vacanta in TENERIFE?Merita?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna draga mea,
Am auzit de subiectul tau si m-am gandit ca te pot ajuta. Macar putin. Noi am fost in "hanimun" in 2005 si apoi anul trecut, pt a sarbatori 1 an de la nunta! Perioada a fost sept-oct, 16 zile de fiecare data. Asa....vremea a fost superba, iar apa la fel. Acum, din ce stiu eu, din iunie incolo e chiar frumos. Nu degeaba este numita "insula primaverii eterne".
Asa...despre hoteluri rezervate pe net nu te pot ajuta, pt ca noi am mers prin agentie. Iar cu avionul, la fel. Noi in 2005 am mers Buc-Madrid/Madrid-Tenerife Sur. Iar in 2006 prin Barcelona.
Noi am stat tot in Playa de las Americas, asa cum va doriti si voi. Este minunat! Insa, va recomand din suflet sa evitati zona "Veronicas", pt ca...e mai bine asa!
Despre "tax-free", e partial adevarat. Adica, daca va intereseaza aparatura electronica, ati nimerit in paradis. Daca vreti haine, incaltaminte, parfumuri, este mult mai bine decat la noi, categoric!
Restaurante bune si baruri gasiti usor. Pentru serile in 2 eu va recomand Budha Bar, care e absolut minunat. Puteti merge si la Monkey Bar&Grill...la fel, interesant!(astea pt un cocktail de calitate, iar la Budha si pt o atmosfera de calitate, pt ca Daniel are o voce superba).
Noi am ales sa stam pe plaja de langa hotelul nostru. O plaja frumoasa, cu un ocean cu personalitate! Sezlongul este 3E/zi.
Masini de inchiriat gasiti peste tot, chiar si in aeroport. Fetele probabil au dreptate cu preturile mai bune pe net, asta nu stiu, pt ca noi am rezervat acolo!
Sa nu ratati fantana "cantatoare si dansatoare"! E interesanta!
Iar in nord, obligatoriu Loro Parque! Este al doilea ca marime din lume si este superb. Si va recomand sa va luati un tur privat, veti avea ocazia sa vedeti si intelegeti mult mai multe!
Puteti sa va luati si excursii diverse, depinde ce si cum va doriti! Excursia cu catamaranul sa vedeti balene e minunata!
Daca sunteti fumatori, trebuie sa va alegeti restaurante cu terasa, pt ca in interior nu se mai fumeaza!
Nu stiu...iti scriu asa in mare graba si sunt incoerenta! Mai bine intreaba-ma tu ce vrei si promit sa raspund!
Ca sa te ajut inca un pic, am uploadat in mare viteza cateva poze(nu cele mai reusite, dar pe astea le am aici, la mine).
http://good-times.webshots.com/photo/2008917700081039174YkBpbF

Sper sa aveti o vacanta minunata! Si ca sa raspund intrebarii tale: DA, merita!

p.s. iti stau la dispozitie pt alte intrebari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mergeti, mergeti si iarasi mergeti. Ce Turcia, ce Bulgaria, cind exista insulele Canare si atit de aproape pe noi! Sint absolut de vis, iar vremea este ca la Sfinta Vineri, nici prea prea nici foarte foarte. Am fost pina acum in 3 din cele 5 insule si nu-mi pare rau. Este absolut de vis, peisaj, vreme, atmosfera etc. Si noi am fost prin agentie, deci preturile mele nu-ti vor fi de folos. Da de meritat MERITA!

Mergi la inceput