Mamici de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
Ancutex spune:
Salutare burtici. Intalneala a fost super, ma bucur ca am reusit sa ajung si eu de data asta si sper sa pot veni si in 27.
Iulenca - sa nu uiti sa imi dai detalii mai exacte despre magazinul ML.
Caut pe DC subiectul 'cezariana de la A la Z' si nu-l gasesc. Parca sunt o gaina beata. Am citit intr-o seara ceva din ce era postat acolo si erau info destul de utile. Dar acum nu-l mai gasesc. Pls help.
Ancutex
26
cristina_ana spune:
Ancutex, vezi ca e pe pagina 3. In josul paginii ai o banda cu paginile din urma. Si selectezi 3. Sper ca m-ai inteles, ca nu stiu cum sa explic altfel.
Cristina, 32+
madacristina spune:
Pup toate
si toti 
Eu sunt bine,imi pare rau ca nu am putut ajunge la intalnire ieri insa am avut sedinta de familie,a tb sa lamurim pb cu parintii sotului meu,si dupa disc de ieri se pare ca s-au rezolvat,in bine...singura chestie e ca tb sa-l mai ingoram pe socrul meu,e o fire mai dificila,dar nu e rau la suflet,insa a avut multe pb si tb sa-l intelegem si sa nu mai punem la suflet tot ce zice,pt ca,chiar dc suna cu rautate anumite chestii,el de fapt cica e bine intentionat...si-a cerut si scuze dc ne-a suparat,ne-a spus ca vor sa stam aici cu ei,ca nu-i incomodam,insa noi tb sa facem niste renovari,pt mine,sotul meu si bebe,si tot ce a vrut el a fost sa facem niste economii etc,ca sa ne putem apuca de treaba,insa s-a exprimat la mom respectiv intr-un mod mai dur si noi ne-am suparat si am crezut ca vor sa plecam de aici si nu stiu cum sa ne zica,insa totul s-a inteles gresit....socrul meu e putin mai exigent cand vine vb de intretinere,insa i-am explicat punctul nostru de vedere,doar ne platim intretinerea si dc consumam mai mult,vom plati mai mult,nu-i pb,tot ce vrem este intelegere si liniste din partea lor....acum speram sa fie totul k...
sa fie totul bine in casa...
Cat despre gasunul meu...creste cu fiecare zi ce trece,ma loveste,cateodata tresar si tip de incepe sotul meu sa rada cand ma aude...insa e din ce in ce mai mare si loviturile sunt mai puternice,nu dureroase,dar ma fac sa tresar si sa reactionez aiurea...oricum e viata mea si il iubesc mult si sunt f fericita cand face tumbe,chiar dc nu sunt senzatii destul de placute cateodata...
Zilele astea nu ne vom auzi pt ca ma duc la ai mei,sa stau vreo 2-3 zile pt ca sotul meu pleaca in delegatie,iar eu oricum maine tb sa ajung si la analize,si asa ca ne ducem din seara asta acolo,pt ca ei stau mai aproape de doctor si cum eu stau toata ziua singura si atat de departe mi-ar fi f greu sa ajung...asa ca ne auzim pe miercuri joi....pana atunci va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de cei mici.... 
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada 31w3d - 
Medeea76 spune:
Acum zece minute tocmai am incercat sa ma rad si cand deschid DC... tocmai despre asta vorbiti. Bineinteles ca nu am reusit, nici macar cu oglinda, ca era prea mica. Al meu spune ca nu se baga, ca e prea sensibila zona. Ce sa fac? Mi-e frica de contractii daca merg la epilat, ceara fierbinte uneori e contraindicata si pentru picioare cand esti insarcinata, asa ca nu risc tocmai in zona aia. Stiu ca existau la un moment dat niste creme epilatoare. Or mai fi bune? Pe vremulri erau, dar mirosea a par parlit dup-aia. Si maine dimineata merg la control la ginecologul meu, daca nu reusesc, ii spun sa ma scuze ca sunt pe jumatate rasa, mai bine spus cu smocuri, ca nu am reusit sa fac ceva uniform... parca sunt in curs de naparlire!
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
leistra spune:
Hei, maimici dragi, din cate citesc a fost frumos la reuniunea voastra si mi-ar fi placut si eu sa fi fost cu voi, dar ce sa-i faci cu departarea asta...oricum ma bucur ca v-ati simtit bine si ar fi frumos sa puneti si voi niste poze!
Eu, de cate ori ma pun in pat sa ma odihnesc, ca sunt moarta de oboseala, am o senzatie de sufocare ce nu ma lasa deloc in pace, acum sunt chioara de somn.Vi se intampla si voua?
Medeea76, foarte amuzant mesajul tau, dar este adevarat ca a devenit din ce in ce mai greu partea cu epilatul. Eu foloseam inainte crema depilatoare vet parca ii spune, dar cu usturimea ce o am acum nu cred ca e posibil, asa ca ma mai chinui inca cu lama, desi de cate ori merg la control nu mi se face un control ginecologic propriu-zis, ci mi se ia tensiunea, se verifica greutatea, midicul imi simte burta, apoi imi face eco, asa ca nu ma stresez prea tare daca sunt frumos epilata sau cam ciufulita.
Vineri vom primi si noi mobila copilului, asa ca va fi camera aproape gata, am sa va pun poze sa vedeti si voi!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Galushca spune:
Medeea, am inteles ca in creme sunt ceva substante care intra in piele si nu fac bine la bebe, dar n-as sti sa-ti spun ce exact. Stiu ca nu se recomanda la gravide. Eu tot cu lama prestez, dar de lene sa merg la cosmetica. Imi place mai mult cum iese la cosmetica, dar n-am vreme si mi-e tare lene mai ales. Nu vad nimic cand ma epilez, dar nu pun multa spuma si simt cu mana pe unde mai e ceva. Pana acum a iesit relativ decent (m-am uitat in oglinda dupa). Probabil inainte de a pleca sa nasc (sapt 38, sa ma instalez mai aproape de Rupea, unde sper sa nasc) o sa ma epilez la cosmetica, cu ceara de unica folosinta.
Pupici la burtici!
Galushca 21 sapt +
MissJJ spune:
Buna fetele!
Amabella La Multi Ani sa fii fericita si sa ai baby sanatos, grasun si mancacios! 
Fetele astept si eu poze de la intalnire si ma bucur ca v-ati simtit bine.
La noi ieri a plouat toata ziua non stop si abia azi e soare si frumos. Ieri am stat mai mult pe acasa normal si azi am iesit numai la niste cump pt sapt urm ca era gol frigiderul.
Pupici la toate! 
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Consi spune:
eu folosesc crema depilatoare. am folosit-o toata sarcina si nu am nimic. si o folosesc pentru toata zona x, asa cum ii spune assa.
madacristina esti foarte intelegatoare cu socrii tai. te admir ca ai atata rabdare. cred ca acum ei ar trebui sa fie mai intelegatori. te admir si ca poti sa stai cu ei.
Consi si
Luca meu