vacanta in TENERIFE?Merita?
Buna plimbareteor si plimbaretilor!!
Prin peregrinarile voastre peste mari tari,a-ti ajuns ,din intimplare si prin Tenerife?
Va rog din suflet,oferiti-mi si mie ceva informatii despre sejurul pe care l-ati avut,preturi,recomandari...
Imi doresc un concediu,la ocean,la soare..relaxare totala..
Merita TENERIFE?
Va pup si va multumesc anticipat!
Raspunsuri
osna spune:
noi nu am fost dar anul trecut au fost prietenii nostrii cu inca o pereche din romania pe tenerife.au fost in iunie,nu au venit foarte bronzati dar cu niste poze super faine.daca nu ma insel este insula de origine vulcanica,imi amintesc o poza unde ei stateau printre dune de nisip si in spate se vedeau ceva munti.si apa a fost minunata,cam rece,nu s-au putut balaci chiar ca in luna august.
daca vreti mai multe amanunte ii pot intreba,noi acum ne-am mutat din acel oras dar tinemlegatura telefonic.stiu ca pe internet si-au luat excursia si a fost 1.000 euro pentru 2 persoane la 4 stele,cu halbpension(dejun si cina) si zborul.
Laura T spune:
Si noi mergem in Tenerife la inceputul lunii iulie, de fapt zburam la Madrid si stam acolo 2 zile, iar de acolo zburam in Tenerife, pt 5 zile. In afara de zbor, noi am platit 400 euro pt 5 nopti in Tenerife cu demipensiune, hotel de 4* (rezervare pe net). De asemenea am rezervat o masina sa avem cu ce ne plimba pe acolo, caci am auzit ca avem ce vedea. De asemenea, se face si shopping bun !
Mie mi-au dat relatii 2 fete de pe forum, care au fost de curand acolo : 'roxanicea' si 'Moniland'. Le poti da PM sau poti astepta sa scrie ele aici.
Eu zic ca nu vom regreta alegerea facuta...
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
pitzirica30 spune:
Va multumesc fffff mult de raspunsuri!!!!!Sunt extrem de interesata de cum v-ati rezervat pe net biletele,ca eu am cautat in disperare si am gasit date extrem de ambigue,fara adrese complete,site-uri care te aruncau aiurea.Am dori cazare la un hotel 3-4* cu demipensiune in PLaya de las americas si neaparat o masina de inchiriat .Am auzit ca inchirierea prin net e mult mai ieftina decit daca te duci acolo la un rent-a-car.Va rog din suflet spuneti-mi si mie adresele de pe care a-ti rezervat voi!
Cu mii de multumiri,
pitzirica30 spune:
ROXANICEA,MONILAND,HELP ME!!!!Dati-mi si mie detalii si relatii vis-a-vis de Tenerife.In special despre rezervarea pe net si pretuirile de acolo.Stiu ca e insula free taxes si preturile sunt bestiale.Asa e?Sau doar zvonuri?Mai stiu ca e insula vulcanica cu superpeisaje ,ca nu poti sa nu prinzi vreme buna,spre deosebire de alte destinatii unde e cam loterie cu vremea!!!!
Astept cu interes informatii de la voi!
Va multumesc mult!
Laura T spune:
Pitzirica, dupa indelungi cautari, am rezervat hotel pe site-ul:
www.medhotels.com
si masina de pe
www.recordrentacar.com
La ambele am rezervat cu card de credit embosat (la hotel am si platit, la masina am rezervat doar, platim acolo, dar tot cu card).
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
pitzirica30 spune:
Buna dimineata si mii de multumiri pt informatii.
Laura T,cit te-au costat pe tine biletele si inchirierea masinii?Aveti si zborul pina la Madrid inclus?Din Madrid cu ce zburati in tenerife?Implica costuri suplimentare?
Sper ca nu sunt prea cicalitoare,dar ,te rog mult ,raspunde-mi ca sunt tare presaata de timp!
Osna,prietenii tai si-au luat din romania biletele sau din Germania?Ca pretul e tare avantajos!Nu e nici o teapa cu plata online,n-am mai facut pina acum asa rezervari si mi-e teama sa nu pierd banii!
Ce confirmare primesc daca platesc biletele online?
Mercic fain de eventualele raspunsuri!
Pupici si o zi minunata!
Laura T spune:
Pe noi ne-au costat f. putin biletele de avion pana la Madrid, caci am luat bilete promo la Blue Air, in momentul cand au fost puse in vanzare (acum cateva luni bune), adica 90 euro/pers (dus-intors, taxe incluse). De la Madrid zburam cu Iberia catre Tenerife Sur (bilete cumparate on-line de pe www.iberia.com , cu 137 euro/pers, dus-intors, cu taxe). Am rezervat 2 nopti in Madrid (cu 49 euro/noapte camera) si 5 nopti in Playa de las America (total 405 euro, 2 persoane, 5 nopti cu demipensiune, H. Siesta 4*). Masina ne costa 122 euro/5 zile (un Ford K sau similar).
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
pitzirica30 spune:
Laura,cum ai gasit cazarea asa de ieftina?Am intrat si eu pe medhotels si preturile sunt bune intr-adevar,dar nu mi s-a parut ca ajung la 200E/pers,sau poate am facut eu o confuzie.
Cred ca nu am int bine:405 E-persoana sau 2 pers 405E.Cu avionul e ok,peturile sunt plauzibile.Dar la hotel mi se pare prea putin.Si am vz ca arata tare bine hotel SIESTA,4*,demipensiune,etc.Ce garantie ai primit de la ei dupa ce ai facut rezervarea si ai platit?
Nu am rezervat niciodata online si nu prea stiu care e procedura.Prin agentii preturile sunt cam nesimtite fie vb intre noi-am gasit 4*,demipens+charter+taxe aeroport=950E.Mi se pare mult,in comparatie cu ce ai gasit tu.Iarta-ma ca te agasez cu atitea intrebari,dar vreau sa ma elucidez.
O zi bun aiti doresc,
Laura T spune:
quote:
Originally posted by pitzirica30
Laura,cum ai gasit cazarea asa de ieftina?Am intrat si eu pe medhotels si preturile sunt bune intr-adevar,dar nu mi s-a parut ca ajung la 200E/pers,sau poate am facut eu o confuzie.
Cred ca nu am int bine:405 E-persoana sau 2 pers 405E.Cu avionul e ok,peturile sunt plauzibile.Dar la hotel mi se pare prea putin.Si am vz ca arata tare bine hotel SIESTA,4*,demipensiune,etc.Ce garantie ai primit de la ei dupa ce ai facut rezervarea si ai platit?
Nu am rezervat niciodata online si nu prea stiu care e procedura.Prin agentii preturile sunt cam nesimtite fie vb intre noi-am gasit 4*,demipens+charter+taxe aeroport=950E.Mi se pare mult,in comparatie cu ce ai gasit tu.Iarta-ma ca te agasez cu atitea intrebari,dar vreau sa ma elucidez.
O zi bun aiti doresc,
Pitzirica
Noi am facut rezervare la inceputul lunii martie, de aceea cred ca a fost mai ieftin:450 euro pt 2 pers, 5 zile. Acum, acelasi lucru costa 554 euro vad. Dar uita-te ca exista la alte hoteluri mai ieftin. Chiar acum am intrat pe site.
Pe noi clar ne duce mai ieftin asa, decat prin agentie!
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
laviniaN spune:
Am fost si eu acum 4 ani in Tenerife cu bilet luat prin TUI Germania...nea costat 1220 cazare 6 nopti cu demipensiune si cursa de avion din Vienna ....LA VREMEA RESPECTIVA NU ERA NICI O CURSA DIN ROMANIA.
noi am fost la inceputul lui iulie ,iar vremea a fost excelenta ,este o insula vulcanica superba cu multe atractii.
daca mergeti in tenerife sud neapatrat sa vizitati si nordul in special LORO PARK mai ales daca aveti copii,muntele Teide cu un adevarat peisaj lunar in concluzie si-a meritat toti banii.
daca mai aveti intrebari puteti sa-mi trimiteti PM.
LAVINIA.