Clubul moldovencelor de peste Prut (27)
Raspunsuri - Pagina 8
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Eu tot am dormit pina pe la 11 si ceva, doar ca problema mea e alta, ma doare inima de aseara de nu mai pot, am luat valeriana si apa cu zahar, dar degeaba, nu stiu ce sa mai fac.Violeta eu cu placere as veni daca mas simti bine, da asa nu stiu la ce sa ma astept, plus ca azi lumea nu lucreaza, si nici Mamanati nu poate, da celelalte fete nu au zis nimic, daca totusi se hotaraste si ma simt bine vin si eu.
doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
Am uitat!Felicitari cu ziua victoriei si Europei.
Violeta felicitari pentru a doua steluta.
evolutia bebe
Violetik spune:
Merci! Stau azi acasa si-mi pun masca.
Noi ne-am laut bilete pe dujminica la Patria la Mission imposibil III
oxy spune:
Salutere fetelor,am trecut si eu sa va salut,ca azi am avut o zi tare incarcata,abia astept sa plec acasa.Vio felicitari cu noua steluta si la mai multe,eu mai am pana atunci,hehe.
Va felicit si cu Ziua Europei si Ziua de 9 MAI.
VA LAS O ZI BUNA IN CONTINUARE.
Tanya
Violetik spune:
mda.... cam liniste pe-aici. ce faceti toate? La natura cumva? in ospetie... bine bine ma duc sa ma distrez cu carmen daca cu voi nu se poate...
oxy, merci...si intra si tu mai des si te faci si tu cu 2 stelute.
doroti_5 spune:
Fetelor miam pus si eu o umbra la nume, sa vad cum ese.
evolutia bebe
Balbina spune:
Diana, e tare frumusica umbra ta de la nume.
Ma uitam acuma prin albumul tau cu bunatati, nici nu stiam ca ai mai pus poze noi, de ce nu ne anunti, sa intram sa le vedem?
Ce asortiment bogat de mincaruri, a inceput sa ma roada stomacul imediat cum am vazut pozele. De toate vreau, si friptura, si pirjoale, si clatite cu brinza, si racituri, si tort!
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Buna,
da ce s-a schimbt sarbatoarea din z. Victoriei in ziua Europei ?
Lucia ai scos-o la capat cu Napoleonu ?eu l-am facut 2 zile ,intr-o zi foile si in alta zi restul ca tare mult timp iti ia .
Vio felicitari pentru steluta.Vio Carmen te ajuta la slabit sau la tonifiat ?si eu am avut multe culori inainte cu exeptie blond sau negru total ,cred ca nu-ni sta nici una .M-a surprins ca mi-a mers numai o cutie la parul meu super des ..
doroty am vazut noile poze cu burtica si mancarea si familia ,frumoase toate .Cum stai cu tensiunea arteriala ?Multa sanatate.
Nati vezi ce baiat bravo ai ,nici macar nu plinge ?fac ceva activitati la asa virsta acolo ?sa stii ca torta nu a fost uscata deloc si tot asa a ramas si dupa congelare.ricota o poti face acasa ,e ca o urda.
Fetelor care n-ati mai scris demult ,repejor la apel si asteptam romane nu asa ...
poze o sa fac duminica de ziua mamei cind mergem la zoo(ca ne-am facut membri pe un an )
cine vrea sa vada video cu arsenie dansind va dau linkul ..
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
Davina spune:
mey Lucia ce frumusete am vazut iarasi in albumul tau cu bucate ,foarte frumos aranjate .Supa cu tiftele cum se face ? adica faci o supa si adaugi tiftele ?eu n-am facut niciodata din asta .
doroty si la tine placintele sunt de nota 10 .felicitari pentru umbra ,e ca la Lucia
Alina ai scris in mesajul anterior ca te duci la servici ?te-ai angajat sau lucrezi pour toi ?
Alina si printesa Deanna 09.09.2004