Copilasi din 2002 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si la noi e cam vant, desi soare. Tocmai cand voiam sa il scot afara pe Liviu l-a apucat kk, si s-a chinuit o groaza cu plansete pana era sa o dea in voma. A fost constipat rau. Nu stiu ce sa ma fac cu el, nu prea bea lichide, fructe mananca putin, adora capsunile si atat, apoi sucuri de fructe nu vrea, ceai cu miere nu vrea si tot asa ca am ajuns la concluzia ca i le voi da cu seringa ca pe medicament.Nina ce mai face Cristina? Si-a mai revenit cu noul tip de insulina? Au mai scazut glicemiile? E mai bine?Gabbriela e pe drumul catre casa, asa ca asteptam sa apara in curand printre noi.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sa aveti(avem) o saptamana cat mai frumoasa! La noi ieri a fost urat, ne-am hotarat cu greu sa iesim in parc dupa somnul de pranz, am ajuns am stat 10 min maxim si a inceput ploaia. Sambata am fost la targul cu articole ptr. copii de la romexpo. Andrei a facut o conjunctivita de toata frumusetea, am fost la doctor si i-a dat picaturi si Nurofen, ne-a zis sa nu-l ducem in colectivitate 1-2 zile, dar sa-i facem tratamentul 5-6 zile.
Maine are serbarea asa ca o sa-l ducem, mai ales ca va avea 3 zile de tratament.
Datorita bolii lui Andrei am amanat si cina noastra romantica pentru alta data, caci n-am avut cu cine sa-l lasam si la restaurantul unde facusem rezervari nu aveau locuri ptr. nefumatori.

Catalina & Robert-Andrei (3ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Pina am scris eu a aparut si mesajul Luciei. Lucia si noi am patit-o la fel, prin iarna, cu costipatia, a avut o perioada saracul cand era si speriat sa mai faca kk. Eu nefiind o bautoare de lichide ca la carte, nici copilul meu nu era educat asa.
Dar lovindu-ne de problema asta, i-am explicat ca trebuie sa bea lichide ca sa faca mai usor, a inteles si a procedat in consecinta. De atunci nu a mai avut probleme, si e foarte mandru de asta!
Crig72, am vazut pozele cu Mariuca. Ai o fetita de toata frumusetea. Si e artista fiindca are niste expresii in fotografii, ca un fotomodel, ganditoare, vesela etc.
Sanzi_ana, felicitari pentru reusitele lui David. As vrea si eu sa-l dau sa invete sa inoate, dar mai intai trebuie sa stiu si eu, nu? El invata cu profesor, sau il invatati voi? Stia dinainte, din Romania ceva, sau nu?
Nicoleta, ce costum va avea Stefan la carnaval?
Andrei e maine vanatorul (din Scufita rosie). I-am gasit si costumul, si pusca, abia asteptam! Stie si poeziile! Sper sa nu mai planga ca la serbarea de Craciun!

Catalina & Robert-Andrei (3ani si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Lucia, multumesc de intrebare ! Cristinuca este bine, doar lipsa de miscare ii mai ridica usor glicemiile sau intamplarile de la gradi.
Bine zice, Katty ! Trebuie sa-l faci pe Liviu sa inteleaga ca a face kk este ceva normal si necesar, dar pt. asta trebuie sa consume fructe, sucuri, iaurturi, supe sau ciorbe.
Succes si tine-ne la curent !
La cercul de desen ati mai fost ?
Nicoleta, dupa ce vine tati, asteptam pozele de la serbare, precum ai promis !
Sinzi, felicitari lui David, micul inotator !
Katty, ce sarbatoreati la acea cina romantica ?
Doamne, eu acum mi-am dat seama ca pe 27 mai am avut 6 ani de la nunta si cu toti am uitat ! Nu-i nimic, pe 9 iunie vom sarbatori 15 ani de iubire !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina, nu sarbatoream nimica, pur si simplu am zis sa mai iesim in oras! Intai am zis ca in doi, pe urma au zis ca mai vin 2 prieteni, pe urma am zis ca il luam si pe Andrei ca mama era plecata si n-aveam cu cine-l lasa, si pe urma am amanat ptr. duminica viitoare din cauza conjunctivitei.
Poate atunci sa stea si mama pe acasa sa-l ia pe Andrei la ea si poate nu mai vin prietenii ca li se apropie ziua nuntii si poate o sa fim doar noi doi!

Catalina & Robert-Andrei (3ani si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi ne pregatim de prima zi de summer camp...
Am emotii pt ca gradinita e alta, alti copii...sper sa nu planga...

Katty, noi il ducem la inot si au antrenor...
Prima etapa este sa ii invete sa supravietuiasca in apa, adica sa faca pluta si sa se suie pe marginea bazinului pe uscat...
Abia apoi ii invata sa inoate!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am inteles, acum ! Foarte frumos v-ati gandit, asa....fara nici o aniversare anume, bravo !
Poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">cap. 25 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput