Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
dandusa spune:
Va pup pe toate ,pentru ca sinteti tare dragute.Va citesc in fiecare zi dar va scriu in pic mai rar.
As vrea sa va intreb despre durerile de cap,dar...cele groaznice .Eu de fel nu ma pling de durere atit timp cit este suportabila dar ieri am simtit ca mor de durere si culmea ...dupa o cafea buna ,mi-a trecut.
Alte leacuri stiti ?
15+
dandusa
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=cff8re2
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dolores
Miro sa inteleg ca acea foaie ti-a dat d-na dr.fara sa o ceri?adica d-na la care mergi periodic la control sau cea cu care o sa nasti??
si inca ceva...cam cum suna hartia scrisa prin care ai anuntat ca esti gravi?
merci si pupici
asa ... foaia aceea am cerut-o eu. da. dr. la care merg periodic mi-a dat-o.
Se numeste SCRISOARE MEDICALA si este adresata in special dr. de familie, sau o poate adresa firmei la care lucrezi tu.
Stimate coleg ... va informam ca pacientul dvs ... a fost consultat ... DIAGNOSTIC, Investigatii, Tratament recomandat Semnatura si parafa medicului.
Hartia ce am facut-o pentru firma si cea pt fortele de munca suna cam asa (scurt si cuprinzator):
Subsemnata ... (eventual un CNP) angajata a firmei ... prin prezenta va aduc la cunostiinta ca sunt insarcinata (eventual in cate saptamani - dar nu e necesar).
Data si semnatura.
Miro13+
am o nepotica talentata
cristina1974 spune:
Dandusa,probabil tensiunea ta arteriala a cam cazut la vale,de aia te doare asa capul si tot de aia iti trece dupa cafea,ca se stie ca asta ridica tensiunea.
Eu cand am probleme din astea, ori beau cafea, ca si tine, ori mananc un dulce concentrat,ca si asta cam ridica tensiunea. cel putin la mine, cam are efectul asta.
Te pup
11+
cristina
fatima spune:
dandusa, si eu am uneori ameteli insotite de dureri de cap..pe mine doctorul m-a lasat sa iau nurofen de dureri, imi trece imediat de la el..
azi sunt tare bulversata..am fost cu bunica mea la spital, la urgente, pentru ca se simtea foarte rau de la o raceala mai puternica si n-avea cine se duce cu ea, off, asa m-a tulburat ce-am vazut pe acolo..tot felul de oameni bolnavi..accidente rutiere, arsi..m-am ingrozit..
mai am si o alta grija..am intrat cu bunica mea in sala de radiografie, bine, eu am stat in spatele aparatului, langa doctor, dar eram asa ametita, si nu mi-am dat seama pe moment sa-l intreb pe doctor daca e vreun pericol pentru mine sa stau acolo, in incaperea aia..abia cand am iesit si am vazut scris mare pe usa "Nu intrati! Pericol de iradiere!" am realizat. dar ma gandesc ca poate nu-i asa grav, nu? din moment ce nu mie mi-a facut radiografia..
m_monique spune:
si eu mai am dureri de cap.
durerile de cap pot fi din cauza modificarilor de presiune atmosferica, ca zilele acestea au tot fost.
eu mai am dureri de cap din cauza cladirii ultradestepte si moderne in care lucrez. la noi nu se deschid geamurile si ne aerisim cu aer conditionat, care in mare parte e recirculat. azi cred ca a fost recirculat in proportie de 100%.
http://photos.yahoo.com/micumonica
fatima spune:
luciaro, am intrebat azi la farmacie cat costa Biomarin plus: aproximativ 360.000x30 capsule, adica pt. o luna..o sa-l intreb si eu de plicurile alea, macar sa fie mai usor de inghitit..
marair, Tutunaru oricum recomanda 3 eco morfol., la 14, 20 si 32 saptamani. la 14 saptamani se vad destul de multe la eco la Iosup, inclusiv sexul, mai ales daca e baietel..la mine l-a banuit T. de la 12 saptamani la eco transvaginala, m-astept ca Iosup sa mi-l spuna sigur..
in privinta nasterii, la Tutunaru nu se pune problema ce vrem noi..cezariana el nu face la cerere, ci doar atunci cand e absolut necesar..asa ca..vom trai si vom vedea..
dolores spune:
mii de pupici Miro
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by dolores
Miro sa inteleg ca acea foaie ti-a dat d-na dr.fara sa o ceri?adica d-na la care mergi periodic la control sau cea cu care o sa nasti??
si inca ceva...cam cum suna hartia scrisa prin care ai anuntat ca esti gravi?
merci si pupici
asa ... foaia aceea am cerut-o eu. da. dr. la care merg periodic mi-a dat-o.
Se numeste SCRISOARE MEDICALA si este adresata in special dr. de familie, sau o poate adresa firmei la care lucrezi tu.
Stimate coleg ... va informam ca pacientul dvs ... a fost consultat ... DIAGNOSTIC, Investigatii, Tratament recomandat Semnatura si parafa medicului.
Hartia ce am facut-o pentru firma si cea pt fortele de munca suna cam asa (scurt si cuprinzator):
Subsemnata ... (eventual un CNP) angajata a firmei ... prin prezenta va aduc la cunostiinta ca sunt insarcinata (eventual in cate saptamani - dar nu e necesar).
Data si semnatura.
Miro13+
am o nepotica talentata
dolores 10+
Dia1609 spune:
dolores, in leg. cu instiintarea pe are o dai angajatorului, iti dau eu mai multe lamuriri ca lucrez pe resurse umane: e suficient sa faci o cerere de mana in care sa spui ca subsemnata... angajata a firmei in functia de... va anunt ca sunt insarcinata in .... saptamani. Si atasezi instiintarea medicului (e buna si una de la med. de familie). Angajatorul e obligat sa-ti inregistreze cererea la ITM si la medicul de medicina muncii, care ar trebui sa-ti evalueze locul de munca si sa-ti dea reducere la nr. ore/zi daca considera necesar. Ai grija neaparat sa-ti inregistrezi cererea in cadrul firmei si sa iei un nr. de inregistrare. Din momentul asta, vei beneficia de ore pt. consultatii chiar din timpul programului si nu te vor mai putea da afara pt nici un motiv. Eu va recomand tututror sa faceti cererea asta, e pt. protectia voastra.
Dia1609 spune:
fetelor, stiti sa-mi ziceti ceva remediu pt. o durere de cap rebela care ma tine de vreo 2 ore? dar nu medicamente
fatima spune:
a, uitasem...saru' mana cui mi-a intors poza aia din album care era cu susul in jos, daca-ati sti cat m-am chinuit..