Mercerie Bucuresti

Mercerie Bucuresti | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Poate sa ma indrume cineva catre o mercerie cu "chestii" mai deosebite ,mai in centru,usor de ajuns,in Bucuresti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

In centru ma indoiesc ca mai gasesti o mercerie. Toate pe care le stiam eu s-au desfiintat.
Dar gasesti una in Piata Drumul Taberei

Sper sa-ti dea cineva o informatie mai utila...

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Depinde ce anume cauti...o mercerie este si in magazinul Obor dar si pe Lipscani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

O mercerie era si langa mag Cocor (fost) mai jos un pic langa bisericutza catolica spre pasaj. Nu stiu daca ai inteles , dar nu cunosc denumirile strazilor .
Mai gasesti mercerie si in mag. Titan la parter,la mag Victoria la etj. 1.

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by copilutzu

O mercerie era si langa mag Cocor (fost) mai jos un pic langa bisericutza catolica spre pasaj. Nu stiu daca ai inteles , dar nu cunosc denumirile strazilor .
Mai gasesti mercerie si in mag. Titan la parter,la mag Victoria la etj. 1.

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

aceasta mercerie mai exact este spre pasajul Sf Gheorghe, venind dinstre Unirii pe partea dr .Dca nu ma insela memoria vis a vis de ea se afla un magazin de incaltaminte.Mai este o mercerie tot in zona(in centrul vechi al Bucurestiului) pe str. Selari(parca) unde gasesti tot ce-ti tb pt croitorie su tricotat si goblenuri.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Depinde ce cauti ... E o mercerie nou infiintata vizavi de Biserica Armeneasca, prima statie de troleu dupa Piata Rosetti, a doua dupa Universitate.

Mai este una cu pretentii la parterul magazinului Picasso, pe bd. Pache Protopopescu, aproape de Piata Iancului; acolo gasesti tot felul de accesorii mai deosebite.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by tumpi

aceasta mercerie mai exact este spre pasajul Sf Gheorghe, venind dinstre Unirii pe partea dr .Dca nu ma insela memoria vis a vis de ea se afla un magazin de incaltaminte.

Merceria respectiva se num Steluta. Mai este una in mag Cocor, la et 1, park...scuze...m-am invartit atat pe acolo k n-am retinut exact etajul, oricum, este ultimul stand, pe dreapta, cum intri. E langa un stand cu imbracaminte si unul cu rochii de mireasa.

AMR 25 de zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Am fost la Picasso si am gasit ce mi-a trebuit.Va multumesc mult.

Mergi la inceput