa fie supus si el la acelasi tratament ca sa vada pe pielea lui cum e.
Noi 2 singurei

Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004) Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
tlaura spune:
quote:
Initial creeata de AbraMack
Ce parere aveti despre violatori ? Ce ar trebui sa se intamlpe cu ei ?!
AbraMack si a ei... astrala!!!
http://www.babiesonline.com/babies/a/astra/
Fara doar si poate ar trebui castrati!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze