Mamici de martie - aprilie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
Qamar spune:
IN PARANTEZA:
CHICHINA, bine ai venit, chiar si acu pe ultima suta de metri, sper sa ne "vedem" mai des la scutece, si lasa timiditatea, ca pe-aici mamicile nu mushca 
Mara, serendipity sau nu, nu-i bai!

Ciuf, nu e rea ideea insa eu nu prea am habar cata munca ar presupune ,,si daca nu am putea ajuta fiecare cu ceva...???
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!
mariana_1976 spune:
Pentru o clipa am intrat la scutece si am dat de...prichindei de martie aprilie insa de 2005!![]()
![]()
Dragi mamici,inca o data va multumesc tuturor pentru aceste 9 luni de neuitat!
Din pacate nu am avut timp sa lucrez la listutza ca sa arate a "scutece" nu a odisee,dar sper sa fac fata incetul cu incetul.Am avut 2 zile f.ocupate.Bebe maninca deja cremutza de banana cu formula,dar astazi cind i-am dat pasta de legume vad ca nu i-a prea convenit...
Chichina,bine ai venit!

Te voi adauga pe lista in aceasta seara imediat ce reusesc sa-i adorm pe copii mai mari si bebe se linisteste ca tare mi-a facut galagie toata ziua.
Ciuf,asta inseamna sa construim un web site.Am vazut si la alte "generatii" de mamici ceva asemanator.Daca voi aveti povestile gata,se pot copia si include pe spatiul gratuit web destinat contului comun,ca link al numelui fiecarui copilas de pe lista sau ca un link de sine statator la inceputul fiecarui capitol.Chestia dureaza daca m-as pune eu de una singura sa realizez acest proiect indraznet.Daca doriti,va pot oferi un exemplu,cind voi edita noua listuta,okay?
CE PARERE ARE AIDA?(ca ea e de profesie,eu sunt doar amator)![]()
Va pup si va astept peste foarter putin timp la scutece tot cu lista veche din motivul de mai sus.
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
Biuta spune:
Dragele mele..
am crezut ca o iau pe paduri azi noapte..nu o dormit asta mic.nici de trei bani..nu am stiut ce sa ii fac..are deja cam 2 luni jumate, si inca nu doarme noaptea..
NU mai am idei cum sa il fac sa doarma..exista vreo metoda, sau pur si simplu e firea copilului?
Al meu a fost prematur..si trebuia sa il trezesc din 3 in 3 ore sa ii dau sa pape, acum, se trezeste el singur..din reflex, probabil, si noaptea..sta si mi se uita pe pereti..ziua mai doarme..dupa papica..
A vostri bebelusi, scot sunete?????
La controlul de 2 luni, de sambata, mi-au spus ca trebuie sa gangureasca... al meu, scoate niste sunete anemice..ai vostri zic ceva?????
Sper sa ne dea draga de Mariana un mesaj cand trebuie sa ne mutam la scutece..nu imi pot imagina cum se descurca mamicile cu mai multi copii..da..le felicit din toata inima..Nu mai zic de cele cu gemeni nimic..au admiratia mea TOTALAAAAAAA...
VA PUP PE TOATE SI PE TOTI..CU MULT DRAG..
OF..era sa uit..LA MULTI ANI AMBRA..si chiar nu mai tin minte cine mai aniverseaza o luna..ori doua..ori trei..oricum..sa traiasca ..cu multa sanatate si noroc..pupici intensi :)
Bia+Anthony
Biuta spune:
Mamicutelor..dragutelor..cum bine ziceti.ne-am facut prietenute de suflet si copilasi..
Sentimentul e super..numai ca precis am dat toate in melancolie :)
Vad ca mai este f putin spatiu..deci.ne vedem la scutecele dragutele
Pupiciiiiiiiiiiiiii
Bia+Anthony
Pispirica spune:
fetelor va pup iar ca nus ce boton am apasat si s-a dus pe apa sambetei tot ce am scris si in plus sunt si cu bebelina in brate, ca in patut daca sta se inteapa, ca zice ea ca ar fi neste spini pe acolo.![]()
![]()
![]()
Catrinel
mi s-a luat o piatra de pe inima. chiar ma gandeam ca te-oi fi trezit si m-ai luat la trei pazeste, dar in timp ce alaptam am primit mesajul tau. pup pe mami lu Oana cea frumoasa si pe Oana pe nasuc. am receptionat mesajul si am vorbit cu Tania.
Catrinutzo pe 15 avem programare la echo sa vedem cum stam desi doctora ne-a zis ca nu se aude nik. 
Aida pup bebelina ta cea frumoasa.
serendipindity uf ca lung ti-e numele voinico
multumim de parola. 
Ciuf si Catrinel deci nici bebelinele voastre nu dorm suficient. si a mea tot numai in brate si la tzitzi vrea.ieri de ex, s-a trezit la 10 si pana seara la 10 a mai dormit 50 de minute, ca asa ce-mi venea sa-i mananc nasucu ala mic... ne-am amuzat ca de 2 ori am pus-o in patut ca mi se parea ca doarme tun. il rugasem pe tati sa-i tina manutele sa nu mai tresara cand o asez in patut si cum ne-am aplecat amandoi sa o punem usurel a belit neste ochi si se uita asa la noi de parca zicea ca ne- prins la borcanul cu dulceata. 
noe
multumim
tania nu mai panicata. fii mai increzatoare si o sa vezi ca toate se vor rezolva. fruntea sus. 
ieri ne-a vizitat doctora. am luat f bine in greutate si in lungime chiar. ne-a facut programare la neurolog pentru pareza pe 16. tanti doctor ne-a zis ca sa stam linistite ca nu e nici o problema cica ne trimite asa pentru linistea noastra. ce-i drept e din ce in ce mai putin vizibila treaba. doar buzita o mai tine uneori un pic lasata, in rest e bine, dar tot mai sanatos este sa ne confirme neurologul.
si uite asa m-am intins cat o zi de post pentru ultima data pe odisee ca tare mi-a placut aici alaturi de voi. fetelor va pupam si ne vedem la scutecele.

_
Anamaria &
Biuta perluta 
Pispirica's album 
mariana_1976 spune:
Dragi mamici,
Misiunea noastra la Odisee se pare ca s-a incheiat.
VA ASTEPT LA SCUTECE!!!!!

Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
Tina_Welsh spune:
Imi pare rau ca nu am mai avut timp sa intru chiar aceste ultime capitole.
Vreau sa va multumesc tuturor,pentru ca existati,pentru ca mi-ati fost alaturi 9 luni,in clipele de bucurie si cele de tristete.
Mii de multumiri,sa va traiasca bebelusii si sa aveti parte numai de bucurii de la ei.Ne revedem la scutece!
la toate!
Tina
si
David
Poze cu
David
Eu si Mark
andra_simona spune:
Am lipsit mult,si sincer imi pare tare rau.
Salut toate fetele,si felicit toate proaspetele mamici.
Eu cu bebelina suntem bine,vineri facem o luna jumate de la nastere,am crescut,ne-am smecherit vrem numai in bratic,dar cu toate astea e tare cumintica si papacioasa.Inca mai papam san spre bucuria mea.Mie mi-a luat destul; de mult sa ma refac dupa operatie,dar acum am reusit si am trecut peste tot ce era mai greu.
Ce pot sa zic.......am emoti ,am inceput un nou capitol din viata noastra,si din forum "cap scutece".Am fost impreuna atata timp,am invatat unele de la altele,am trecut peste bucuri si greutati si sper sa ramanem mult timp impreuna de acum inainte.
Felicit toate mamicile,mult succes si nastere usoara burticutzelor.
Ne vedem la scutece.Fug....sa trewzit micutza terorista![]()
Delia21 spune:
Biuta,al meu e vorbitor,nevoie mare,cand se pune pe gangurit,zici ca da ordine si nu se mai opreste,mai mare rasul cu el,el de exemplu nu ma mai auzem la telefon cu o amica de el,nu exagerez.cand s-o pune asta pe vorbit....n-o sa mai am loc de el...;acum chiraie si garaie si...are un repertoriu intreg,dar cel mai drag mi-e cand zambeste,sau mai nou daca rad,face ochii mari mai intai,ca si cum se mira si se intreaba ce e de ras si dupa 15-20 de secunde incepe si rade si el la mine si radem impreuna.Sunt topita dupa el.Dar fiecare bebe are ritmul lui crestere si toate cele.Iar cu dormitul,Rudy e tare bun,se trezeste de 1 sau 2 ori pe noapte,isi cere dreptul la papa,haleste si adoarme;Mananca pe la 10 pm,apoi pe la 1am si apoi se mai trezeste la 5 am sau cateodata la 7 dimineata.Doctorul meu imi zicea ca sunt bebelusi care dorm mai mult ziua inloc de noaptea si aceia trebuie stimulati si nu prea lasati sa-si faca somnul in timpul zilei ca sa fie mai obositi noaptea.Incearca si asa!
Scumpelor....deci trecura 9 luni....si suntem mamici cu toatele.Mie una inca nu-mi vine sa cred,inca de destule ori imi vine sa ma ciupesc sa vad daca nu cumva visez.Si mai am asa o teama paranoica sa nu fac ceva sau din ignoranta sa i se intample ceva lui Rudy.Si de asta sunt cu ochii in 14 si incerc sa ma gandesc la toate chestiile nasoale care s-ar putea intampla si incerc sa le previn.Adevarule ca ma consum nervos cu astfel de chestii dar toate astea pentru ca pur si simplu visul meu a devenit realitate si nu am de gand sa ma trezesc.Asa ca urati-mi somnic dulce si usor!Va pup pe toate si aveti grija de comori!