Bebelusi de iulie-august 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Si nu as puteam incheia fara urarea de baza!!!!

CUSCRA!!!!! La multi ani cu sanatate, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de tot binele din mlume pt ca il meriti cu prisosinta!!! Sa fii iubita, sa ai parte de un supercopilas (si inca unul daca iti mai doresti) sanatos si frumos care sa-tiumple viata de fericire! Succes mult in cariera ta si in viata!!! Pupici multi de la mine si de la Mario!!!!

Noapte buna tuturor, ma retrag si eu azi mai devreme! Pupici la mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI DIANA MIRELA! Sa ai parte de tot binele din lume, sa iti iubesti sotul care iti face surprize placute (si el sa te iubesca in continuare la fel de mult) si fetita voastra ( si poate in viitor si alt bebe) sa va pecetluiasca pe veci iubirea!

Ma bucur din suflet cand citesc despre oameni care se iubesc. Deci se poate!

Luminita si Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Multumesc mult, Simona si Luminita! La fel va doresc si voua, tot binele din lume! Sa fiti puternice pt. copiii vostri, ei va vor darui fericirea ! Toate necazurile vor trece, dar ei sunt minunile voastre care va vor face sa zambiti si in cele mai triste momente ale vietii.

Va pupam si noi! Noapte buna!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Diana- scuze, nici nu am vazut mesajele tale, eram prea ocupata sa scriu! Iti multumesc mult pt vb tale si sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume pt ca il meriti! Si ma bucur ca tu ai parte de o relatie si un sot asa bun, si asta le-as doru tuturor feleilor din lume!!!!!!! Mii de pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Diana, sa fii fericita alaturi de toti cei dragi tie! Multa sanatate si impliniri profesionale!
La multi ani cu bucurii si spor binecuvantat!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Tuturor sarbatoritilor zilei, multe lunisoare sanatoase si in curand, un prim anisor plin de bucurii si satisfactii!
Pupam toti piticii aniversati!

Mergi la inceput

Mei, sunt matura! Am steluta!
Nu stiam ca la 500 se ia!
Am primit-o cadou de dimineata! Ce frumos, ca oricum m-a trezit fata de la sase si bantui prin casa ca naroada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

LA MULTI ANI, Diana!!!
sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai frumos
ptr. sufletul tau mare!

LA MULTI ANI, cuscrilor!!!
SA AVETI PARTE DE CELE MAI MINUNATE CLIPE
ALATURI DE INGERASUL VOSTRU!

ELLA2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!

Puiul meu mi-a facut ieri temperatura, 38.6 si am aplicat supozitor Novocalmin rapid! eu spun ca e legata de dintele ce o chinuie de cateva zile, nu ar fi trecut asa usor... ma gandesc, la o infectie sau altceva nu ar fi cedat temperatura!
ma rog sa nu fie ce am avut eu ca stiu cat de groaznic mi-a fost mie!

pupici
ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Ella2000
fetelor ieri am vazut un bb mic, al unei madam fff aranjata, din cap pana in picioare, dar stupoare... asa de murdarici era!!! putzea nu alta! si parea asa flamand! imi venea sa o iau pe mama lui la!isi admira hainele , pantofii, manichiura, fitze cu telefonul si copilu urlaaa! dezastru ! ma gandesc ca e din vecini si o sa ma mai intalnesc cu ea!

Aseara veneam din parc si era o bunica (bine imbracata) cu o fetitza, parea cu capul pe umeri, dar se pare ca nu era, in fata noastra. Si o certa, ca nu stiu ce facuse, i-a tras 2 la fund, si o data o vad ca-i zboara mana pe fata fetiztei nu pot sa va zic cum i-a facut capul, si avea si ochelari, si a mai continuta. A sarit sotul meu cu gura pe ea, si daca n-am bombanit-o si s-a pototlit. Si ma gandesc ca astea sunt cazuri fericite, pt ca exista copii in lume molestati si agresati de parinti

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput