Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-125

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Iepurila multumesc pentru lamuriri. Te
Mada28 si eu am sangerari aproape in fiecare luna in momentul ovulatiei. Dr.mi-a spus ca atunci se sparge foliculul si e cea mai fertila perioada. Sper ca ti-am putut fi de ajutor. Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Draga Ysa26 poti sa-mi spui care e cantintatea sangerarii tale la ovulatie si cam cat dureaza aceasta sangerare?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Mada28 sangerez 1-2 zile, are o culoare roza-maroniu, e ca inainte de a veni CM, cand te patezi. Asa e la mine. La inceput credeam ca ma "anunta" ca-mi vin rushii si apoi am aflat ce se intampla de fapt. Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mai fetelor voi ati auzit de cazuri sa vina ciclul peste sarcina? Eu am vorbit cu o dr. si m-a sfatuit sa fac testul duminica pentru ca abia atunci cica se formeaza placenta care secreta HCG-ul. Eu sincera sa fiu simt ca este ceva in neregula cu mine deoarece sambata mi-a venit ciclul si deja ieri imi mai curgeau cateva picaturi. De regula pe mine ma tine cam 4-5 zile si in abundenta... Plus de asta sanii ma dor in continuare si am stari de somnolenta tot timpul. Eu imi luasem orice gand cand am vazut ca mi-au venit rushii dar dansa este mai mult ca sigura ca sunt insarcinata... Asadar vom afla duminica.
Vroiam doar sa va intreb daca ati mai auzit de astfel de cazuri.

FELICITARI CRISTINNA!!!! Totul o sa fie bine! Sunt convinsa de asta!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup fetelor! Vreau sa va spun ca eu si minunea mea suntem bine si nu ne mai gandim la noru' ala uratu' de pe ovar. O sa treaca! Ne-am decis amandoi sa fim optimisti si ... desi ne mai tzinem treji unul pe altul in mijlocul noptii ... ne simtim bine unul cu altul. Mancam cat doi si facem pipi cat trei, suntem nitzel cam groggy si cand vine somnu' sa nu fie nimeni pe langa ca pic jos. :-)
Toate bune adica, atata vroiam sa va spun.

Cristinna, de fapt io intrasem sa iti transmit toate cele bune pentru luni, va fi bine, vei vedea, te inteleg perfect ca esti emotionata si trec zilele greu. Am trecut prin asta de doua ori, a doua oara chiar pana ieri. Sa te intareasca Doamne Doamne!

Mishu' tu ce mai faci acum?

Va pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Intru si eu sa vad ce-mi mai fac fetele prietenele si ce-mi vad ochii? 2 gravidutze proaspete!

Catalina si Cristinna, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos! Dumnezeu sa ne ajute pe toate!

Raportez: am intrat in saptamana 7 si ne simtim foarte bine! nu imi este greatza decat putin de tot (dar nu am vomitat), nu ma doare burtica, imi este somn, ma dor sanii rau de tot, nu am pofte, am inceput sa obosesc si...sa ma umflu! Deja nu prea ma mai incap pantalonii (decat cei cu talie ff joasa).

Va pup mult si sunt cu voi, chiar daca nu intru atat de des. Am un program infernal la serv (Tabi stie, i-am spus pe Messenger), plec tarziu si nu mai am timp de nimic.

Cu multa dragoste, Ingeras7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Felicitari tuturor proapetelor gravidute Sarcina usoara tuturor.
Fetelor am niste emotii de groaza. M-am internat luni, am facut analizele, maine laparo cu drillig ovarian. Am inimioara cat un purice. Nu mi-e frica de interventie cat mai ales de rezultat.
Cand imi revin va dau de veste.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multa, multa bafta, Katthy. Iti tin pumnii si ma gandesc maine la tine. Nu-ti mai face probleme, sunt sigura ca va fi bine si vei avea rezultate bune dupa aceea!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele,va spun si eu dupa o mai lunga absenta!

Cristinna si Catalina felicitari,sa va dea Dumnezeu sarcina usoara si sa nasteti sanatosi si mincaciosi...

Katthy tinem pumnii maine,stai linistita,sigur va fi bine

Hai ca va si trec la citit,am de recuperat...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Acum am descoperit si eu subiectul asta...ma pun pe citit si vin si eu la discutii.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput