Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Ceau fetele,ne-am intors! Pana la urma am fost la socru-meu la curte si acolo am papat mici.Am fost inspirati sa nu mergem la padure, ca numa ce am gatat si a venit ploaia! Diana a dormit vreo ora dupa ce a papat banana,iar dupa ce s-a trezit au inceput colicii! Acum cred ca banana era de vina!
CATA am vazut pozele,superbe!
ALINA nu stiu cata supa se da prima oara,mie atat mi-a iesit Maine probabil o sa-i dau mai mult! Iar banana eu i-am dat-o si impreuna cu mar si...separat! Si am pasat-o cu furculitza!
RALU ma bucur ca au avut efect perfuziile,macar n-au intzepat-o de pomana!
DANA tare dulce Roxana ,ca o papusica! Ce mai zice Oana?
MARAKI da-o incolo de socrosenie,doar n-o bagi in seama!
Mai acum v-a apucat pe toate cu sanii? Ca si Denisa imi zicea ieri pe mess ca i-a iesit o galma!
ANABORDEA,ANASEBE,MIRELA etc.
Fug sa-i dau papa ca plange!
MONI care
DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
utocatalina spune:
Ceau fetele...pozele sunt doar inceputul ca mai o sa avem citeva sute, deci va trebui selectie riguroasa inclusiv la cele din biserica...
Ana Sebe, Anabordea si Anda, cred ca de aia am sughitat eu asa mai fetelor..va gindeati la mine!Daca stiam va luam pe voi pe post de ursitoare ca tot erati 3!
M-au distrat tare perlele de la bac...bestiale!
Alina o cheama Bianca Andreea, dar asa au facut aia baloanele...nu-i bai..Apropo, bine ca tia-i desfundat canalul de la sin..Sper sa ne vedem sapt. viitoare, dar sa vad cum face Dan cu masina, ca taman acum pierde ulei si trebuie sa o bage in service!Ti-am vazut pozicile ...super babanul Ayan...mumos foc..si tu...unde e mai burta ca eu nu o vad..esti sigura ca mai exista!
Monica am vazut ca Diana a sunta la pompieri..a raspuns cineva?Ma bucur ca-i place supa...noi abia joi facem vaccinul, daca ne trece o data temp. asta de 37. 5 /37.6...
Daniela frumusica foc rotunjoara Roxana.,..mercic pentru site, dar vezi ca pozicile de la Bia nu corespund la luni! Pup!
Eu am multe sa va povestesc, de la cum a uitat Dan certificatul ei de nastere, etc...multe am sa va zic, dar o las pe maine!
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Frateeeee ce liniste e pe aici!!
Ce faceti fetelor?
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anabordea spune:
Ano, Cata e la zeama de varza, de-aia intra intermitent....Vezi, daca ne lua si pe noi, eram la fel...Celelalte ori fi fost toate in bairamuri si acum sunt in recuperari...Si noi am stat acasa ca Cinderellele...
Cata, frumoase poze...fi-mea aia mare striga cand o vedea pe Bia zicand ca e Daria...
Ralu suntem alaturi de voi, sa va faceti bine!!!! de incurajare
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Eu mai sunt pe aici,dar plec la nani pana la 12,cand trebuie sa ma trezesc sa iau antibioticul!Si am uitat si de serialul LOST ,acu sau il vad in reluare la 00.20 sau maine seara...daca nu uit iar
Diana s-a culcat dupa ce ne-a facut iar sa radem cu lacrimi la baie,am si filmat-o ,dar dupa ce l-am inchis a facut show si mai si! Ce mai da din picioare si zvacneste brusc cu o viteza ,e mortala,ce mai! Cand va umbla cred c-o fi prapad
Ai vostrui mai plang cand ii imbracati? Ca ea cateodata e foarte cuminte,altadata me "cearta" intruna si altadata plange de nervi! Numai in fundul gol e super ok,noua distractie e sa incerce sa-si bage piciorul in gura Dupa ce progrese face, te pomenesti ca si reuseste in curand!
Hai ca plec sa trag un pui de somn,cu vremea asta de ploaie m-am molesit! Poate mai intru mai incolo!
Noapte buna!
ANELOR stati iar la schimbul 2?
MONI care
DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
anasebe spune:
Moni Si al meu e fericit fara pampi, dar aia cu piciorul in gura inca n-o face singur. Cand avem ora de gimnastica i le duc eu la gura si se prapadeste de ras. Cat despre imbracta..ba e bine, ba e rau. Momentan s-a potolit cu urlatul cand ii puneam caciula, asa ca tot e un pas inainte.
Mai petrecaretelor, poate pana maine va reveniti, caci cam bate vantul p-aci.
Ursulina Te asteptam si pe tine cu vesti si poze.
Care ati mai chefuit?
Giova Cum a fost la nunta?
Agent FBI 007 under cover ce mai faci?
Janina Si tu, tot din umbra?
Bumbitoo Ai obosit de ieri si azi ai dat bir cu fugitii?
Pupici la toate. Io mai stau un pic ca ma uit cu-n ochi la un serial si cu ochi pe forum si altele.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Sara buna!!!
Ne-am intors si noi acasa.Doamne ce bine e!!!
Ce sa va spun: pe soacra am sfidat-o tot timpul, daca am scos 3 vorbe cu ea si astea legate de bebe, sau ca i-am dus blidele si borcanele inapoi.
La nunta a fost dragut, ma asteptam sa fie mai pompos, ca doar socrii mici sunt cadre universitare, dar vezi de treaba.
oricum, noi am dat mult pt. nunta aia, dar daca dau ei atat la noi, poate isi acopera meniu, dar inca nu stiu sigur.
Clau al meu s-a facut manga la nunta, a facut streaptess (adica si-a dat camasa jos0la sf. era sa-i rupa camasa mirelului, daca nu fugeam sa-l opresc... ce mai... s-a facut de ras(zic eu), ca pe ceilalati ia distrat si chiar i-au zis ca a fost total. numai ca eu nu sunt obisnuita cu astfel de chestii.
Maine merg cu bebe la vaccinul de 4 luni. are 7,5 kg. e un greu, dar e frumos ca e al meu.
Azi a ras prima data in hohote. am crezut ca murim cand am auzit.
Irina trece si la Marco la 4 luni: 7500 gr, 65 cm. suntem cam scundut, dar asta e.
Cata sa va traiasca mica crestina!!! am vazut doar 2 poze. restul maine, ca sunt moarta. oricum e super bestiala.
Felicitari si celorlalti bebei.. pe maine dimineata.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
anabordea spune:
Bine, Ano, si io pe aici pe baricade, dar n-am cu cine...Mie abia acum mi s-a facut netul ca picase, ca astia cu rds lor...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album