Gradi Candiana sector 4?

Gradi Candiana sector 4? | Autor: chri

Link direct la acest mesaj

Fetele, a avut sau are cineva copilul inscris la gradi Candiana in sector 4? As vrea si eu o parere de parinte! Multumesc mult. Daca s-a mai discutat imi dati un link???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Nu am copilutul la Candiana, dar ce pot sa-ti spun,in caz ca nu stii, este ca are sediul intr-o casa obisnuita undeva pe la Candiano Popescu(langa parcul Carol) fara spatiu de joaca in jur. Am niste prieteni care stau pe acolo si de la ei am inteles ca pe copii ii scot in parc, si nu in curtea gradinitei(unde cum ziceam, nu au deloc spatiu). Inafara de niste actibilduri pe geam, nu ai intui ca inauntru ar putea fi o gradinit). Mai stiu, parca, de pe cand cautam gradi pentru Stefi, ca nu formeaza grupa mica. Ca si parinte care vrea sa-si dea copilul la gradinita, sincer, nu l-as da acolo. Dintre particulare in sectorul 4 as inclina mai mult spre Aschiuta(langa Oraselul Copiilor) care intr-adevar, cel putin din afara arata a gradinita si unde am inteles ca ar fi si OK.
Poate insa se gaseste sa-si spuna parerea si o mamica care chiar are copilutul inscris in Candiana.
Pupici,
Carmen

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Eu stau aproape de gradinita Candiana si mai nou au un afis in geam cum ca s-au mutat. Nu m-am uitat unde, dar pot sa ma interesez

Ingrid si Cristi 3 ani si 2 luni

Mergi la inceput