Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
porcel spune:
Mirona - multumesc pt. raspuns. O sa cer o pernita suplimentara. Nu sunt in SUA de ziua mea, la doua zile dupa. Plecam Sambata asta. Sunt foarte bucuroasa ca plec si sper sa ma simt bine.
Almo - Merci mult pt. raspunsul referitor la medicamente. Nu o sa cedez, daca exista probleme o sa-i amenint cu darea in judecata, asa cum mi-ai sugerat tu. Mi-a zis ciceva ca daca esti roman se uita in special la tine dupa tuica, palica si slana ... As vrea de asemenea sa mergem la Niagara. O sa stam o noapte la vreun motel caci e destul de departe de NY. Ai vreun "tips & tricks" sa-mi dai?
Ma gandeam ca poate discutam putin si despre carti. Mi-a recomandat cineva "Mama si copilul" - Autori dr. Emil Capraru, dr. Herta Capraru, editura medicala. Almo, crezi ca pot sa-mi cumpar vreo carte din SUA? Recomanzi ceva? Am inteles ca este o diferenta mare intre cartile din europa si cele din america pe aceasta tema. Nu mai vreau sa comentez pana nu citesc exact. Nu stiu daca voi simtiti nevoia, dar eu cred ca o carte cu sfaturi bune te-ar ajuta f. mult.
geliza spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Fetele, nu am avut timp sa citesc ce-ati mai scris, am venit de la servici si am o problema urgenta: am vorbit la o agentie de turism pt rezervare incepand cu 1 iulie pana pe 8 in Grecia. Problema e ca trebuie sa platesc avansul, mi-au emis aia si factura, dar am fost sa ma tund si coafeza mea e gravida si ea, iar din vorba-n vorba, cand i-am spus ca vreau sa plec la mare, mi-a spus ca ea stie ca nu e bine sa mergem la mare insarcinate, asa ca am fost si la medicul de familie sa-l intreb, iar acolo mi-a spus ca parerea ei este sa nu ma duc, dar totusi s-o intreb pe dr. gineco. Ce sa fac? La ginecolog ajung la sfarsitul lunii, iar pana atunci trebuie sa platesc avansul. Va rog mult, voua ce v-a spus medicul, ce stiti? Eu am fost la mare cand eram gravida cu cea mica, dar eram in 3 luni, nu 5 cum as fi acum.
Roxana11+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Eu am fost de 1 mai in Bulgaria si voi merge si in iunie, pentru 6 zile...eu am intrebat ginecologul (din Buc si renumit) si mi-a zis ca atata vreme cat ma simt bine nu-i nici o problema....singura ta problema ma gandesc ca ar putea fi drumul, dar cu opriri dese cred ca se rezolva...presupun totusi ca este cu maisna personala si nu cu autocar, ca in cazul asta as recomanda avionul...de altfel era o optiune si pt noi dar n-am putut sa-mi conving sotul sa mergem in grecia cu avionul...iar drumul pana in bulgaria, tot cu masina personala, l-am testat...am vazut ca "pot" si am mai rezervat o vacanta, sa o duc si pe fie-mea la mare...
Sper ca nu v-a deranjat interventia mea
Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cristina1974 spune:
Buna la toate fetele!
Am fost cam ocupata ieri si azi, si nu prea v-am mai citit, insa vad ca vorbiti de plecari la mare, la soare.
Am fost si eu, cand eram insarcinata cu fetita. Era vorba de Dubai, unde atuci erau cam 50 de grade. Pot sa va spun ca nu am avut nimic, nimic, si eram in 7 luni cand am plecat. Bine, am si nascut acolo, darla 38 de saptamani. Atata timp cat nu faci excese cu statul la soare, e ok. Iar in privinta drumului, daca suspensiile masinii sunt bune si masina e confortabila, nu ar trebui sa fie probleme,cu toate ca eu, personal, as alege avionul in orice caz, si as inchiria o masina acolo.
Apropo de plecari, mi-am rezervat biletele de avion in iulie. pe 10 iulie plecam in Dubai, pt o luna, iar de acolo, pt alte trei saptamani, in Singapore. Sper sa nu se repete istoria de data trecuta, si sa nasc in Sigapore tura asta,ca imi inebunesc barbatul daca se intampla iar.
In alta ordine de idei, imi pare tare rau pt fetele care au pierdut sarcina, si le doresc refacere cat mai rapida.
In rest, va doresc numai bine, vreme frumoasa pe unde mergeti, soare cat se poate de mult in suflet, mai ales, o gramada de optimism si energie, si totul sa treaca cat mai usor.
Aveti grija de voi si de bebelusi.
11+
cristina