Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
porcel spune:
Mirona - multumesc pt. raspuns. O sa cer o pernita suplimentara. Nu sunt in SUA de ziua mea, la doua zile dupa. Plecam Sambata asta. Sunt foarte bucuroasa ca plec si sper sa ma simt bine.
Almo - Merci mult pt. raspunsul referitor la medicamente. Nu o sa cedez, daca exista probleme o sa-i amenint cu darea in judecata, asa cum mi-ai sugerat tu. Mi-a zis ciceva ca daca esti roman se uita in special la tine dupa tuica, palica si slana ... As vrea de asemenea sa mergem la Niagara. O sa stam o noapte la vreun motel caci e destul de departe de NY. Ai vreun "tips & tricks" sa-mi dai?
Ma gandeam ca poate discutam putin si despre carti. Mi-a recomandat cineva "Mama si copilul" - Autori dr. Emil Capraru, dr. Herta Capraru, editura medicala. Almo, crezi ca pot sa-mi cumpar vreo carte din SUA? Recomanzi ceva? Am inteles ca este o diferenta mare intre cartile din europa si cele din america pe aceasta tema. Nu mai vreau sa comentez pana nu citesc exact. Nu stiu daca voi simtiti nevoia, dar eu cred ca o carte cu sfaturi bune te-ar ajuta f. mult.
Laura13 spune:
Salut fetele!
Raluca_u eu am probleme destul de mari cu spatele, le aveam si inainte de a ramane insarcinata. Pentru dureri, fac masaj saptamanal, am o tipa care vine acasa si eu folosesc de la plafar o crema pe baza de plante, speciala pentru lombo-sciatica. Am inteles ca este normala o durere acutizata in aceasta perioada de inceput, pentru ca incepe sa se lateasca coloana (asa am inteles, cel putin), dar nu strica sa te duci la un control. In schimb, din cate stiu eu nu se fac radiografii, dar.. Multa sanatate!
Miro am si eu o rugaminte, daca poti sa imi trimiti si mie PM si user-ul comun. Multumesc.
Poate cineva sa ma lamureasca cum pot sa pun pozele bebeului sa le vedeti si voi?
Pupici!
Laura si bebe strumf
Laura13 spune:
A! mi-am adus aminte. Stie cineva cum pot sa aflu lungimea bebeului daca stiu lungimea femurului? La eco nu statea linistit si nu s-a putut masura!
Laura si bebe strumf
Mirona spune:
Laura draga ... nu poci sa-ti trimitez PM ... ca nu-l ai activ.
Ori te duci sus in stanga la Mesaje private, apoi la Optiuni si le activezi de acolo ... ori trimiti un mail de pe adresa ta personala la mailul nostru comun ... si iti trimit eu inapoi mail cu parola.
Apoi - daca ai parola ... poti intra la poze tot pe yahoo, cu acelasi user si ai acolo pregatit un album cu numele tau, unde poti pune poze cu bebelu.
La a treia intrebare ... aia cu femurul ... ma cam depaseste ... poate stie altcineva.
gravidoasele scriitoare ... in curand schimbam iar capitolul.
hi hi hi
Miro14+
am o nepotica talentata
dolores spune:
fetelor am mancat ca prostanaca ardei iute...mi-am cumparat special sa manac cu ciorba...imi place la nebunie...si cand mi-am dat eu seama ca e posibil sa nu-mi faca bine am dat cautare pe net sa vedem ce zice si.... Ardei iute – Capsicum sp. (Cayenne) – Ulei esential, stimuleaza contractiile uterine...in concluzie..este contraindicat....sper sa nu ma simt rau, iar daca ma apuca burtica o sa iau nos-pa.
v-am povestit ca sa stiti sa va feriti.
v-am pupat...sper sa nu faca foarte rau la bebicul meu...
dolores 10+
ingeras26a spune:
Madana, supozitoarele cu glicerina sunt excelente!
Vio, imi pare tare rau, nu am cuvinte!
Paxela, pupa-l pe Silviu si intram sa te vizitam la gravi de mar-apr 2007 :)
Pupici, Ingeras7+
Ktrinel spune:
doloresnu cred ca trebuie sa iti faci probleme de la un ardei iute...zau. nu cred ca poate afecta in stadiul asta.stai linistita si evita pe viitor.
eu mi-am inceput dimineata cu o cafea cu lapte - a doua de cand cu sarcina - si vad ca ma simt bine. ba nu, primul a fost sucul de portocale ,nu cafeaua azi...beau in fiecare dimineata suc de portocale, adevarat . ..acum am inceput sa mai alternez cu nectar de prune . de la ambele in maxim jumate de ora sunt la buda ...asa ca nu sunt niciodata.
roxana c. spune:
Fetele, nu am avut timp sa citesc ce-ati mai scris, am venit de la servici si am o problema urgenta: am vorbit la o agentie de turism pt rezervare incepand cu 1 iulie pana pe 8 in Grecia. Problema e ca trebuie sa platesc avansul, mi-au emis aia si factura, dar am fost sa ma tund si coafeza mea e gravida si ea, iar din vorba-n vorba, cand i-am spus ca vreau sa plec la mare, mi-a spus ca ea stie ca nu e bine sa mergem la mare insarcinate, asa ca am fost si la medicul de familie sa-l intreb, iar acolo mi-a spus ca parerea ei este sa nu ma duc, dar totusi s-o intreb pe dr. gineco. Ce sa fac? La ginecolog ajung la sfarsitul lunii, iar pana atunci trebuie sa platesc avansul. Va rog mult, voua ce v-a spus medicul, ce stiti? Eu am fost la mare cand eram gravida cu cea mica, dar eram in 3 luni, nu 5 cum as fi acum.
Roxana11+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Am uitat sa spun ca daca plec, plec cu masina .
Scuze daca n-am fost prea coerenta, dar m-a luat pe nepregatite, si nu stiu ce sa fac.
Roxana11+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Mirona spune:
ba din contra Roxana ... e benefica marea pentru bebel.
Mie mi-a spus dr. a mea sa nu fac excese la soare, atata tot.
Suna-ti dr. ginecolog si spunei ca e o urgenta si ai numai o intrebare.
Io zic sa mergi linistita.
dolores si eu spun la fel ... pentru un ardei acolo de pofta ... nu ai facut nimic la bebe. Stai linistita.
leyla la starile tale sunt buni biscuitii ... dintr-aceia simpli fara creme.
Dimineata inainte de a te da jos din pat ... rontaie un biscuite. Dupa fiecare voma ... un biscuite.
Miro14+
am o nepotica talentata