Pareri despre Albena-bulgaria?

Pareri despre Albena-bulgaria? | Autor: cattalina

Link direct la acest mesaj

Va salut!
Am vazut niste pliante fff frumoase cu albena...si as dori sa aflu mai multe informatii de la cei care au vizitat aceasta statiune....
daca ma poate ajuta cineva.....
multumim

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Noi am fost de 1 mai la Nisipurile de Aur, dar am trecut si prin Albena, pt ca pt Albena luasem deja bilete pt a merge cu copiii la sfarsitul lunii iunie (hotel Ralitsa Superior 4*). Ce sa-ti spun? Noua ne-a placut mai mult in Nisipuri, statiunea este mai noua si mai moderna, pe cand Albena e mai "ca la noi", cu hoteluri mai 'comuniste', mai vechiutze si mai putin impresionante ca arhitectura. Cred ca daca nu am fi luat deja biletele de dinainte pt Albena, am fi ales Nisipuri. De fapt, mai mergem un we la Nisipuri (cu tot cu copiii), inainte de Albena, la mijlocul lui iunie, deoarece ne-a placut f. mult, si vrem sa vedem cum e si in sezon.
Plaja in Albena e f. lata (hotelul la care am luat noi e departe de plaja, dar sunt hoteluri si pe plaja sau mai aproape), cu nisip fin. Despre apa nu iti pot spune cat e de adanca, deoarece nu am incercat-o! Pe faleza era plin de terase si magazinase (ca la noi), dar nimic impresionant. Si noi am ales Albena caci am tot citit pe internet ca e o statiune linistita, buna pt a merge cu copiii, ca serviciile sunt de calitate etc.

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia_popa spune:

Si noi avem deja rezervare pentru Albena. Nu am fost, asa ca nu ma pot da cu parerea... Am cercetat mult pe internet si pare tare frumos.

Site-ul asta este destul de bun, poate ai cercetat deja:

http://www.albena.bg/index.php?language=en

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Va spun din experienta a doua vacante in Bulgaria una la Albena si alta la Nisipurile de Aur. De departe cea de la Nisipuri a fost f.f.f. reusita. Mancare, cazare, statiune. Albena e prafuita. Nisipurile sunt de actualitate.

Simona, mami de baieti

http://community.webshots.com/user/simokazoo

Mergi la inceput