Fetele din America (72)
Raspunsuri - Pagina 14
corinadana spune:
Mamamariana am stat de vorba ieri un picut pe chat?
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by philip
simina, eu nu indemnam pe nimeni sa dea jung food la bebeu, pupi nici n-a mancat crackers mult timp, era doar o alternativa...si sa stii ca ma gandeam ca motivul e celiac disease, desi ai dreptate, nu-i bine de dat gluten la bebeu, ca are potential alergenic. tot nu m-am prins cat are pitica, da am vazut ca sta in fundulet. 6 luni? de ce te agiti asa atunci? are tot timpul din lume sa manance din toate.
philip&andreea
copilasi dragalasi
Draga de tine! Nici nu m-am gindit o clipa ca mi-ai fi spus de junk food de orice fel! Dar nu-mi placea ideea de ceva cu orez prea mult, ca ea deja papa cereala cu orez. Si vreau sa-i dau si ceva de rontait, ca-i credc dintisorii, e drept ca nu ceva tare, sa se poata ineca, ci ceva mai moale, chiar daca se umple toata de papa, doar asta-i tot farmecul virstei.
Hai pup la tine
Mamamariana, multe felicitari! Alegeti ce va convine cel mai mult, pina la urma! Uite aici sfaturi cite vrei legate de sobektul tau:
www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php" target="_blank">http://www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
michelle7 spune:
eu am vazut prin oras bebei care rodeau un morcov, era prea tare ca sa-l muste asa ca isi frecau doar gingiile de el dar pareau tare multumiti
kim222 spune:
Mamamariana..saluti...nu am mai vorbit demult. Felicitari pt loterie... Si noi tot cu loteria. Primul raspuns ne-a venit cam tot in perioada asta, al doilea plic in decembrie si interviu in februarie..asta ca sa-ti faci o idee....Succes!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
mamamariana spune:
Da Corina, am vorbit pe chat...
Salut kim222. Mersi mult!
Am decis sa continuam cu Canada pentru ca "o avem in mana". Vom trimite plicul si vom avea interviul in Toronto. Cand vom avea viza USA, vom pleca.
Totusi dureaza ceva vreme. Poate sa fie si un an, asa ca vom pleca pentru ca nu vreau sa pierd viza de Canada.
Numai bine,
Mamamariana
Siminaf spune:
Depinde de ce CN (case number) aveti. Poate dura doar citeva luni.
Noi am avut CN 5113 la DV-2005. Am primit plicul 1 pe 24 mai 2004, am avut interviul in 26 octombrie 2004 si am plecat pe 13 decembrie 2004! Asta rapiditate, nu?
Vreau si io pa chat cu voi, da' unde?!
Virsta Deiu
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Sanca spune:
MamaMariana, felicitari pentru viza.
Atentie la mere daca faceti cumparaturile la Costco. Am luat mere Fuji, si aratau super, dar inauntru erau stricate. Le-am dus inapoi si mi-au dat full refund, si pe untul ala sarat . . .
Siminaf spune:
Noi nu mai luam fructe si legume decit de la Farmers' Market, ca e mai bune. Sau asa ni se par noua... Si au si castane, gutui si multe altele.
Virsta Deiu
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Sanca spune:
pai si noi luam de la Henry's dar nu stiu ce m-a tentat la merele astea pacatoase si gaunoase . . .