Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Apropo de costum de baie. Eu aveam unul dintr-o singura piesa de mai demult si il voi folosi pe acela. Nu cred ca are rost sa imi cumpar unul nou.
Ralumat ne vedem vineri la 6 fara douazeci in fata la Majestic. Asteptam toate fetele care mai vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Miro, daca am inteles bine ce trebuie sa fac, am trimis mail acolo unde mi-ai zis. Credeam ca ma descurc mai bine cu site-ul asta, da' de unde!!!
Nici nu vreau s-aud ca n-am voie sa ma dau cu tot felul de creme !!!
Pt fetele din Romania: ce creme de burtica si sani folositi? unde se gasesc... etc (hai ca m-am trezit) - am avut o zi agitata azi si inca nu s-a terminat

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Ce de super idei pe aici! Si eu imi storc creierii de zor, cum sa fac sa lucrez de acasa, dar sa iau si niste banuti....intr-adevar, varianta cu micro e dificila in momentul decontarii banilor. Si, daca stiu eu bine, din 2007 nu va mai fi nici o sfaraiala, ca dispar microintreprinderile si se ramane pe impozit unic, 16%. Deci, aviz celor care negociaza cu ai lor sefi.....
In continuare, imi storc creierii, dar alta idee decat sa cer sa ma plateasca la negru.....nu-mi vine. Sau, poate intoarcere la munca cu contract part-time? Dar in cazul respectiv nu stiu daca se aplica suma de 3 milioane in plus. Doamne, dar ce calcule imi fac eu inca de acum!

Raluca 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Si referitor la banii de la stat, sunt ingrozita, eu vreau sa stau cat mai mult cu bb, pt ca programul meu de la servici e lung... cu drumul... cand il vad? plus ca daca de la anu' nu se mai platesc banii pt bona ( cei 3 mil- daca am inteles eu bine) trebuie si bona, ca n-am cu cine sa-l las...
Dar la serviciu cand trebuie sa le spui cat timp vrei sa lipsesti? cand le dai hartia cu instiintarea ce esti gravi? eu daca le zic ca sunt sigur ma vor intreba, nu stiu inca...

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Ohoho, stai ca acum am vazut raspunsul. Raluca, ai putintica rabdare, draguto, sa imi probez costumul de pe acasa, ca era din alta epoca, cand mai eram si eu de marimea XL, ca acum sunt cam XXL.Si in plus, ar trebui sa vrajesc pe cineva pe aici......ca eu termin programul la 17.30.

Raluca 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Miro sa inteleg ca acea foaie ti-a dat d-na dr.fara sa o ceri?adica d-na la care mergi periodic la control sau cea cu care o sa nasti??
si inca ceva...cam cum suna hartia scrisa prin care ai anuntat ca esti gravi?
merci si pupici

quote:
Originally posted by Mirona

Dolores - eu am primit o foaie completata de dr. ginecoloaga, cu ea m-am dus la medicul de familie, tot cu ea la firma si am anuntat. Apoi am facut o foaie de mana prin care aduceam la cunostiinta firmei si am mai facut una cred ca pentru fortele de munca. CRED.
Da trebuie in scris ... practic din acel moment firma nu mai are dreptul sa te dea afara - caz de judecata.

mio75 unele chestii povestite de tine pe aici sunt prea complicate pt creierasul meu. Eu sunt inginera (proiectare pe calculator) in domeniul instalatii. Sotul are salar mai mare ... deci nici nu se pune problema sa intre el in CIC. Sa vedem cat e de maleabil sefu ... ca fara el nu fac nika. Tre sa-l prind in toane bune. Merci de info.

gina eu zic sa nu-ti faci probleme din cauza cremei de fatza. Can m-am intors de la dermatolog ... direct la gineco m-am oprit. Dr. mea ginecoloaga mi-a spus ca pot folosi unguent cu ichtiol fara probleme - ca nu trec cremele de placenta, iar eu stiam clar ca ichtiolul nu e recomandat in sarcina.
Eu folosesc in prezent o crema de fatza pe baza de galbenele, si eu am un ten ffff uscat. Cat mai putin stres.

Miro13+
am o nepotica talentata

dolores 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
Cate probleme va mai faceti in tara, acolo, cu concediile si cu indemnizatiile.......
Ma bucur pt voi daca mai gasiti asa, niste portite de iesire din tiparul legislatiei,doar cat sa va fie voua mai bine, ca la cat de " usor"se traieste in Romania de azi, tre' sa fii ori prea fericit, ori prea prost sa nu faci nimic. Sorry, sper sa nu fi suparat pe cineva.
Ktrinel, nu am avut nici o problema in avion, insa zborul a fost de scurta durata.Eu eram cu burta la gura cand zburam pe distante enorme si nu aveam nimic,cu toate ca medicul zicea ca nu sunt cu toate oile acasa. Vorbeste cu medicul, si daca te lasa sa pleci, nu mai sta pe ganduri. Apropo de Caraibe,sezonul super e cam pana pe la sfarsitul lui iunie,ca dupa aia se face vremea aiurea.Eu am fost acolo intotdeauna in aprilie-mai, si era super de bine. informeaza-te din timp, nu de alta, sa n u stai in hotel non stop.
Va pupacesc pe toate pe burticute.

11+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Sa vedeti faza: ma duc azi sa ma tund ca eram laiata rau, asa ca ma intilnesc si cu cosmeticiana care cum ma vede, zice: sunteti gravida si o sa aveti baiat!

Cum de a stiut, eu nu am inca burtica (la 8 sapt nu are cum sa se vada), iar cu sexul copilului, ce sa zic, si eu cred ca va fi baiat desi in plan avem fetita...

Mai verificam peste 2 luni, dar io zic ca asa e!

ruxmax8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cristina1974 vreau sa merg la inceputul lunii iunie in Cuba sau Dominicana. sper sa nu fie probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ktrinel, ti-am trimis un PM. Sper sa il gasesti util. Te pup

11+

cristina

Mergi la inceput