Nunta in Cluj

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tweety_mem spune:

Si eu ma bucur ca am gasit pe cineva din Cluj.Da greu, f greu...rare clujencele.
Rochita mea a fost 16 mil.Sunt tare mandra de ea.
Cred ca poti sa-ti faci si numai buchetele la ei.Banuiesc.Oricum sunt f dragute fetele.
De lumanari mi-a mai zis o prietena ca a luat din Pta Marasti ieftine.
Tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nu-mi trimiti te rog pe PM datele de contact ale firmei? Sa nu facem reclama.
Cu lumanarile, probabil voi cumpara de undeva si le vom da la ornat unde ne hotaram sa facem florile.
De rochita cred si eu ca esti mandra... asa si trebuie.
Pantofiori ai?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

N-am pantofi.Eu vreau oricum sanadale din saten crem care se leaga cu panglica pe glezne.Greu gasesc...
Iti trimit datele pe pm pt firma.
Cum stai cu emotiile? Ca eu nu prea bine.Am si licenta anu asta...

Mergi la inceput

Si eu stau prost la capitolul incaltari. Initial am vrut pantofi, dar din aceia cu spatele gol sau decupati pe parti, insa nu gasesc decat cu varf lung si nu-mi plac. O sa iau si eu sandale, dar inca n-am gasit nimic sa-mi placa. Insa cu sandalele e mai cu schepsis, ca daca le iau pe piciorul gol o sa ma roada (asa patesc intotdeauna, mai ales cu cele noi) iar daca iau dres nu o sa-mi stea foarte bine piciorul in ele si o sa fie mai incomod la dans. Tu te gandesti sa-ti iei si ciorapei sau nu?
Cu emotiile? Offf, azi maine mai am doar 2 luni pana la nunta si inca mai am o caruta de maruntisuri de rezolvat. Logodnicul meu lucreaza in fiecare zi pana tarziu, inca nici luna de miere n-am reusit sa ne-o rezolvam... Am emotii mari, abia astept sa ma vad cu toate gata. Saracutza de tine, si cu licenta... Nasol, dar lasa ca va trece cu bine.
Te pup, o zi buna!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Sa stii ca eu nu am probleme cu sandalele.Si numai sandale cu toc si legate pe glezne port.Ciorap nicidecum nu merge la sandale.
Eu ma simt comod cu ele, acuma depinde de fiecare.
Tine-ma la curent daca gasesti ceva..desi eu pe 20 mei plec la Bucuresti si mai mult ca sigur ca-mi iau de acolo.
Coafura unde ti-o faci? La ce salon? Eu in Manastur vizavi de Billa.Am ales o cuafura mai speciala si cele de-acolo mi-au zis ca pot s-o faca.Dar nu au pers pt machiaj si mie mi-ar trebui si machiaj profesionist, ca produse de calitate am si eu acasa.Daca stii ceva si de asta astept detalii.

Te pup

Mergi la inceput

Pe mine ma tot bate mama la cap ca nu-i eleganta mireasa fara ciorapi... Si cum iti ziceam, ma si rod sandalele pe piciorul gol si mireasa cu degetele de la picioare pline de plasturi e si mai putin elegant... O sa vad ce fac. Deci tu vrei sandale crem legate cu panglica pe glezne? Daca vad asa ceva iti dau de stire. Desi chiar cred ca ai mai multe sanse sa gasesti ceva pe placul tau la Bucuresti.
Coafura mi-o face coafeza mea (tipa la care ma si tund) are salon pe stradutza cu hotel Fulton, inca nu stiu cum va arata, cred ca nu m-am preocupat foarte tare de acest aspect, ultima data cand am fost la tuns mi-a zis ca imi arata niste reviste si-mi da niste sugestii, o sa merg pe mana ei, pentru ca lucreaza foarte bine. Pt machiaj mi-a spus ca-mi recomanda o cosmeticiana pe care o stie ea, trebuie sa-mi fac cat de curand o programare pentru o proba de machiaj. Mie mi-e ok, ca are salonul aproape de al coafezei. Insa ambele sunt in centru. De machiaj profesionist, stiu ca se face si la FistiQ, e 40 ron machiaj de mireasa.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Mersi de informatii.Eu mi-am ales coafura tot de pe un site cu mirese.Sunt ff multe si gasesti pt orice gusturi.

Mergi la inceput

Poti sa-mi spui si mie care e site-ul cu coafuri de mireasa? Mersi mult.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Nu pot sa-ti trimit pm ca nu merge la tine.zice ca nu accepti.
Anunta-ma cand pot.
Pa

Mergi la inceput

Nu poti pentru ca ai tu prea putine mesaje contorizate. PM poti sa trimiti doar cand ai cel putin 10 mesaje contorizate. La mirese nu se contorizeaza mesajele, trebuie sa postezi la alte subiecte. Site-ul poti sa mi-l pui aici, ca nu-i problema.
Te pup, o zi buna!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput