Cluj rulz (50)
Raspunsuri - Pagina 14
Creola spune:
Printesa mea doarme ,asa a iata-ma pe aici,toata un zambet
Svety am uitat sa-ti raspund la intrebarea despre tricicleta.Noua ne-a adus-o tati din Italia,ii foarte faina ,are roti din cauciuc si se manevreaza foarte usor.De ziua ei,Sarah a primit si una de la B--y -c--e,e frumusica si aia da am auzit mamiciile ,in parc ,cum ca n-ar fi tare rezistente.Uita-te si pe net,daca nu asteapta Baby Expo care tre sa fie in Cj si sigur vei gasi ceva ce sa-ti placa.
Cu ocazia asta iti multumesc si pt compliment
Florina,drum bun la Bucuresti si bafta la examen!
Poze
svety spune:
Ne-am intors de afara. Am stat 2 ore da-i frig. Ma apuc de mancare. Pe Dani l-a lovit somnul si-l las sa-si faca acum somnul de amiaza. Acu ma uit la LABORATORUL LUI DEXTER, preferatul meu.
Da, Mache, zic si eu ca am luat decizia buna. La urma urmei Mihai de la bun inceput putea sa nu vrea la Turda - ca nu-l leaga ninik - si sa ramanem la parinti. Dar a venit, stiind ca ma leaga casa si locul unde am crescut, si plus ca face afurisita asta de naveta la Cluj.
Creola, uite ca nu m-am gandit ca o sa gasesc la Baby Expo. Sotul tau seamana cu Tony Curtis cand era tanar, logic.
AM O INTREBARE: SA-L INSCRIU PE DANI LA MERSUL TARAS? Ma tem ca se zapaceste daca vede atata lume . De Baby-Expo zic.
Mache, inca ceva, noi folosim ceai instant de la Hipp, cu macese. Ii place tare mult.
ps. Mariana, de cat sa micesc pozele? Sa-ti mai trimit ca soacra-mea ma lasa fara
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
bafta multa Florina, va tinem pumnii cu drag!!
sa aveti grija de voi!
Creola, cand e Baby Expo in Cluj?
Svety, am tot vrut sa-ti zic, cred ca ai luat decizia corecta, de fapt cred ca ti-am mai zis parerea mea.nu va despartiti adica sa stati separat, treceti mai usor impreuna peste toate!
cand ar urma sa va mutati?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
si inca ceva ce am omis din cauze de emotii multiple saptamana asta!
Condoleante Mihaela pentru pierderea suferita!!!!!
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mariana tache spune:
Si ai mei printzisori dorm, asa ca am un pic de timp liber.
Tocmai savurez o salata cum am mancat si azi noapte ...doamne cat imi place!
Svety, daca le faci de ~ 300 Kb e numai bine. Cum a primit Mihai vestea mutarii?
Simona, mache, mult mi-a trebuit sa-mi dau seama ce-i aia "scobitoare"; ma tot intrebam cu ce te-am servit eu ca doar nu aveam nimic la mine ; mi-am amintit intr-un final.
Florina, sa umblati cu folos!!! Si sa va intoarceti gloriosi acasa! Mii de
Creola, ma duc sa vizionez pozele; ale mele acum le-am descarcat.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mihaela ema spune:
Creola foarte frumoase pozicile ...ai reusit sa faci destul de multe si reusite.
Cristiana multumesc
Darius 20.11.2004
steaua spune:
......... cu poze noi!
Tre' sa fuuuuuug!
Mai viu, vorba Roxanei!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
Cristiana, ma bucur ca sunteti bine, bravos! Sanatate multa si Theiutzei!
Miha
Florina, bafta multa si drum bun! Vrem vesti bune!
Stanca da-mi de veste
Vreau si eu la intalnire!!! numai cu noi fetele, dar sa nu fie Marti, Miercuri sau Joi! ca sigur nu pot
R-b
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
asi spune:
Roxa sunt disponibila cand vrei.
Fetelor am nevoie de o reteta buuuuuuna de pui la coptor.De preferinta sa ramana intreg.
Azi am inceput sa il las pe Razvan fara scutec in casa.A facut odata pe el si nu ia placut iar data viitoare a cerut olitza.Cred ca suntem pe drumul cel bun.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan