Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetele,

Inca nu am citit nimic dar sant plina de nervi....cu ce am gresit sa am o socrosenie atat de tampita???? Cum poate sa imi spuna ca daca vine mama aici, ar fi bine sa il i-a pe Dixi in Ro pt. ca este batran( 13 ani ) si cand moare o sa ma incurce ca trebuie sa alerg sa caut unde trebuie inmormantat....Doamne ca proasta si senila mai este A mai venit si cu mana in fund la Angelo.....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Nu Mirela...sunt inginera
Maraki, las-o in plata Domnului, nu te mai enerva...gandeste-te ca ea chiar asta vrea, si fa-i in ciuda...Nu merita sa te umpli de nervi

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetele!
Ieri am fost in priza, am gatit, am spalat si calcat, evident nu cat as fi vrut, dar e ok. Si am spalat aragazul . Am vrut sa-i dau formula ieri lui Ayan ca mi se parea ca nu se satura si Gabi mi-a demonstrat ce nu plange de foame, ci de plictiseala. S-a jucat vreo partu ore cu el, l-a plimbat prin casa si nu i-am mai dat formula. Dar eu nu stiu daca am atata rabdare in fiecare zi. A stat si cu el la calculator, isi verifica mail-ul si il tinea pe Ayan in brate, in fundulet. Si Ayan a inceput sa tasteze! Cu o manuta, si cu cealalta, e foarte incantat! I-am facut doua filmulete, o poza nu mi-a dat prin cap sa-i fac . Gabi e ingrijorat ca formateaza calculatorul .
DANA, pupici printeselor! Arata super site-ul nostru, iti multumim!
RALIRALI, ma bucur ca esti binedispusa! Sanatate multa fetitei!
MIRELA, ce face Dani? Cat doarme noaptea, ca vad ca tot te scoala? Si eu m-am trezit azi cu un san tare si ma durea. Cand am pus mana era un canal super umflat. Credeam ca iar fac vreo mastita, dar a supt Ayan din el si e ok. Sper ca s-a rezolvat si la tine .
IRINA, vad ca ne spionezi. Mai scrie si tu cate ceva de gogosar si de tine.
ANA, aveai chef de party aseara? Trebuia sa dai o fuga la botez. M-am distrat mult cu poza aia cum se doarme la voi. Dar cum o adormit sotul tau acolo, se juca cu Tiberiu?
MONI, asa se da din prima 50 ml. supa? Si eu vreau sa pun putina sara in supita cand incep sa-i dau lui Ayan. Piureul de banane cum se face? Pur si simplu pasezi banana? O mai amesteci cu ceva? Si ce cantitate? Distractie placuta la padure!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Mirela, eu ma simt mai bine, doar seara si noaptea ma mai doare gatul un pic..e o caldura aici de mori..azinoapte pe la trei eu aeriseam ca nu mai puteam respira. Am adus inclusiv umidificatorul de acasa...glumeam cu Ovi ca trebe sa vina cu camionul sa pelcam de aicici la cate am carat, laptop, umidifacator, sterilizator si toate cele. Mai Mirela, dar sunt cu pluta rau aia, pe bune.
Dana, e superfrumusica si dodoloata Sansana(ii mai zice Oana asa?). Tu cum te mai simti?

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina nu se da banana simpla pt. ca este dulce ca mierea!!! il lesina de dulce ce este.....sa-i faci branzica si o amesteci, poti pune 1/2 mar + 1/2 banana dar in nici un caz simpla!!! Pupici lui Ayan rasfatel
Ana pai da-o in rahat de socrosenie, il si vede pe Dixi mort???? Mama are 2 catei acasa si in primul rand este catelul meu nu il abandonez acum la batranete!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata fetelor...am scapat cu bine..Super botez! Suntem crestine si fericite...Azi am avut si luatul mirului...am pus poze in albumul de la semnatura...sunt doar citeva...restul cind mi le da fotograful ca acolo e grosul..a fost fain..revin dupa ce fac nitel curat ca e HAOSSSS in casa!

mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

MARAKI, idioata mai e socrosenia! Si eu am pisica de doisprezece ani, stiu ce inseamna sa fie cineva asa insensibil! Si, stai linistita, ca si socrosenia mea vine cu mana in fund la Ayan. Asteapta sa se faca mai mare si sa vezi ca atunci vine cu ceva ca sa il momeasca. Sunt niste vaci!
CATA, ma bucur ca v-ati distrat si ca a iesit bine! Ati fost superbe si tu si Bia!
DANA, vazut poze cu o Roxanica mica si frumoasa si care seamana cu Oana!
ANABORDEA, ce fel de inginera esti? Ce facultate ai facut?

Alina si Ayan

Mergi la inceput

CATA, o cheama Bianca Andreea sau Andreea Bianca?

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ehe, Alina, in Politehnica e o facultate de inginerie electrica si calculatoare...in engleza
Maraki, ea te ataca unde stie ca te doare mai tare...stie ca tii la el si de aia face asa...Da-i senzatia ca nu ai priceput si treci mai departe si dupa cateva incercari nereusite va ceda...
Cata sa-i fie de bine bebelinei...asteptam impresiile tale

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Alina Alex s-a gandit sa se joace cu Tiberiu. Alex a adormit, copilul s-a plictisit. Eu am luat copilul, m-am mai jucat cu el, apoi l-am pus pe canapea sa mance si a adormit.
Na, ca a aparut Cata, ma duc s-o vad pe Bia cea crestina!

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput