Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-125

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Amely ca bine zici,abia astept sa te "muti" si tu! Trage tare sa profiti de situatia asta imbunatatita "postlaparo" si trebuie sa ne intalnim cat de curand sa-ti dau "tratamentul" (dedicatie speciala de la )

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Cristinna FELICITARI cat ma bucur pentru tine, sper sa ai o sarcina usoara de 9 luni si bb-le sa fie sanatos, frumos si mancacios.

Simo fata scumpa.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Cristina Felicitari,numai bine,sarcina usoara fara probleme si un bebic sanatos.

Mey gagici se subtiaza randurileeeee,no asa va vreau

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

multumesc fetelor, sunteti niste scumpe toate fara de care nu as fi reusit sa fiu optimista si sa merg mai departe.
Insa mai am de trecut un hop si anume sa vad daca bebicul meu este la locul lui in uter si nu altundeva, lucru care se va intampla lunea care urmeaza.pana atunci trebuie sa fiu realista ca orice se poate intampla. Eu sper ca D-ZEU ma va ajuta incontinuare sa fie totul asa cum e normal.
Va iubesc pe toate si va

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata si -ici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor am o mare probleme. A mai sangerat cineva la ovulatie? Eu am sangerat tocmai acum in perioada ovulatiei.Putin cei drept si roziu nu rosu tare. Oare mai am vreo sansa la sarcina luna aceasta. Ce sa fac? Luna trecuta am luat trat cu orgametril? Nu stiu ce sa mai fac. Ajutati-ma, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Mada28 eu nu pot sa-ti raspund, vreau doar sa te rog sa nu intri in panica.

Cristinna o sa fie bine la eco, sunt convinsa. pe burtica.

Miro o sa intru la mamici de noiembrie-decembrie.

O zi buna fetelor.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata!
Gagici, pe mine iar ma chinuie maseaua de minte, are un puseu de crestere, s-a inflamat rau si nu mai pooot...sunt "groggy" abia vad tastatura

Mada, eu de obicei nu am sangerare la ovulatie, dar am citit ca multe fete au si e perfect normal...probabil ca ai avut folicul baban, ceea ce e bine

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

MADA28 nu cred ca este foarte grav.Daca zici ca esti la ovulatie se poate sa se fi desprins foliculul si sa fi provocat aceasta sangerare.Daca gresesc rog fetele sa ma corecteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

buna dimineata fetelor!
eu Z31 multe simptome, dar nu stiu daca sunt de rushi sau de bebe.mai astept.timpul va elucida dilema mea.sper sa fie
Cristina felicitari mamico!si te rog eu sa mai iei din fete cu tine la odisee, dar sa mai treci si pe la noi cele care vom mai ramane putin pe aici.

Mcrissa

Mergi la inceput