Violul - cuvant greu!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

decat atat spun: Legea spartana, dinte pentru dinte. pt unele chestii nu cred ca exista alta solutie. sa ma lase cu incercari de reabilitare a infractorilor, etc... parerea mea: nu sunt oameni cei care fac asta! una e sa furi ca ti-e foame, una e sa omori sau sa violezi, astea sunt instincte de animal, astia nu's oameni. asa cum omori un animal turbat care ataca oameni, asa si astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

AbraMack, imi pare foarte rau pentru experienta ta si a tuturor fetelor care au trecut prin aceste oribilitati.

Eu cred ca violatorii ar trebui sa primeasca inchisoare pe viata. Si eventual, din cand in cand, sa fie si ei violati sa isi dea seama ce "bine" e

Sa fie omorat mi se pare prea putin fiindca asta inseamna ca scapa repede, dupa parerea mea ar trebui sa fie chinuit.

Eu nu sunt o persoana cruda (zic eu) si nici adepta conceptiei dinte pentru dinte, dar in cazuri de viol, pedofilie, trafic de carne vie, crime prin tortura si alte asemenea, cred ca ar trebui aplicat un tratament extrem de sever si inchisoare pe viata.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Si eu cred ca ar trebui castrati.Pe viu fara anestezie.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

inchisoare pe viata? de ce? pt ca tot noi, oamenii cinstiti, prin impozite si dari, sa le platim intretinerea?
nu, nu cred ca e o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Cred ca ar trebui castrati si sa li se taie limba si mainile ca sa nu mai poata face pe cineva sa sufere.

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by Helenutza23

inchisoare pe viata? de ce? pt ca tot noi, oamenii cinstiti, prin impozite si dari, sa le platim intretinerea?
nu, nu cred ca e o solutie.

Si ce propui? o solutie viabila adica. Noi, vrem nu vrem, tot platim pentru intretinerea detinutilor. Nu sunt de acord cu asta, ar trebui sa munceasca sa le iasa sufletul in folosul comunitatii si ca sa-si plateasca ei cele necesare... dar nu e asa. Si de platit tot platim. Asa ca macar sa stea acolo pana mor.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Mai sus cineva intreba care e pedeapsa legala pt. asa ceva,7 ani cu posibilitatea eliberarii conditionate dupa ce au efectuat jumatate din pedeapsa(pt. buna purtare).Ies si revin la fosta lor ocupatie si de regula la terorizarea fostei victime.Aceste femei nu sunt crezute de autoritati si asa cum s-a spus mai sus suporta amenintari si ele si familia lor.
In occident exista ordine de restrictie,exista asociatii care sprijina victimele iar politia urmareste atent violatorul pe perioada pe care ar mai fi avuto de executat.La noi politia acuza tot victima.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Doamnelor, am spus ca nu vreau sa va povestesc nimic legat de experientele mele. Nu o voi face. Totusi am sa va spun ca autorul primului "incident" din viatza mea a fost inchis de vreo cinci ori pentru ...VIOL. Acuma daca stau sa ma gandesc ca si-a ispasit de fiecare data pedeapsa pana la capat, sau cel putzin jumatate, ar trebui sa aiba macar 40 de ani si nu are. Dupa mine, care nu m-am dus la Politzie, am auzit, ca a urmat o pustoaica de vreo 14 ani. (Omul facea din viol o meserie, intelegetzi?) Fata era virgina si parintzii acesteia au depus o plangere la Politzie. L-au inchis... DIN NOU. Dupa nici doi ani, era afara. L-am vazut. A venit la mine pe strada si mi-a zis: "Ce faci, draguta? Nu mai vrei sa itzi dea baiatul o portzie?" Eram pregatita sa il pocnesc direct in instrument... Nu a fost nevoie fiindca m-au ajuns din urma niste prieteni care l-au capacit de i-a sarit mustarul. Intr-un mod bizar, nu m-am simtzit deloc bine...

AbraMack si a ei... astrala!!!
http://www.babiesonline.com/babies/a/astra/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

AbraMack, imi pare rau ca ai trecut prin ce ai trecut, dar un lucru nu inteleg: de ce nu l-ai reclamat pe nenorocit? Ca sa ajunga sa o mai violeze si pe copila aia de 14 ani? Daca fata n-ar fi fost virgina parintii puteau sa taca linistiti??? Imi cer scuze, dar nu te inteleg. E ca si cum ai scapa de un criminal in serie, dar nu te duc sa anunti unde este, ce mai conteaza citi mai omoara dupa daca ai scapat tu!
Te intrebi ce sanse de recuperare mai au victimele. Probabil ca tine de familia, prietenii, virsta si psihicul fiecareia. Cred ca un copil este mult mai marcat decit un adult.
Ca ar trebui condamnati la mai multi ani asta e clar, desi castrarea este o solutie ieftina si mai sigura (din pacate nu va fi acceptata vreodata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Natasa, daca individul ar fi stat cu tine pe strada, daca facea parte din lumea interlopa, daca acasa ai fi avut doi bunici singuri si tu ai fi lucrat de dimineatza pana seara, lasandu-i singuri, tu l-ai fi reclamat? Politzia nu misca niciun deget cand tzi se fura poseta sau esti batut pe strada ziua in amiaza mare. Ce crezi ca i-ar fi facut??? Si ca dovada, parintzii acelei fete l-au reclamat, si? A iesit din puscarie in doi ani? DOI nenorocitzi de ani? Plus ca nu mai pun la socoteala jena si umilintza... Stii care e primul lucru care il vezi in ochii politzistilor romani cand depui o plangere? Indoiala si superioritate. Da, poate am gresit ca nu am avut curajul sa il reclam dar stiindu-i trecutul, mi-a fost frica. Asta-i adevarul! Nu pentru mine, pentru ai mei. Nu stiu daca ai cunoscut "live" cum sunt oamenii din lumea interlopa. Itzi spun eu: al dracului de periculosi si razbunatori. Cu legea din Romania... m-am lasat pagubasa si cred ca, ca mine, sunt multe femei. Din pacate!

AbraMack si a ei... astrala!!!
http://www.babiesonline.com/babies/a/astra/

Mergi la inceput