Fetele din America (72)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxij spune:
Tnx Oana! De unde ati inchiriat voi unealta de greblat? Ca eu m-am spetit cu o grebla prapadita.
nematics spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Iuliana, drum bun catre Romania. Deci o sa ramai acolo definitiv?
Nooo
ma bate gindul sa ma duc in Chile, poate acolo scap de amintiri, ca azi tot au dat asa navala de mi se-noada iar lacrimile siroaie sub barbie...
da nu vrea fiul meu...
AB spune:
Ruxij pai nu vrei talie de silfiduta?:) Treci la mecanizare... ntzzz!
Mey am trecut sa zic mercic ca ma trecurati invitat pe lista fetelor din US:))
si sa-i zic AneiMaria(ocebine) ca al meu a lasat vamesilor newyorkezi bunatate de urzici si de flori desoc!
Iuliana...uffff....si io care radeam ca fraiera de Puccini si voiam si eu poze din canioane... Mey tu faci haz de necaz...si-ti ninge ploua sub masca....Curaj taurache Ferdinand!
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
adrienne12 spune:
Iuliana daca te duci in Chile vin si io. Dupa ce am citit Isabel Allende m-am indragostit de tara asta. Eh fetelor nu va mai spun cit am muncit eu la gradina mea. AM inchiriat si eu un fel de plug (Honda) de la Home Depot ca sa scot iarba cu radacina, dupa care ma pus folie de plastic si am facut parcelute rounde in care am plantat flori (perenials. In rest pun pietre (albe, marble chips si rosii, lava rocks) si mulch. Asta ca sa scpa de tuns iarba pe vecie ca urasc sportul asta. Inca nu am terminat trebuie sa mai pun niste jnepeni, sa se intinda pe pantele gradinii mele.... sint frinta de spate dar am satisfactia ca o sa-mi admire lumea gradina din masina (sint la strada principala).
Oana_B spune:
Lia, de la Home Depot. Aflai intre timp si cum ii zice: www.sudburytaylor.com/images/billy-goat-thatcher-lg.jpg" target="_blank">lawn thatcher
Oana_B
sinzi_ana spune:
Iuliana, am auzit ca si Thailanda e superba!!! hihi...
Eu una m-as duce in Africa..., ca voluntar...cand oi face si io copilul mare (doar unu...ca atata vreau) sa fac cateva luni pe an un proiect de genul asta...e visul meu...
Adrienne, nu ne arati si noua niste poze cu gradina?? Sau cu ustensila??? DAca ai nevoie de o mana de ajutor...ce as veni!!!
Noi azi ne-am balacit in noua piscina, si cam atat...ca eram obositi dupa drumul de ieri...
I-am luat lui David un keyboard (pian) cu microfon si ne-am stricat de ras ce simfonii facea p-aici (cand credea ca nimeni nu il vede...)
Suntem impresionati ca are ureche muzicala...inregistreaza orice melodie si o recunoaste si reda, si cantecele sunt punctul lui forte..
Socrela (mea iubita - care a fost mare cantareata la viata ei) ne-a spus de cand avea 8-9 luni ca seamana cu ea si are ureche muzicala () pt ca avea David o jucarie cu melodii si ea ii fredona o melodie iar DAvid apasa exact pe butonul care declansa melodia fredonata (ce aiurea m-am exprimat...dar la ora asta se intelege!!!)
Si...desi nu prea vreau sa cred ca seamana cu ea se pare ca macar urechea muzicala a mostenit-o de la ea... si tre sa stimulam copilul!!!
Si inca una...ca sa vedeti ce mult se aseamana...si-a luat socrela webcam si o vizionam, si il intreb pe David cine e acolo si el : "Sunt eu, David!!!!"
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
nematics spune:
AB, you got it...
Laura - thks!
Oana - pe romaneste se zice motocultor
Sinziana, acolo de-abia dadu un Tsunami; plus ca in Chile aveau un job care mi-ar fi suris...
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/550178285IstDZL
cateva poze...
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
Am uitat sa va povestesc...ca pe drum spre Tampa ne-a intrat o fieratanie ca un tzarus in masina si ne-a lasat cu o gaura...era pe mine sa ma lase cu o gaura in picior...
A strapuns masina ca pe plastilina...noroc ca nu am patit nimic...
Sinzi, Radusi David
David