Cluj rulz (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Chiar nimeni nu-mi da o sugestie cum da fac puiul ala?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stanca, eu fac puiul pe sticla. Daca vrei iti spun cum. Sau in punga de hartie.

Nu cred ca stau ca mi-e cam somn si daca mai stau ma pomenesc ca-i 1...

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Iaca k am revenit!
Imi pare foarte rau ca nu am ajuns si noi la Gr Botanica! Aveam o intalnire si nu o puteam amana.Am vazut pozele si sunt super. Si pozele de la aniversarea piticotului Sarah!
Maine merg cu husbandu' meu in excursie la Sighisoara- Bran-Brasov. Adica merge el cu elevii si m- am alaturat si eu.O sa stau aproape 3 zile departe de Alex (pana duminik). Nu stiu cum va fi. Deja am incarcat pe ap foto cateva poze dragi si cred ca le-oi viziona non- stop.
Nu stiu ce am mai vrut sa va zic.............
Aha!
Florina, tinem pumnii sambata. Sa va intoarceti victoriosi!
Svety, cand parasiti Turda?Mi-a placut mult de tot faza cu ,, la bine si la greu''
you!!!!11

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Svety vreau sa stiu cum il faci puiul pe sticla.

Va doresc o zi buna frumoaselor.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare!

am vazut pozele de la intalneala! super faini copilashii!
La multi anisori Sarah!

Florina, drum bun si sa auzim de bine!
Asi, eu pun sare mare cat e tava si puiul cu cracii in sus acolo! isi ia doar cata sare e nevoie! poti sa-i pui cu mana umede condimente pe el!il mai intorci de cateva ori! cred ca l-ai facut aseara!
Steaua, distractie faina in excursie!
Svety, sa fie intr-un ceas bun!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

good morning!

va salut doar...pove diseara!

R-b

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Stanca, un pui obisnuit cam de 1kg si ceva: il ungi cu mujdei, cu sare si pe dinauntru si pe dinafara(), condimentat cum stii tu mai bine si-l tragi ca tepes pe o sticla de bere sau vezi tu de care sa-ti intre.Sticla sa fie plina cu apa. Eu il trag pe sticla cu gat lung (nu stiu de la ce bautura). Il pui intr-o cratita mare, torni ulei pe pui si jos pui o leaca de apa, sa nu se arda cratita de tot. Eu pun cartofi ca picura de pe pui si-s super. Iese ca puiul la rotisor. Sa fie decongelat ca asa se intrepatrunde mai bine. Eu odata l-am facut semidec. si inauntru era cam crud, dar era prima data. Poti pune mirodenii ca busuioc, oregano.

Mergi la inceput

Na ca s-a trezit si feciorelnicul...ma duc sa-l pun pe bilinica si apoi om iesi afara. Cred ca azi mergem la socrii ca sapt. viitoare e rost de si cealalta vin la Expo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

ca dragutza intalnire a-ti avut la Gradina Botanica ....ne pare rau ca nu am venit si noi...dar Norbert a reinceput in fortza gradinitza si dupa-amiezele stam mai mult impreuna si mergem unde doreste "micutzul" ...dupa ce ne revenim cu gradi poate venim si noi la intalnire...

Cristiana ma bucur ca a-ti scapat cu bine...si pe noi in spital ne-au salvat creioanele colorate si carticelele cu povesti

Stanca eu puiul la cuptor il fac in 2 feluri simple atunci cand nu am chef de kestii complicate astfel:
folosesc pulpe intregi care le tai si aripi
1.dau carnea cu neste sare si o ung bine cu pasta de ardei "Piros Arany"-dulce...le pun in tava cu ulei..3 catei usturoi...un pic de apa...pus totul la cuptor pana se rumeneste frumos eventul le mai intorc la juma' de timp
2.carnea o preg. tot asa cu sare+"Piros Arany" dar pun in tava cartofi taiati mari ...ulei un pic de apa...deasupra carnea..pun folie aluminiu..la cuptor 1 ora apoi dau jos folia las sa se rumeneasca...+ Pofta Buna

fetelor, sunt asa mandra de Norbert ca nu plange la gradi...sa nu zic intr-un "ceas rau" ...dimineatza mai zice el ca nu mergem la gradi ca mergem in parc sau in baza...dar apoi nu plange cand ajunge la gradi si il lasa tati ...si kulmea kulmilor doarme de dupa-amiaza singur ...eu nu reusesc in we sa-l adorm nicicum

Mariana Norbert nu a inceput inca cu "de ce?" dar este la faza cu cauza-efect...adik..."daca este vacanta la gradi..nu stam..daca nu este vacanta ...stam", "daca se strica roata la masina...masina nu mai merge...daca o reparam ..merge", a fost dragutz intr-o dimineata la Alimentara..se uita la ventilator (care tare ii place) si zic eu "uite nu merge ventilatorul" el serios se uita la mine si zice "mami, nu functioneaza!!!"

era sa uit...fetelor care a-ti fost prin Croatia ne da-ti si noua detalii..ce si cum..tare mi-ar placea sa mergem la vara....si pt. Svety daca vreti Ungaria iti recomand Hajdusoboszlo...statiune cu strand f. mare cu apa termala..noi am fost de 3 ori pana acum si ne-a placut f. mult...
va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Fetelor multumesc de retete!
Maine voi face puiul si sper sa iasa bine.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput