Mamici de martie - aprilie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
MP spune:
Fetelor,inainte de a ne muta oficial la "Scutece" vreau sa va spun ca sunt tare fericita ca v-am cunoscut si ca am parcurs aceasta Odisee impreuna,impartind frateste bucurii si tristeti.M-am simtit imbarbatata in momentele grele si am incercat atat cat am putut si eu sa va fiu alaturi atunci cand ati avut nevoie de un sprijin moral.
M-am simtit importanta im momentul nasterii stiind ca voi toate va ganditi,fie si pret de o secunda la mine.Am ras aici si mi-am incarcat bateriile pentru o noua zi...am si plans...Dar una peste alta va multumesc pentru aceste 9 luni (si mai bine) minunate!
Incepem un alt capitol,de data asta mai lung si eu sper sa ramanem prietene mult timp de acum incolo si,cine stie,poate da Dumnezeu si intr-o zi ne si intalnim...
Va imbratisez pe toate!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
dananita spune:
Buna dimineata!
Nshiro, multumim pentru aprecieri! si imi pare rau pt ce a patit sotul tau si pentru agitatia iscata in jurul tau. Sper sa se linisteasca apele cat mai repede si la tine.
Mariana, la mine e OK. Pozitia 23 e OK!
Ama Kaly, 1.nu e nevoie sa completezi nici cu apa nici cu ceai. Daca alaptezi exclusiv natural bb isi ia tot ce trebuie din lapticul tau!Numai ceai de colici daca e nevoie 20-30ml/zi, dar nu mai mult ca-i suprasoliciti rinichii. Si sa incerci ca acest ceai sa nu-l dai inainte de masa ci intre mese ca sa nu-i reduci aportul de lapte la masa respectiva.
2.Ai voie sa papi ce dulciuri doresti, mai ales ca o sa inceapa SNC sa ceara daca alaptezi natural (la mine cere kg intregi :))
3.Din cate stiu eu nu ai voie sa-l pui pe plan inclinat pana la varsta de 3 luni. Te sfatuiesc sa-ti intrebi si pediatrul despre toate problemele pe care le ai!
4. Pentru colici sunt picaturi: Bonnisan (care da rezultate la noi), Sab Simplex si ceaiuri: baby calm si baby drink. Eu dau doar 10ml de ceai daca avem o criza puternica de colici, in rest dau numai cate 5 pic de bonnisan de 3 ori pe zi si e bine.
FETELOR: va sfatuiesc sa nu invatati copiii cu zahar in ceai, in lapte!
Ciuf, multumim!
Ieri am fost la vaccin! N-am facut deloc temperatura poate si pt ca i-am pus supozitor cu algocalmin imediat ce am ajuns acasa si apoi la 6 ore.David a fost un viteaz la vaccin
a plans doar cat a durat intepatura, dupa aceea s-a linistit imediat si a dormit aproape 3 ore. Am inteles ca mai dureros o sa fie la 4 luni ca se fac 2 injectii
dar ca se poate sa cumperi un vaccin care le cuprinde pe cele 2 ca sa nu mai fie asa de dureros, noi asa o sa facem! Mie mi-au dat lacrimile cand l-a intepat.
Ieri la cantareala avea 5.5kg si a zis dna dr ca suntem f bine
si m-a felicitat pt ca am un copil asa de linistit. A zis ca asta e si meritul meu, da' nush d c??
Ah, nu stiu daca v-am spus: am pus poze si de la botez si de la baita de a doua zi.
Am luat si eu batista bebelusului si ne merge f bine cu ea, trebuie insa bine inmuiati inainte! Cate 2 pic de ser fiziologic in fiecare nara. As vrea sa aud si eu cateva dezavantaje, ca pana acum am auzit numai de bine!
Va pup!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
Chichina spune:
Buna, sunt si eu o mamica de aprilie care v-a urmarit in toata aceasta perioada a sarcinii. Am fost alaturi de voi inca de la inceput dar din timiditate nu am scris dar va cunosc din poze si la fel v-am admirat si bebelusii. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucure sufletele.Indraznesc sa va rog sa imi treceti si mie datele in listuta voastra.
Am si eu o fetita nascuta pe 14 aprilie 2006, ora 16.15, 3000Gr., Apgar 9, 50 cm, DPN 15 aprilie-39sapt.6 zile- Maternitate Constanta, Dr. Lutescu Ioana(natural cu epiduarala), Chichina (17 aprilie 1978).
Va multumesc anticipat.
Lady_Hawk spune:
Fata...m-ati omorat cu aspiriciu ala de muci...
M-am hotarat...ma duc sa o cumpar si io fara sa stie tati ca el este ingrozit cand aude faza cu aspiratoru`...a zis ca ce, vreau sa ii aspir si mucaletii din viitor cu ala???...asa ca...n-am ce face si trebe sa iau singura situatiunea in mana!!!!![]()
Sunteti foarte convingatoare, mamicilor de martie-aprilie 2006, pupa-v-as io pe toate....si pe bebi...obvious!!!!![]()
Pupici, na!!!!

Io
de beba_mica
(13.04.2006)
maraki spune:
Mamicutzelor ati cam intarziat la scutece
In fiecare zi ma uit dupa voi
Sa va traiasca bebelashii si sa va aduca numai bucurii

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Lady_Hawk spune:
Ce sa facem, mai maraki, daca ne-am lipit cu superglue de Odisee?!?!!?!??!!? ![]()
...dar nu dispera....foarte curand ne "scutecim"...![]()
Deci.....
Scuteceeeeeeeeeee....ferea ca veniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm!!!!! hihihihi......
Pupici!
Io
de beba_mica
(13.04.2006)
catrinutza spune:
Fetelor...ma incearca asa o nostalgie...o fi de vina torentiala asta care nu se mai termina...oricum vreau sa o iau pe urmele Monicai si sa va spun ca alaturi de voi am crescut, am invatat si am gasit liniste si bucuria de vedea ca exista oameni, care desi nu te cunosc, sunt alaturi de tine si macar pt o secunda se bucura sau plang alaturi de tine ....
Si eu va multumesc fetelor pentru astea 9 luni si mai bine in care am mers alaturi pe cel mai minunat drum pe care putea sa il daruiasca Dumnezeu unei femei...si suntem abia la inceput.
Va daruiesc fiecareia cel mai dulce pupic posibil si cea mai stansa imbratisare...
Cred ca ne vedem direct la scutece...

poze mumoase cu noi - avem si noutati
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
kim spune:
Va multumesc
si eu pentru aceste luni minunate in care ne-am simtit atat de aproape si la bine si la greu, sa nu ne despartim, ne vedem la scutece, o alta odisee a inceput... a bebelusilor nostri dragi. Bye bye prea scumpe si pretioase burtici 
KIM & printesa ALICIA 
photos
Qamar spune:
damn, m-am emotionat toata...
fetele, va pup cu drag si sa ne revedem la Scutece...
mai multe nu zic, deocamdata, ca nu vreau sa imi expun latura melancolica -desi, daca ar fi sa zic ceva, as zice ca....sunteti niste prietene adevarate, si nu doar virtuale, adevarate cum nu s-au dovedit a fi nici cele care imi erau aproape si fizic..., sunteti niste mamici sau viitoare mamici frumoase si cu inimi mari, niste burtici care au (AM) crescut impreuna si care cu siguranta vor mai creste, niste partenere zgubilitice de plimbari cu carucioare, niste supersonice vrabiute cu care am impartit bancuri si glume, niste mamarutze care imi sunt dragi pentru ca nu se sfiesc sa spuna ceea ce simt, si niste TIPE COOL, care m-ati facut sa ma simt mandra ca sunt femeie, si acum, in primul rand MAMICA.
io-te ca m-am scapat
....asa ca
pup toate mamicile si prichindeii, dar si (fara indoiala) viitoarele mamici care sper sa ne mai viziteze si la Scutece, ca inca mai avem de invatat unele de la altele..
noah, ma duc sa spal hainutele de bebe ca sa fie proaspete si frumoase in primul capitol scutecesc
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!
ciuf spune:
Vin si eu cu o propunere. Se poate face un link in care sa avem toate povestile nasterii noastre? Asa sa inceapa capitolul de la Scutece?
Toate am citit cu placere si cu mult suflet povestea fiecareia. Acum eu nu stiu cat volum de munca presupune asta.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa