Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, o camera doar pentru el avem, dar crezi ca sta? Si cand spal vase se tine de fusta mea.
In camera aceea libera sunt 2 paturi, dulap, noptiera cu sertare, birou si acolo mai tinem acte, printer si altele si iti dai seama ca umbla peste tot.
Sa ii ingradesc locul la varsta asta e imposibil. Am vazut in magazin ceva ca un gardulet, dar un doi ar iesi de acolo.
Daca reuseste sa se catere in patul din dormitor, pat fff inalt ( nu ca in Ro), iti dai seama ca sa treaca peste un mic gardulet ar fi nimic pentru el.
El se plimba dintr-o camera in alta, iar eu de regula ii inchid usile daca nu sunt cu el, pentru a-i limita accesul.
Cand suntem in living sta cu noi, evident si daca ma joc cu el e ok, altfel se catara pe noi, ne pupa, ne da sa mancam si sa bem, sau are chef de curatenie, etc.
Nu e genul sa stea singur indiferent cate jucarii i-ai da. Sta 5-10 minute si apoi gata.

Ma bucur ca Andrei s-a acomodat atat de repede. E extraordinar.
Eu numai cand ma gandesc la gradinita imi vine sa plang. Cum sa stau eu fara el?

In rest sunt dezamagita de activitatea de aici...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Cand citeam mai zilele trecute cate face Rayan ma ingrozeam. DAR nimic nu se compara cu plonjonul Alexandrei peste tablia patutului. Eram in bucatarie, fiica-mea in patutul ei si deodata BUUUM!!!!. O secunda de liniste si apoi planset. Cand ajung in dormitor fiica-mea gramada jos pe covor, cu fata in sus, cu capul pe un ursulet de plus. Aaaa, aaaa...a plans cateva secunde pana am luat-o in brate si i-am arata pe geam masinile. Mamici, va spun ca nici o clipa nu m-am gandit ca ar fi patit ceva. Am fost calma, am luat-o in brate, am linistit-o, am pus-o in patut si cand am vazut ca e intreaga si ca se batzaie in continuare pe salteaua de arcuri m-am linistit. Peste cateva minute, am realizat ce s-a intamplant si mai grav...ce s-ar fi intamplat daca nu cadea in acea pozitie si m-a apucat tremuratul.

Amaya - mamica curajoasa, te asteptam cu amanunte despre zilele lui Andrei la gradi. Sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii sa fie bine.

Adita - mai, frumosi copii ai! Sa-ti traiasca! Poza cu Antim bucatar e de colectie.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, sa sti ca te cred ca ar sari peste gard ca si al meu e capabil. Deja se suie singur pe scaun, se catara si el peste tot. Chiar aseara zicea George ca asta o sa se catere pe tot ce apuca. Chiar ca e slaba activitatea de aici. Mi-e dor de perioada in care eram multe mamici si scriam.

Am facut poze la bowling duminica, a fost ziua verisoarei lui George si a sarbatorit-o acolo. Am fost si in parc inainte, dar nu am avut aparatul sa-i fac in masinute, s-a dat singur, in acelea care se invart. Ce i-a mai placut...Claxona, invartea de volan, facea voooum-voooum. Ce repede cresc....La bowling a alergat de nu stiam cum sa il oprim. Vroia sa ia si el bilele sa dea...Ma mir ca nu se ducea dupa el spre popice ca data trecuta.Uitati si niste poze: bowling

Ma duc la varza mea, care e pe foc.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Ixxi, nu ai pe nimeni din familie pe cine sa suni sa se duca sa iti cumpere? Mititica de ea. Sanatate!

Ubi, te inteleg din toata inima cu cazatura Alexandrei. Am patit-o si noi de cateva ori. O data rau, ca am crezut ca il duc la spital. Am lasat usa de la intrare deschisa ca am facut gratar si era fum si el a iesit. Noi il urmaream, dar am vazut ca nu urca pe scari. Si-a luat telefonul lui de jucarie si a urcat cateva scari. Si doar ce azuim si noi "bum" si planset dupa. Cazuse de e a patra treapta cred (telefonul era pe a cincea) cu capul de gresie si plangea. L-am luat repede, nu avea rana dar era ametit, i se inchideau ochii, si ii dadeam palme sa nu lesine, ca era grav. Daca vomita il duceam la spital, dar nu a vomitat. Sper totusi ca in interior nu s-a intamplat nimic. Si doua seri la rand a cazut o data de pe masinuta pe care se urca in picioare, drept pe spate, cu capul si a doua zi din pat la fel, are obiceiul sa stea in genunchi pe marginea patului si s-a dus pe spate. Dar avem mocheta, doar ca plange ca i se zguduie creierul saracul. Pupici la fata!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mamici, ma intzeapa inima numai cand aud de cazaturilor puilor vostri.
Amaya felicitari ptr curajul tau si al lui andrei. Consider ca ati facut un pas foarte important si mai ales, ca l-ati facut cu dreptul.

Flavia bine ai venit in grup, impreuna cu micuta ta Bianca.

Eu sunt cam suparata, Cristi are iar scaune moi si multe. Nu sunt apoase, dar moi. Am coborat si am luat ecoflorina ca parca prafurile alea nu mai dau nici un rezultat. Si asa nu mai avea de vre-o saptamana pofta de mancare, acum, este iar la regim. O sa ajunga o aschiuta.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Dana, sanatate lui Cristinel! Nu fi suparata, ca o sa recupereze el, micutul!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, doar incerc sa-mi inchipui cat alergi dupa el...si Andrei fuge de colo-colo dar noi nu avem sertare si nici multe alte lucruri la nivelul lui de care poate sa traga...singurele lucruri accesibile lui sunt: cuptorul cu microunde la care invarte mereu butonul de reglaj al gradelor si cand vreau sa-mi incalzesc ceva realizez, dupa miros, ca iar este pe temp. de gratar, telecomenzile, pe care cum le prinde cum le falfaie ca pe un trofeu (macar bine ca nu le mai arunca), cuptorul, unde deschide usa si isi baga pantofiorii (n-am idee de unde i-a venit asta), si caculatorul lui tati, unde are acces direct la butonul de power .

Ixxi, multa sanatate Cristinutei.

Oana, acolo masinutele pt. copii mici au sigurante, fiindca aici nu au si trebuie sa stea un parinte e langa sa-l tina .

Ubi, mititca de ea...bine ca n-a patit nimic...off si cate d-astea ne mai asteapta.

Despre Andrei la cresa sper sa fie toate bune, oricum, poate nu ma credeti, dar doar dupa astea doua zile se vede diferenta, ii turuie gura intruna (in dialectul bebelicesc, of course) si nu se mai supara daca ii iau jucaria din mana (inainte imi intindea jucaria si cand puneam mana pe ea sa o iau o tragea inapoi, smecherul).

Oana, of Doamne, saracutul Seb...si eu am un mare stres cu cazaturile de pe scari, cand il vad ca o zbugheste spre trepte imi sta inima...

Am observat la Andrei ca el plange doar daca se intampla sa cada pe spate, dar cand cade in fata, pe burta, n-are nimic, se ridica si merge mai departe...piticii vostrii fac la fel?

Dana, multumim!
La Cristian scaunele moi au vreo cauza? Te intreb fiindca si Andrei alterneaza scaune normale cu cele moi si eu m-am gandit ca este in functie de ce mananca si nu mi-am facut griji. Oare ar trebui sa-mi fac?

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Oana, aici au centuri, dar Seb iese din ele, nu mai e o solutie pt el. Stateam eu langa masinuta lui, ca aici trebuie sa stea parintii cocotati cu ei, in picioare. Dar am fost uimita ca nu s-a miscat deloc. Si Seb daca cade pe fata si nu se loveste la gura sau nasuc, se ridica, dar cand cade pe spate si se loveste la cap plange. Legat de scaunele moi, daca nu tin mai mult de doua zile, cred ca nu e grav, daca alterneaza, cum spui tu. Si eu credeam ca mancarea e de vina.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, nu a mers netul asta, de la ploaia torentiala , dar acum sunt on-line

Liviana, am citit despre bietul copilas...imi pare tare rau, sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa se faca bine!

Adita! Cum sa te uitam? Tare dulci comorile tale, le-am admirat in poze! Eu nu as avea curaj sa-l las pe Vlad sa "picteze" !

Oana Cretu, ce baiat mare! L-am vazut la bowling.

Shobo, asteptam poze!! Plecam si noi in doua saptamani la Dragoslavele, langa Rucar si stam o saptamana, abia astept! E prima noasta iesire din Bucuresti cu Vlad si deja am in cap ce trebuie sa pun in bagaj

Flavia, bine ai venit! Asteptam sa ne povestesti mai mult si des!

Amaya, ce bine ca s-a acomodat! Doamne ajuta sa fie la fel si cu Vlad! Apropo de masinute, noi in Tineretului l-am dat pe Vlad in unele care aveau centura, si sta super in ele, fara teama ca se ridica sau cade.

Ubi...te inteleg! Si Vlad a facut plonjon din patut pe la 10-11 luni, dar el si-a spart buza si s-a umflat rau...eee, a trecut!

BDana, Ixxi, of...sanatate lui Cristi si piersicutei la burtica! Si eu am oroare de scaunele moi...si pe Vlad l-am tinut pe regim vreo saptamana, facuse de 8 ori kk moale intr-o zi! De vreo 5 zile e bine si stau cu inima cat un purice cand mananaca, sa nu faca iar moale! cred ca are predispozitie spre scaune moi! La el merge smecta si ceai de menta de minune.

Crinuta, te cred ca alergi dupa Rayan...are si el Duracell?

Lui Vlad ii place sa ia castroane, cutii si cutiute, ma duce la sertarul cu linguri si imi arata ca vrea si el una si mesteca in ele toata ziua, "face mancare", ne da sa mancam, si plescaie si el cu lingura pe buze, cica mananca. Afara sta numai in nisip, pune cu lopatica nisip in galetusa, apoi rastoarna nisipul pe picioare, pana nu se mai vad , apoi se duce pe la alti copii si le "fura" jucariile. Il cert tare cand smulge din mana jucaria vreunui copil, ii spun ca acum se joaca el cu jucaria, si ii dau alta de pe jos. Bineinteles ca nu-i convine, dar se conformeaza. De vorbit...la fel ca inainte, ma striga de control mereu, cu intonatie si asteapta sa-i raspund, lui tati tot "mama" ii spune...azi il intrebam mereu unde e sapca, el o lua si o punea pe cap si zicea "atca". E un hot, dupa ce ne pupa, rade satisfacut, parca a facut vreo traznaie. Isi iubeste in continuare paturica mult de tot si o plimba peste tot prin casa. Cand e liniste si nu-l mai aud, sta in hol printre pantofi si se chinuie sa se "incalte" singur, dupa ce isi scoate, bineinteles, ciorapii. Se catara peste tot, pe jucarii, care oricum nu mai sunt interesante demult...cam asta face Vladut, sper ca nu v-am plictisit!

Moama, da' am scris, nu gluma!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara scumpele mele! Hop am reaparut si eu.
Noi suntem bine, mai cumintele. Mergem in parc dimineata cu matusa- bona si dupa amiaza cu mami, cu exceptia d.a de azi pt ca a plouat. Am inceput sa ne jucam altfel: sa imbinam cuburile si apoi sa le desfacem, sa introducem diferite forme intr-o cutie si studiem foarte mult niste carticele cu animalute.

Patri, multumesc de ?. Noi mergem singurele cate 5-6 pasi la cateva zile. Si Bia prefera mai mult de-a busilea. De o manuta merge f bine, chiar si alearga, dar nu este sigura pe ea. Ii este f frica. Ce este ciudat: faptul ca pasi cei mai multi ii face in parc si nu acasa. Cei mai multi copii , la inceput, merg mai bine acasa. Felicitari lui Rebb pt pretiosii pasi!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput