Nunta in Cluj

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

scuze ca ma bag....
alina, nu ami stiu daca ti-am spus: aranajamente florale frumoase afc fetele de la :casa cu flori de pe erolior. sunt meseriashe individele...au cursuri si participari la targurile de profil d epe afara si au venit cu tehnici noi si destul de originale pt piata clujeana.

trage o fuga acolo intr-o zi si vezi cat te-ar costa aranjamentele pt lumanri si eventual, buchetu`.

succes!

pupi ambelor mirese!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweety_mem spune:

www.ghidulmiresei.ro
Gasesti multe chestii.Spor la cautat.Tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Multumesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Salut fetelor,eu sunt din Alba Iulia. Am nunta pe 15 iulie si inca nu am gasit pantofi de mire (deschisi la culoare )si ma gandeam sa incercam la Cluj. Va rog sa ma ajutati,sa ma indrumati cam pe la ce magazine ar trebui sa cautam, ca nu prea stim magazinele din Cluj .
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

clau,

nu prea stiu magazine grozave de incaltaminte in cluj....;benvenutti aveti in alba? dar ecco? de fapt..la ecco sunt chestii destui de shui...si nu prea-s de mire...
doar la benvenutti sa incerci, asta in cazul in acre nua vetzi si la voi....ca oriucm e aceeasi amrfa..si nu cred ca are rost s avii aici doar pt atat...
la mag central e posibil sa mai gasesti ceva....

eu altele nu mai stiu....pt ca nu prea intru in mag de incaltaminte pt barbatzi..s.au la cele d efemei in acre intru...chiar nu ma uit la sortimentatzia de barbatzi..decat f rar....si nu la culori deschise.

succes!

roxi foto

Mergi la inceput

Clau, eu am vazut pantofi barbatesti deschisi la culoare, dar nu prea stiu cum sa-ti explic unde gasesti magazinul. Daca stii unde e magazinul Sora in Cluj, chiar vis-a-vis este o stradutza pe care daca o iei ajungi pe bld. Eroilor. Ei, cum o iei pe stradutza asta dinspre Sora inspre Eroilor, pe partea stanga este un magazin de incaltaminte, relativ mic, urci pe 2 trepte, e si o casa de schimb valutar in el. Acolo tin minte ca am vazut pantofi bej barbatesti. Oricum, pe stradutza asta sunt vreo 3 magazine de pantofi. Apoi in pta M. Viteazu sunt iar cateva magazine unde merita sa incerci: Caprioara (in statie la autobuzul 27 cred), pe stradutza cu magazinul Discovery si Fierul, chiar cum mergi dupa coltzul magazinului Germanos, pe partea cu Napolactul sunt iar vreo 2 magazine cu pantofi. Eu maine merg oricum prin oras, o sa intru sa ma mai uit daca vrei si iti spun exact unde gasesti. Poate imi dai si niste detalii (numar, cum vrei sa arate cat de cat).
Vezi, ce ironie, costumul care i-a placut la al meu pt nunta se fabrica de catre o firma din Alba si noi n-am reusit sa gasim la Cluj masura lui...
si astept detalii azi pana la 5 daca poti.

Nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns!
Roxi, nu avem nici ecco nici benvenutti in Alba :(
Alynutza noi cautam pantofi bej, un model simplu, clasic. Daca poti te rog intreaba daca au marimea 44-45.
Sotiorul tau si-a luat costum? Daca vrei pot sa ma uit.

si o zi placuta!!!

Mergi la inceput

Oki, am luat la cunostinta, maine ma uit si daca gasesc ceva iti dau de stire.
Nu, n-am gasit inca un costum care sa ne placa. Lui i-a placut foarte mult un costum Gergio Senior, sunt facute in Alba de Andreeas Company, ii stii? Era din lana 100% daca bine tin minte, dar material din ala subtire, numai bun pentru vara, si negru simplu, fara dungulitze. Din pacate cel pe care l-am gasit noi era marimea 48 si lui ii trebuie un 46. Maine mergem sa mai cautam, daca nu gasim, poate o sa te rog sa ma ajuti.

Nunta noastra

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Alynutza

Oki, am luat la cunostinta, maine ma uit si daca gasesc ceva iti dau de stire.
Nu, n-am gasit inca un costum care sa ne placa. Lui i-a placut foarte mult un costum Gergio Senior, sunt facute in Alba de Andreeas Company, ii stii?

Da stiu.
Cu cea mai mare placere.Mai vorbim maine atunci. Succes la cumparaturi.

Mergi la inceput

Clau, misiune indeplinita. Ai poze cu pantofii bej pe care i-am vazut mai jos:
pantofi
44 aveau, dar 45 nu. Pretul se invartea pe la 1 mil.

Sambata i-am gasit si costum la iubi, asa ca am scapat de o grija.
O saptamana buna!

nunta noastra

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput