Fetele din America (72)
Raspunsuri - Pagina 12
philip spune:
SIMINA, nu-s cum se cheama aia, da' ma gandeam ca ai putea sa-i dai rice crackers...cat are printesa acum?
philip&andreea
copilasi dragalasi
orhidee spune:
Salut fetele,
Nu am mai intrat prin zona de f. mult timp prin zona
Sunt insarcinata in 10 saptamani si as vrea sa stiu cate ceva despre aminocenteza, daca a facut cineva...cum te simti dupa...
Cu mult drag si spor in toate cele, Orhidee
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by orhidee
Salut fetele,
Nu am mai intrat prin zona de f. mult timp prin zona
Sunt insarcinata in 10 saptamani si as vrea sa stiu cate ceva despre aminocenteza, daca a facut cineva...cum te simti dupa...
Cu mult drag si spor in toate cele, Orhidee
tu esti in washington state? sa-i spui la sefa de trib sa te treaca pe lista ca altfel nu ne jucam cu tine
corinadana spune:
Sanca multumesc!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
kim222 spune:
Eu am facut amniocenteza. Totul a durat citeva minute, nedureros.. nici in timpul ..si nici dupa. In cazul mereu fara nici un fel de probleme! Sa ai o sarcina usoara!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
orhidee spune:
Mersi Kim222, pt ca parerile sunt impartite,am citit cate ceva pe internet, dr. m-a informat despre riscuri, dar am vrut sa aud si parerea cuiva care a trecut prin acusor.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by orhidee
Sunt pe lista la NY -Mount Vernon
Orhidee
scuze. avem si noi un mount vernon aici. sorry credeam ca suntem vecinici si eram trista ca sunt prea putine "washingtoniene" pe DC desi tot timpul aud romani vorbind prin magazine
orhidee spune:
Nu-i nimic Michelle7. Si eu cand aud Mt Vernon ma gandesc numai la cel din NY nu si la cel de la voi, este normal.
Siminaf spune:
Andrada, nici macar nu am auzit de wegmans, d-apai sa-l si avem in zona! O sa caut, oricum. La noi nu-s chiar la orice grocery store, dar e drept ca n-am cautat inca la health food stores. Multumesc de idee.
Philip, multzam de idee, dar n-as vrea toooot cu rice. Cereale cu rice, biscuiti cu rice, si asa face la 2 zile, daca-i mai dau si atita rice... vai de ei, mititica...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula