Copilasi din 2002 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nina am vazut si noi pozele. Cristinica a mai slabit sau mi se pare. O pup si ii urez numai bine!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Katty, uite ca, au iesit pozele facute de educatoare ! Doar Andrei nu s-a inviorat, a ramas tot tristut cum l-ai lasat tu, de dimineata. Tare fain ii sade in Zorro ! Si ce fete frumoase roiesc in jurul lui !
Tu si Ana Maria(nasica lui Robert), chiar nu v-ati intersectat pe forum si n-ati pomenit de forum intre voi, decat in weekend-ul trecut ? Asta arata cat de populat este forumul.
Am sa ii transmit lui Nicole, salutarile tale. Poze, insa, nu prea a facut, din cauza vremii, iar in Alba Iulia isi uita camera, acasa.
Poate prinde un weekend fain in Austria si vine cu poze de acolo.
La fel cum s-a intamplat cand a venit in Ro si a reusit sa faca poze faine in Germania.
Lucia, tare fain cadoul lui Liviu de ziua lui ! Sa-l stapaneasca sanatos !
Cristina nu prea pune pe ea, ca se lungeste. Ne-am dus cu 15 kg la Buzias si tot asa am venit. Si are 104-105 cm.
Doctorita imi tot spune sa am grija sa nu se ingrase, dar nu prea cred ca voi ajunge sa o vad vreodata grasa, ca nici noi parintii nu suntem grasi. Suntem chiar subtirei... Si nici nu este mancacioasa, Cristina.
Elena, ce-ti seamana George ! Tare bine se simte in masina, se vede din poze.
Exact bicicleta din aceea are si Cristinuca si tare mandra este cand o cara singura peste borduri sau trepte, caci ea este o fetita puternica.
Sinzi, ca deobicei, vii cu poze superbe din plimbarile voastre zilnice !
Alina, noi am prins o zi frumoasa, ieri, insa de azi-noapte, s-a racit si ploua intr-una...
Cristina si-a cumparat sandalute de ziua ei. Numai sa vina vara sa le poata purta.
Peste tot este vreme urata si ploioasa ?
Cristinei ca sa ii mearga bine, trebuie sa facem miscare... Cred ca vom dansa si vom sari sotron in casa.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75197" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Slaba miscare pe subiect!
Nina, ma bucur ca ti-au placut pozele. Toti copii din grupa sunt frumosi, si fetitele si baieteii! Si da, cu Ana nu am stiut ca suntem membre ale acestui forum pana nu mi-a trimis sms ca sa ma duc pe www.desprecopii.com (am facut ochii mari, iti dai seama) sa vad ceva! Cand colo, era la galeria eroilor, cupilul meu, o poza mai veche ce-i drept, si cand am citit cine a trimis-o mi-am dat seama!
In rest, nu va mai zic de Andrei, va zic de mine, ca duminica voi avea o romantica cu al meu sot! De fapt si cu copil ca nu avem cu cine sa-l lasam, asa ca va fi 1/2romantica!
Celelalte fete, unde sunteti?
LA MULTI ANI, cristina (tinatache)! Am vazut ca ai un topic deschis special, dar eu vreau sa-ti urez aici multa sanatate si fericire fiindca esti si de-a noastra!

Catalina & Robert-Andrei (3ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata!!!
Va salutam si noi in graba...revin cand la pranz cu povesti si sa vizionez pozele!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Multumesc katty(ce greu imi e sa-ti zic asa ) pentru semnatura !!!! Super pozele..abia acum am apucat sa le vad ca am fost la examen. Macar asa mai vad si eu ce face Robert....ca desi sunt nasica 2 il vad MULT PREA RAR!!! Ma gandeam sa-ti fac o vizita.....poate vin duminica sa-ti stric cina!!

Robert era frumos foc..cam multe fete rosiesc in jurul lui...trebuie sa le fac instructia ca el e baiat de baiat si ca trebuie sa aiba multe calitati ca sa stea in langa el! Vezi, sa-i spui ca daca il mai supara Petru acu vine nasica sa rezolve situatia!

Te pup! De fapt va pup pe toate si imi cer inca o data scuze ca v-am invadat subiectul. Dar parol ca va primesc si eu la mamici de 2015...2020..

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Katy, super pozele1!! Si ce de gagici pe capul lui...cred si io ca era trist la sfarsit ca vine vacanta si o sa ofteze dupa ele!!! haha...
Si ce inalt e baiatul tau...fetitele sunt tare micute pe langa el!!!!

Nina, atunci sa stapaniti sanatosi sandalutele!!! Si la noi a plouat ieri toata noaptea si dimineata, dar la pranz a iesit un soare fierbinte!!!
Azi insa a fost super...am fost la piscina si ne-am balacit...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Sunt tare incantata...ca odralsla mea azi la inot a facut singur pluta si a fost laudat de toata lumea!!! era asa mandru...si ma-sa la fel!!!!!!!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Superba vremea azi la Constanta!Noi acum ne pregatim de a doua plimbare prin Mamaia,asa mai pe racoare
Asa s-a distrat Mariuca ieri alaturi de prietenii ei
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=89610&Show=Y
o seara cat mai placuta!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Crig la noi e ploaie, vant si 18 grade afar.Felicitari DAvid!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
La noi azi e mohorat... Vineri ne-am distrat foarte la petrecere, sambata a fost ok la ziua colegului...insa toate au palit pentru ca a plecat tati azi-dimineata, pentru o saptamana...Tare trist e baietelul meu cand pleaca tati!
Speram sa ii treaca, maine avem carnaval (tati nu va participa...) si azi ma duc dupa costum.
Sa aveti o zi cu soare. Macar voi...
Nicoleta

Mergi la inceput