Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-125

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fete frumoase,
iaca aici is si eu ... va citeam din umbra ... dar sse vede treaba ca la Mishu i s-a facut dor de mine si deci nu am mai rezistat.
Spun si eu FELICITARI! Catalinei, sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos.
Chiar voiam sa o anunt pe Madana ca s-a deschis si Capitolul de mami ian-feb 2007. Sa se hotarasca unde intra si sa ne dea de veste ... s-o putem urmari.
N-am mai vazut-o pe Felicia ... e ok? Voi ce stiti?
Lachi ce face broscutza? S-a adaptat langa parintii ei?

Noua inca nu ne-a trecut raceala ... schimbam in permanenta aerul si cred eu ca asta e vina de nu-mi mai trece. Acum am ajuns la Timi si avem de gand sa nu ne mai miscam din oras vre-o luna ... asa ca ar fi cazul.
Va pup pe toate si va astept la odisee.

Miro13+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata si o saptamana fructuoasa va doresc la toate!

Am fost dimineata la echo (pup surioara)si treaba sta in felul urmator: Z8: endometru 5 mm; folicul pe dreapta de 14 mm si pe stanga unul de 15 mm si unul de 13 mm.

Voi ce ziceti? Sa ma risc cu un oestrogel pt endometru? Dr mi-a spus ca e ok asa, dar.... Oare imi dau astia la farmacie fara reteta?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Iepu fata, fa ceva pentru endometru ca e cam subtirel ... chiar si MACA ca e naturala si nu face nika rau. Incep io iar sa te stresez cu maca si cu pregnil ... dar la asa foliculi ... zau ca incep si io sa sper pentru voi.
Dupa cate am inteles asta e ultima luna de stimulare la tine, nu? Oricum ramai si luna viitoare cu urmari(in sensul bun) de la stimulari ... asa ca baga tare si ajunge-ma din urma.

Miro13+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Sarumana Miro, sa te auda Dumnezeu si sa dea puiut la toate fetele inimoase care isi doresc asta.

Am sa iau MACA, dar tare m-as risca si cu oestrogel. Intrebarea mea, sau grija mea, nu ar trebui sa iau si progesteron dupa, ca sa contrabalansez suplimentul de estrogen? Cam multe necunoscute in capul meu....

E a doua luna de stimulare, dar poate ti-e gurita aurita si e si ultima. Doamne ajuta!
Te pup dulce

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!!
o zi minunata!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele,
Mai, ce sa va spun ... e 60% bine. Este sarcina, unul singur, mic acum de 5 mm si bine pozitionat – dupa cate spune dra.
Acuma (partea de 40% care e rea sau poate sa fie rea), pe ovarul stang este o formatiune de vreo 27 mm care dra banuieste ca e celalat folicul care nu se stie unde poate sa migreze. Dra zice ca poate sa dea si o extrauterina, chiar daca e deja o sarcina in uter. Doamne fereste! Desi sunt masuri de urgenta ce pot fi luate, e mai bine sa nu se intample asa ceva dar din pacate nu avem nici un control, iti dai seama. Trebuie de acuma si pana la 4 luni sa merg la control echografic in fiecare saptamana si sa monitorizeze chestia aia. Vroia sa ma cheme la 2 saptamani dar i-a fost frica sa nu treaca prea mult timp – de unde eu am tras concluzia ca e destul de groasa.
Incerc sa gandesc pozitiv, mai ales ca a zis ca sarcina pare foarte bine.
Va tin la curent. Imi pare rau ca nu pot scrie prea mult dar e balamuc la serviciu.

Ati mai auzit de asa ceva, o sarcina in uter si una in alta parte?

Va pup,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Catalina, sa se sparga chistul (sa speram ca este doar chist) iar bb sa se dezvolte bine in burtica!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Nu am mai avut timp sa intru si sa scriu, dar uite ca o fac acum:
Iar n-am ramas gravida!!!! desi am prestat exact cand trebuia! cred ca luna asta o sa prestez non-stop, o sa incerc sa fac si o monitorizare a ovulatiei, dar sincer nu stiu unde sa merg sa nu ma rupa la bani si sa fie si ok medicul... si sa ma si primeasca cand trebuie ... ca deja sunt ziua 1! A venit a dracului "Scufitza Roshie" timida, pe furish, fara nici un simptom, nu tu durere, nu tu sani durerosi, nici o stare specifica! dar s-a instalat confortabil....

Miro broscutzul s-a acomodat bine cu parintii lui (e baietzel pentru ca seamana cu mamica ) stau acolo toti trei bot in bot!
Miro zi-mi si mie tu din ce zi pana in ce zi luai BU, cum luai mastodynonul (tot timpul?) si vreau si vit e aia din ce zi o iau si cate zile in total?

Fetelor.. in rest sunt bine...

Motzunico, io vin la intalnire dar da-mi un refresh la memorie ca nu mai stiu cand e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Catalina, eu nu am auzit pana acum de o sarcina normala si una extrauterina in acelasi timp.dar daca folicul de pe ovarul stang nu e fecundat cum poate aparea o SE?sau e deja facundat?nu inteleg prea bine.si daca nu e atunci va puteti proteja sa nu se intample.eu iti doresc din tot sufletul sa fie totul bine si cred ca asa va fi pentru ca eu nu am auzit de cazuri de acest genm si daca sunt probabil ca sunt extrem de rare.sarcina usoara si un bebic sanatos!

Mcrissa

Mergi la inceput

Lachi tzuca-te mama, lasa scufitza ca acu ii acu. Bausi dupa noi sa vezi ce i-o tragi tu curand scufitzei.

Io am luat asa:
din ziua 4 pana in ziua 12 (maxim 13) 50 picaturi de Branca ursului dimineata si 50 picaturi de mastodynon seara.
din ziua 14 - 15 am luat 3 pastile de MACA pe zi si 3 pastile de ghimbir pe zi. ATAT. Tin pumnii stransi de pe acum. Neparat monitorizare si neaparat din ziua 10 calare pana in ziua 17 ( din 2 in 2 - si ziua 14 de 3 ori pe zi). Te-am tzucat.

Catalina tinem pumnii sa fie totul in ordine.

Miro13+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput