Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-125
Raspunsuri - Pagina 14

bubuleana spune:
Mishule: multa bafta!!! sa obtii jobul pe care il visezi! de-a lungul timpului am invatat ca o atitudine pozitiva si foarte, foarte multa incredere de sine fac mai mult decat experienta, cunostinte, etc asa ca du-te la interviuri ca si cum tu ar trebui sa alegi din mai multe oferte de job; fii puternica, optimista si vei reusi! eu iti tin pumnii
Amely, iepurila: asa sa fie! cum spuneti voi! sa fiu cu bebe in burtika
bubuleana

Kariris spune:
A... si un sfat " din prisma angajatorului":
lasa subiectul "salariu" pe ultimul loc, daca nu aduc ei in discutie problema asta, pentru ca desi motivatia principala la cei mai multi oameni e banul pentru a lucra intr-un loc sau altul, niciunui angajator nu-i convine sa creada ca angajatii lui lucreaza in firma lui exclusiv pentru bani, ci vor sa creada ca intr-un fel sau altul angajatii tin cu firma, cu interesele firmei cat de cat. Ma rog, toti vrem oameni fideli...

Amely spune:
Doamne-ajuta, Mishule! Si nu uita sa iti spui la interviu tot timpul: "sunt tanara, frumoasa, inteligenta, convingatoare, adaptabila si daca imi pun mintea reusesc absolut tot ce imi propun!" Nu rade...chiar functioneaza
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Mirona spune:
Fetelor ... va rog io frumos ... incantatii, mama omida, pumnii stransi pana la refuz ... etc pentru draga noastra daraga Mishulina.
Scumpa mea draga ... sa ai curaj si incredere in tine ... ca noi avem si va fi bine.
Te pupez si ma gandesc la tine pana la ora 16 si de atunci inainte ... si la fel cum am facut de vre-un an in coace.
Miro

am o nepotica talentata

bibyrox spune:
Misule tinem pumnii!!!!
Te asteptam cu vesti bune!
Lachi esti o dragutza ca de obicei! Sa ne chemi la inaugurare!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

felicia_ spune:
Mishule, sunt si eu din tot sufletul alaturi de tine!
Amely , nu am prea mari sperante, dar.... nu se stie niciodata! Sper sa scapi de afurusita de durere de masea! Nu ai vreo infectie?
Poze1Poze2

Mishulina spune:
Wow,fetelor,sunteti minunate! Va multumesc din suflet la toate
ca va ganditi la mine! Dar daca eu nu-mi pun prea multe sperante nu va faceti nici voi prea mari iluzii ca diseara ma intorc cu un job acasa!
De fapt azi ma intalnesc cu cineva de la o agentie de recrutare (de-aia am emotii ca pana acum am dat interviuri direct cu angajatorul,nu prin intermediar) care imi va propune niste joburi din ce are disponibil,nici macar nu stiu daca sunt din domenuil meu sau daca mi se potrivesc....Ce sper eu insa e ca macar sa-mi ofere un feed-back la CV,sa ma consilieze putin ca sa stiu si eu unde gresesc sau ce mai trebuie sa fac
Lachi multumesc ptr sfaturi,sigur voi tine cont de ele,mai ales ca-s adresate din cealalta parte a "baricadei"
Va pupic pe toate si va multumesc ptr ca veti fi cu mine acolo,cu asa "galerie" nu pot da gres.... Si promit ca va povestesc diseara cum a fost!
Ina

valicutza spune:
buna fetelor.eu sunt azi z2,dupa ce ieri de dimineatza z45 a deveniy z1.voi ce parere aveti?dupa intarzierea asta ,care mentionez ca nu stiu de ce a fost si e prima oara cand am avut o intarziere mai mare de maxim 3-4 zile,eu cum imi calculez ovulatia luna asta.pls ajutati-ma.deci azi z2.pupici dulci.
bafta multa ina.
vreau si eu un bebitz