Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-125
Raspunsuri - Pagina 5

Kariris spune:
deci tu nu ai luat mastodynon decat pana in ziua 13? ca io stiam ca-i bun si dupa pt faza luteala... ok, bag si eu de acum 50 picaturi de BU dimineata, numai ca io am luat si azi (ziua 1). eu pana cum luam 3 lingurite pe zi (fara apa, ca nu-mi place cu apa, beam apa dupa), mastodynon non-stop; asa... 3 pastile de MACA dupa ovulatie si 3 de ghimbir.
Dar daca are spermograma buna nu pot sa prestez zilnic in per fertila?
Si Maca de ce doar dupa ovulatie?

Cristinna spune:
Buna fetelor,
Dupa cum stiti eu de 1 luna si ceva nu am mai scris pe forum pentru ca nu aveam nici o noutate despre mine, dar v-am citit zilnic .
Pe Catalinanu am reusit s-o felicit, dar o fac acum : sa ai scumpa o sarcina usoara si un bebe sanatos.Sa dea D-zeu sa treci cu bine si sa scapi si de foliculul sau chistul ala ramas acolo
.
Gravidutele Mirona, Madana si Ingerash sper ca se simt bine si le pup pe burticuta.
Eu cred ca sunt gravidutza. Am doua teste pozitive facute una sambata dim in ziua 30 si altul azi dim in ziua 32. Azi dim am facut si un test de sange pe care il voi ridica dupa masa. Simptome, doar durere mare de sani si pipi mai des noaptea. In rest absolut nimic, nu tu greturi, nu tu oboseala, nu tu somnolente, nu tu pofte.
Cam atat fetelor, sper ca testul de sange sa imi confirme sarcina.
Sincer, inca nu imi vine sa cred fetelor, am asteptat 2 ani sa vad test cu 2 liniute si acum ca il am, parca nu iimi vine sa cred.
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletelul meu sa vi se implineasca si voua dorinta
Cristinna

Mirona spune:
Lachi vezi nu te pune cu căcăcioasa si lenoasa de mine. De fapt restrictia e numai la branca ursului nu si la celelalte ... dar noi plecam pe munte in perioada ovulatorie si nu am vrut sa ma trambalez cu sticlutze dupa mine, am luat numai maca si ghimbiru cu mine.
Si al meu era cu spermograma in regula ... asa ca in aceea perioada eram pentru el cosmarul vietii lui ... dar acum nu mai regreta nici un minut din acele zile.
Dai bice ca-i OK oricum ... numa sa nu apara iar partenerii vostri de afaceri in perioada buna ... ca pe bune ca te pun sa-si decalezi CM cu 2 saptamani.
Miro

am o nepotica talentata

bubulina1 spune:
Cristinna, ce veste buna!!!! Felicitari si sarcina usoara! Sa ne tii la curent cu rezultatul bHCG! Si ca sa le incurajezi si pe celelalte aspirante, poate ne spui reteta succesului tau!
Speranta moare ultima!

Mishulina spune:
Wow,fetelor,numai o ora lipseste omu' de pe net si uite ce de chestii se intampla!
Catalina ma bucur mult pentru partea de 60% buna a lucrurilor si ma rog impreuna cu tine ca "formatiunea" aceea de pe ovar sa se resoarba si sa dispara spontan....Imi pare bine ca te tine sub observatie saptamanal,macar asa va sti cand si daca e cazul sa intervina....Doamne-ajuta sa nu fie nevoie!
Miro,ma bucur ca mai dai pe la noi,chiar imi era dor....
Lachi te si te admir pentru perseverenta.Vorba lui Miro,luna asta trage tare ca ai baut dupa
Iepurasule felicitari ptr asa foliculi! Endometrul e un pic cam micutz dar se mai ingroasa pana in z 14 si dupa....Despre suplimente nu stiu ce sa zic decat ca la mine maca a facut minuni (luna trecuta era 11 mm in z 16 !)
Cristinica imi era dor de tine pe aici! Chiar ma intrebam ce mai faci si se pare ca faceai ce trebuie ! Ma bucur foarte mult pentru tine si abia astept o confirmare "oficiala" a sarcinii dupa ce iei rezultatele....Sa nu ne tii pe jar,ok?
Bubule inimoasa ca de obicei! Dar tu ce mai faci?
Va si mai astept vesti bune!
Ina

bubulina1 spune:
Mishule, eu sunt in pauza de vreo 2 luni, si totusi inca mai sper. Dar ma bucur pentru fiecare reusita, imi sunteti toate extrem de dragi!
Speranta moare ultima!

Catalina spune:
Dragele mele, va multumesc mult pentru incurajari.
Mcrissa, da, uite, la ceea ce m-ai intrebat tu nu m-am gandit sa fi intrebat la dr. Poate am inteles io gresit, cert este ca acolo e ceva care imi poate face probleme.
In orice caz ... va tin la curent si sper sa auzim numai de bine, de la toata lumea!
Catalina

Cristinna spune:
Fetelor, am venit cu analiza, dar din pacate nu sunt trecute limitele normale.
Eu va zic ce valoarea, poate ma si ajuta cineva sa imi spuna daca e ok sau ba. deci valorea e 481.3mUI/mL
Cristinna

bubulina1 spune:
Cristinna, eu nu ma pricep foarte bine, dar parca asa avea si Madana si e foarte bine!!! Cine ti-a zis ca nu esti in limite? Ar cam trebui sa fii in saptamana 5, din cate am inteles. Eu zic ca e de bine, dar las si alte fete sa-ti spuna mai multe. Cand mergi la eco? Tinem pumnii stransi!
Speranta moare ultima!