Mamici de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
Consi spune:
si eu astept niste poze. sa vad cum v-au crescut burticutele.
Consi si
Luca meu
[http://lilypie.com]
andreea25 spune:
pup toate burticile
nu am reusit sa citesc ce ati scris, asa ca intai va pup si dupa citesc ce ati mai facut.
eu vin cu vesti bune:in sfarsit ne a aprobat creditul acum avem si noi casuta noastra
si probabil ne vom muta peste 1 sau 2 saptamani maxim.abia astept.nu stiu dc o sa mai am timp sa intru asa ca o sa mi fie tare dor de voi toate
.sper sa mi bag net cat mai repede.
la echo bebe a ramas tot
si are 960 grame si e cu capul in jos deci s a intors.doc a zis ca e bine ca s a intors.oricum incepuse sa dea din picioruse si doc ii spunea sotului cat e de neastamparata si eu eram cea care primea loviturile
.
si ptr ca deja eu cred ca nu mai poate fi decat bebica i am luat "cateva" hainute.si sunt asa dragalase ca nu ma mai opream . am spart 1 milion dar zau ca am luat strictul necesar
.body-ute pe diverse marimi si o rochita mika mika e asa haioasa ca fetele de la servici imi spuneau cand o sa o imbrac cu toate si eu le am zis ca o imbrac in casa si ii fac poze si tot o imbrac in rochita
.
am si uitat ca azi a fost intaleala dar dc ma mut pana pe 20 mai vin si io atunci .
hai ca sunt curioasa sa vad ce ati mai facut.

andreea25
27+ si 
cristina_ana spune:
Fetelor, cred ca de data asta o sa va cam dezamagim cu pozele. Nu am facut asa multe ca data trecuta, si nu am facut si la burticutze, asa cum v-am obisnuit. Dar cred ca se mai vede cite ceva pe ici pe colo! Oricum,o sa le puna Pumpkin cind o sa aiba ea timp.
A fost asa frumos.......De-acum am inceput si noi sa ne cunoastem mai bine si e tare placut si relaxant sa ne intilnim! Si sa vedeti ce fata au facut chelnerii cind au vazut atitea gravidutze la un loc (am fost 8). Abia se abtineau sa nu rada.
Urmatoarea intilnire, care era programata pe 20 mai se amana pe 27 mai, pentru ca o parte din fete nu pot veni pe 20, si noi vrem sa fim cit mai multe.
Fetele care nu au venit astazi, poate o sa va faceti timp data viitoare, pentru ca eu va asigur ca nu o sa regretati!
Eu va urez week-end placut in continuare, cu vreme cit mai frumoasa!
Cristina, 31+
anasia spune:
buna, fetelor!
a fost super la intalnire!o sa va speriati, dar eu am mai mancat putin cu sotul ca n-am vrut sa-l las singur la masa, asa ca nu mi-am revenit nici acum, ma simt ca un balon;bebelica mea s-a simtit oricum foarte bine;pup fetele;
anasia 27 
mamanati spune:
Lulu75, ce bine ca ai trecut pe la noi iar pe admir si te pup pentru asta!
Abia astept si eu pozicile de la intilnire!
assa spune:
Buna burtici!
Ce mai faceti? Ce e linistea asta pe aici?Unde sunt pozele --alea asa putine, sa va vedem si noi
?
Voi cum il mai simtiti pe bebe? La mine azi-noapte si-a scos (calcaiele cred ca erau) 2 ridicaturi micute deasupra buricului si tot impinge
...asa ca facem aerobic la greu![]()
Am si eu o chestiune delicata de intrebat:cum va mai descurcati cu epilatul in zona x?
Ce folositi? Ceara? Benzi/lama?
Va pup si sa aveti o duminica faina in continuare
Assa
30+ si 
cristina_ana spune:
Assa, buna intrebarea ta!Chiar asa fetelor, voi cum va descurcati....acolo? Eu folosesc lama, dar imi este din ce in ce mai greu, ma chinuiesc mult ca nu se vede din cauza burtii, folosesc o oglinda,.....ce mai, e un adevarat chin. Eu la cosmeticiana nu m-am dus niciodata si imi este frica sa incerc tocmai acum cu ceara. Cum sunt benzile alea? Sunt bune de ceva? M-as putea face singura cu ele?
Cristina, 32+
Amabella spune:
assa, cristina_ana, eu ma duc la epilat cu ceara la cosmetica. fac asta de vreo 10 ani, asa ca m-am obisnuit, cel putin psihic, ca de durut oricum doare. si data trecuta am fost o curajoasa si m-am epilat mai adanc ca de obicei, aproape de tot. ideea e ca pana nasc vreau sa ajung la performanta de a ma epila total, ca nu vreau sa ma rada la spital.
si partea haioasa e ca nu imi mai dau seama cand ar trebui sa ma duc, ca din cauza burtii nu vad cat a crescut. asa ca ma uit in oglinda.
luiza
30+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

....
vrem poze poze
poze