Bebelusi de iulie-august 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Simona iti tin pumnii sa treci cu bine peste pasul asta si viata ta sa ia o turnura mai buna langa puiul tau! Sanatate si putere!
Lulu si tie iti doresc multa putere sa treci cu bine peste divort, imi pare rau sa aud ca inca o mamica trece prin asta
Dede multa sanatate lui Adi si numai bine

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Stiu absolut tot!
Am citit toate capitolele, dar timpul pentru DC este foarte scurt!

Trebuie sa-mi vad serios de doctorat pentru ca trece timpul si nimeni nu ma ajuta sau nu ma va intelege!
La fel de serios trebuie sa vad de copil, sot, casa!

Asa ca:
-doresc multa sanatate puiutilor bolnaviori;
-felicit toate reusitele bebeilor ce se indreapta cu pasi repezi spre primul anisor;
-ma gandesc cu drag la toate;
-astept vesti bune de la Simona si Lulu, care trebuie sa fie lupatatoare si invingataore pentru comorile lor;
-facem galerie tuturor dintocilor in curs de aparitie; noi nu avem inca niciunul;
- pofta de mancare tuturor
- si numai bine-n lume!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cuscra- va pupam si noi dulce de tot! Si va dorim numai bine!!

Irina- multumesc mult, si eu imi doresc sa fie totul bine! Multi pupici Ioanei si multi pipi la olita! Iar de mers, vb ta, mai are timp!

Acusor si Nicoll- multumesc mult de tot! O sa trecem noi si peste asta!

Nicoll- succes la cura! Sa aiba rezultate rapide si mari!!!!

Ella- Multumesc mult! Iau amoxicilina si imi pun picaturi. Sper sa treaca cu astea ca as vrea sa-i mai dau ptuinul lapte pe care=l mai am pana la 1 an! Iar cu dna cocheta...nu se stie niciodata cum e de fapt! Daca-l mirosi si pe Mario dimineata cu dus facut seara.... Miroase rau a acru ca transpira! Dar in rest nu-l tin murdar. Cine stie, o fi fost o intamplare! Nu da si tu cu parul! Vezi tu daca o mai intalnesti daca a fost intamplare sau asa e tot timpul! Ca nici mie nu-mi place sa vad din astea! Pupici! Si felicitari pt pupacioasa mica!!! Si nu te mai supara pe mama ta, stiu ca ti-e greu! Pupici multi de tot! Si sa gasesti carucior frumos (daca nu l-ai luat deja) si sa-l stapaneasca sanatoasa!

Lulu- am patit si eu ceva similar, cand mi-a pus bateria am ramas fara frane deloc pt ca mi-au sectionat conducta de lichid de frana! Sunt unii, de iti vine sa-i omori!!!! Iar cu faza urmatoare...

quote:
Andrei este ratiunea mea de a trai si cand cineva ii face un rau cat de mic sunt in stare sa il joc in picioare.
si eu la fel gandesc! Si ca un facut, am zis eu ca la noi era pe 24 mai, dar eu aman pt ca el nu e in tara atunci asa ca o sa fie prima peste 2 sapt. MUlt succes si sa se termine cu bine!!!!! Pupici pt tine si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Multumesc mult pt cuvintele frumoase.
Simona, o sa trecem amandoua si peste asta. Noi avem 2 comori care merita sa isi vada mamicile fericite. Stiu ca nu e usor dar pt ingerasii nostrii vom avea puterea sa zambim.

Luminita si Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Nicoll- multumesc mult! Si pupici iubaretei mici! Stiu si eu cum e cu soriceii ca si eu le-am dat sa bea primele dati cand s-a repezit Mario sa ma pupe!!!!

Irina - felicitari pt fetita ta mare care vrea se pare sa faca economie la pampersi!!!!!

Ella- imi parerau ca iti tot da emotii Iulia! O sa se faca ea mare si o sa inteleaga ca te sperie!!! Pupici!

Gesi -iti multumim pt mesajele tale care ne lumineaza ochii si ne inveselesc ziua! Pupici printesei mici si sa-si gaseasca printul mult dorit!!! Iar cu sotul, esti o femeie norocoasa (as spune chiar normala pt ca nu toti barbatii sunt ca al meu, noi suntem ghinioniste!) care asa gandesti! Insa sunt convinsa ca daca sotul tau nu ar fi cum este ai lua si tu ac decizie daca ar fi spre binele copilului tau- pt ca si binele tau este tot spre binele lui, nu mai spun ca la mine se si sperie tare din cauza certurilor! Insa iti doresc si tie si celorlalte fete de pe forum mult noroc in casnicie, fericire si impliniri!!!!!! Si cu steluta, sa o iei repede!!!! Am si eu o intebare! Tu cand esti nascuta? Cae ziua ta curand! Sau a fost? Pupici!

Ella- ma bucur ca a a dormit bine Paula si ca esti mai odihnita! sSi aseara ai scris tu ultima ca am lipsit eu! Eiiii, de acum mi-as dori si eu sa intru mai devreme si sa ma culc si eu la ore mai normale ca dupa cateva nopti in care m-am culcat pe la 5....ma cam resimt! Acum vad si a doua intalnire cu mama minune si inteleg ca asa e tot timpul! imi pare tare rau pt copilas!!!! Sa dea Dumnezeu sa ii fie bine in viata daca a inceput asa.... mititelul!!! Iau cu Paula...nu e cam devreme pt scos pampersul? Zic si eu, nu dati cu parul!

Giana- ma bucur sa aud ca sunteti mai bine, multa sanatate si sa scapati repede de toate problemele!!!!

Anis- eu nu i-am luat inca, nu am gasit decat cu factor 6 si in general sunt de anul trecut ca nu au aparut inca pe anul asta si cine stie in ce caldura au fost tinute! MNai astept putin si il feresc cat pot, mai ales ca zilele astea nu a fost asa soare! Si Mario s-a bronzat in per in care a fost f cald rau de tot pe fata! era rosu ca un racusor ce este!!!!

Ema.nu.ela- felicitari pt dimensiuni si papica! Papanasi??? Hmmm, v-ati facut mari si treceti la lucruri serioase!!!! Si vreau sa-ti spun si eu ceva sper sa nu te superi pe mine! Eu i-am dat lui Mario debridat pana la 7 luni, timp in care a fost cumplit de constipat! Face numai guguloaie si numai cu termometrul! Si cum i-am scos debridatul si-a revenit!!! Poate o fi diferit la fiecare copilas dar ai mare grija! Pupici si sanatate multa!

Laura - nu se supara nimeni ca si noi dupa Paste ne-am spus toate oful cu socrele, ca parca a fost un facut!!!!! Imi pare rau ca ai probleme cu ea, si a mea face la fel cu caciula si la fel e si sotul!!! Tot ce se intapla rau, ca tuseste, stranuta Mario e din cauza ca-l tin eu fara caciula in casa si nu are trasa adanc peste urechi afara!!!! Asta e, conceptii depasite! Pupici si sa treaca repede supararea! Si Bianca sa doarma linistita mititica, sa nu o mai doara nimic!!!!

Cuscra- hanicuta, harnicuta! Vad ca nu te lasi usor!

Mergi la inceput

Dede- sanatate multa puilor tai! Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine! Si imi pare rau ca ati patit-o iar, sper sa nu se mai intample! Pupici si sanatate multa tuturor!

Ioana- multumesc mult de tot!

Kasi - multumim mult de tot si tie mult succes si spor la invatat! Sa incep si cu tine sa-ti urez zi de zi? Crezi ca ajuta? Pupiic muli pt tine si Victorita frumusica!

Lulu- ai mare dreptate! Sunt sigura ca ne va fi mai bine asa si vom trece noi peste asta! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Seara buna, cuscra!
Sunt si eu pe aici...ce mai face Mario ? Cand va mutati?

In raspund eu in locul lui Gesi, e nascuta pe 18 mai .

Pupici de la noi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Hai ca nu mai am rabdare...sunt asa fericita , mi-a facut sotul o surpriza chiar acum, la miezul noptii, pt. ca...sunt mai "inteleapta" (sa nu zic batrana ) cu un an.

Astazi e ziua mea si sunt cea mai fericita femeie din lume! Am un sot minunat si Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o fetita care ne implineste existenta si imi da sens vietii!
Sunt fericita!

Ma bucur ca aceasta e prima aniversare cu bebe, si ma mai bucur ca v-am gasit pe voi, imi sunteti tare dragi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Sunt deja restanta cu 30 de min! Offf, si am promis sa nu se mai intaple! Urez si eu cu ceva intarziere la multe lunisoare inainte pt copilasii nascuti pe 7, si anume!

LUCA IOAN [Albinutzza]
MATEI [pisi ella]
LUCAS PAUL [gabirus]
ALEXANDRU ADRIAN [cocoloasha]

Sa fiti sanatosi, voiosi, iubiti si fericiti!!!!!

Mergi la inceput

Sa va spun putin si despre noi! Nu avem multe vesti, decat ca a spart aproape de tot si dintisorul nr 3, incisivul de sus din stanga! Si azi a papat cam putin puiul meu! E la cura ca s-a cam ingrasat putinel si nu vrea sa puna prea mult!

Joker- nu am stiut ca aveti aniversarea, imi cer scuze pt intarziere, va doresc casa de piatra, sanatate, fericire si multe realizari!!! Iar tie... ca de obicei! Spor la invatat!!!!

Mergi la inceput