Fetele din America (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

auziti ma bag si eu in seama dar de ce dati rice crackers la copii? macar is din orez integral? ca eu stiu ca rice crackers is pure junk ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by michelle7

auziti ma bag si eu in seama dar de ce dati rice crackers la copii? macar is din orez integral? ca eu stiu ca rice crackers is pure junk ....

intoleranta la gluten- celiac disease ( e destul de comuna la cpii)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Aaa, eu nu de asta ii caut fara gluten, ca nu are nimic inca, dar de ce sa incarc cupilu' asa, de fraged, cind pot sa-i dau ceva mai usor si mai sanatos?

Michelle, si zici ca rice crackers e pure junk? Nici nu-i caut, tot nu prea ma incinta pe mine ideea orezului prea mult...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

pai citeste eticheta. grasime hidrogenata, probabil zahar si saturated fat plus ca orice cereala decorticata e lipsita de aproape toate vitaminele si fibrele + ca are chimicale pt albire. asa ca e doar carbohidrat fara valoare.

acum e usor sa dai lectii cand nu ai copii ( probabil mofturosi) dar eu o sa incerc sa nu le dau copiilor mei decat cereale integrale si o sa incerc sa evit cat mai mult biscuitii si alte chestii chiar si din faina integrala ( daca o sa pot) pt ca daca te uiti pe eticheta pur si simplu te crucesti daca dai un search pe net la ingrediente.

PS nu stiu daca va uitati la Oprah dar ea aduce din cand in cand nutritionisti. Printre alte "junk-uri intra majoritatea cerealelor pt mic dejun gen fruit loops si altele de genul facute cu bleached flour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu personal nu m-am uitat niciodata la astia de orez, ca nu mi-a placut ideea de la inceput. Iar a' mica e prea mica sa faca nazuri... inca.
Insa am gasit la Trader Joe's niste biscuiti super, si sarati si dulci, vegani total (e drept), cu 3-4 ingrediente, fara tot felul de adaosuri de afinare, prezervare si altele, si buuuuuni la gust! Am luat pt. prietenii nostri vegani, cind au venit la noi in vizita si normal ca am papat si noi din ei. Si-s cei mai buni! Da' si scumpi.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

stii care e problema cu crackerii de orice fel? ca si daca initial uleiul e sanatos , prin coacerea la temperaturi inalte, uleiul din ei devine hidrogenat si de acolo incepe partea cu riscul de cancer bla bla... din acelasi motiv nici migdalele ,alunele, fisticul etc prajite sunt nesanatoase in timp ce cele crude sunt indicate in orice dieta sanatoasa.

Mergi la inceput

si cica e bine sa mancam cat mai multe rosii cu ulei de masline pe ele ca cica e alimentul care lupta cel mai bine cu cancerul brat la brat cu usturoiul, spanacul si ca fruct -pomegranates sau cum s-o fii scriind( ce sunt astea? rodii?)

PS stiti raftul ala minunat din Trader Joe`s unde-s toti Triskitsii si toti crackerii? oricat scrie pe ei ca-s organici, whole grain bla bla ,ocoliti raftul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Nu sunt de-a voastra fetelor, dar I'm going to... Tocmai am primit vestea cea mare de la loteria vizelor. Nici nu pot sa ma bucur. Cine ma cunoaste, stie ca avem viza de Canada, biletele de avion pentru 16 iunie pentru Toronto, deci cu un picior in Canada. Am impresia ca cineva si-a batut joc de mine cu loteria asta. Dar sunt f. croita sa ajung in America. E visul meu de-o viata...
Asa ca, ajutati-ma cu ce stiti voi mai bine. Site-uri folositoare, povesti, experiente si mai ales, raspundeti-mi si mie la intrebarea: "Cat mai dureaza pana primesc viza?" Habar nu am ce sa fac? Sa astept pana ajung in Toronto si sa incep sa trimit actele, etc... sau sa le trimit acum, de aici (avem consulat la Chiang Mai).
In seara asta vom avea consiliu de familie - tre' sa hotaram repede ce sa facem.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by mamamariana

Nu sunt de-a voastra fetelor, dar I'm going to... Tocmai am primit vestea cea mare de la loteria vizelor. Nici nu pot sa ma bucur. Cine ma cunoaste, stie ca avem viza de Canada, biletele de avion pentru 16 iunie pentru Toronto, deci cu un picior in Canada. Am impresia ca cineva si-a batut joc de mine cu loteria asta. Dar sunt f. croita sa ajung in America. E visul meu de-o viata...
Asa ca, ajutati-ma cu ce stiti voi mai bine. Site-uri folositoare, povesti, experiente si mai ales, raspundeti-mi si mie la intrebarea: "Cat mai dureaza pana primesc viza?" Habar nu am ce sa fac? Sa astept pana ajung in Toronto si sa incep sa trimit actele, etc... sau sa le trimit acum, de aici (avem consulat la Chiang Mai).
In seara asta vom avea consiliu de familie - tre' sa hotaram repede ce sa facem.
Numai bine,
Mamamariana

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Nu stiu ce sa te sfatuiesc, ca noi nu am castigat loteria, dar vreau sa te felicit! Tin minte ca ai aplicat de f. multe ori la loterie si nu castigai. Ma bucur ca pana la urma s-a intamplat.

Asa la prima vedere eu as zice sa va duceti in Toronto si sa aplicati acolo, dar poate mai sunt si alte considerente, poate stiu alte fete mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simina, eu nu indemnam pe nimeni sa dea jung food la bebeu, pupi nici n-a mancat crackers mult timp, era doar o alternativa...si sa stii ca ma gandeam ca motivul e celiac disease, desi ai dreptate, nu-i bine de dat gluten la bebeu, ca are potential alergenic. tot nu m-am prins cat are pitica, da am vazut ca sta in fundulet. 6 luni? de ce te agiti asa atunci? are tot timpul din lume sa manance din toate.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput