Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-125

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ta..na..na..na...naaaaaaaaaa z1

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Olteanco... dar uite un ca vine o noua luna, cu noroc!

Iepurila io fata!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ce-o fi facut Mishulina?
Sper ca a obtinut ceva bun! E mai greu cand ti se ofera mai multe joburi, zic eu! Pentru ca, conversatia e mai complexa si daca are loc si cu o persoana specializata in recrutare personal poate fi dificil... Dar e tanara, frumoasa, blanda, inteligenta, bine educata.. are o mare calitate: stie sa si ascule (nu vorbeste intr-una) adica e o placere sa dialoghezi cu ea si eu cred ca isi va gasi curand un post bun, iar cine o va angaja va face o "achizitie buna" pentru ca e un om docil si cooperant.

Scufita mea Rosie a fost "scurta, cuprinzatoare si devastatoare..." azi cred ca e a 5-a zi si aproape ca s-a carat de tot de ieri chiar, practic zilele 2 si 3 au fost criminale... si exact in zilele alea eu m-am subnutrit mai rau ca niciodata; ca am avut de lucru si n-am avut ce papa... a doua zi am stat acasa, dar in afara de lamai, ceai, ulei de masline n-am avut nimic; azi m-am aprovizionat cu de toate; dar abia acum am ajuns sa mananc masa nr. 2 si ultima pe ziua de azi.
Ce ma enerveaza e ca a inceput tampitzelul asta de lachi sa-mi manance si mancarea de dieta: vrea cereale expandate, vrea biscuiti de regim, imi mananca toate rahaturile pe care le mananc eu... sper sa nu ajung ca magarul tiganului care cand s-a invatat sa nu mai manance deloc... a dat coltzul...

Mergi la inceput

manca-i-ar mama pe ei de organizatori si moderatori ai acestui forum! ati vazut ca ne-au facut chat pe fiecare sectiune? si au mai facut niste modificari dragute! e din ce in ce mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Mishu bafta multa,tinem pumnii stransi,asculta de sfaturile date de Lachi si Amely si sigur vei reusi...

Felicia asta e,o noua luna,o noua sansa,asa ca ...inainte

Liana fata draga

Va pe toate

ADELA

Mergi la inceput

io me duc acasa... ca maine lucrez iar... va pupez si Mishule poate imi dai si mie un SMS scurt, chiar daca nu vei primi nici un raspuns azi, asa doar sa-mi spui ce parere ti-ai facut. Tin pumnii in continuare...

Mergi la inceput

hai Mishuleeee ziiii ce facusi!!!
si trebe sa deschizi un nou subect...
aveti grija sa nu prind pe vreuna ca incercati ca va rup

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Liana, ma bucur ca ai zis-o tu. Ca si eu vreau sa deschida Mishu capitol nou, dar n-am indraznit de teama sa nu se supere cineva.

Hai Mishu!!!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

iepurila e dreptul ei..si nu il ia nimeni cat sunt io pe'aci!!!!
glumesc mey...da stiu io ca nu se supara fetele..si ele tot asa ar fi zis...mai putin cu popoul
hai Mishleeeeeeeeeeeee

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

126

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput