Mamici de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 3
miti2004 spune:
dragelor,
Azi mi-am facut si eu testul glucoza, sau de diabet...cum i-o zice, sper sa iasa bine, cam naspa lichidul ala asa de dulce pe stomacul gol...ma gandeam ca ar fi fost mai bine sa ne dea cate o ciocolata mare Milka sau Toblerone si as fi fost fff fericita ![]()
Kehleyr iti multumesc pt sfaturi. Ma gandeam ca daca nu reusesc sa gasesc vata normala la pachet aici sa-mi iau pampersi de adulti, sa nu razi de mine
...la mine, daca nu apar doamne-fereste complicatii, nu am sanse sa nasc prin cezariana, asa ca probabil o sa stau dupa nastere imediat cu ce-mi pun asistentele si pe urma ori chilot cu tampon ori papers de adult...desi nu prea-mi surade ideea, ca o sa fie vara si o sa transpir ...eu nici tampoanele normale cu aripioare nu le suport pt ca transpir imediat...dar pt bebe o sa fac orice![]()
Cristina_Ana sa stii ca si mie mi se intareste burta destul de des, am mai spus-o de multe ori, dar nu ma doare, simt doar ca se umfla brusc ca un balon si e tare...
Ioana81 am vazut noile tale poze din album si ai o burtica tare frumoasa si rotunjoara 
pupicei tuturor,
miti 27+
Ioana81 spune:
Miti
saru'mana pentru complimente. Mda e frumoasa, de fapt toate burticile sunt scumpe si frumoase.
Fetelor am fost ieri la docotra si mi-a zis ca am colul lung si inchis, si ca sunt normale unele contractii, mai ales cele care trec cu nospa. Cat despre scurgeri sunt si alea normale, mi-a dat in continuare niste ovule ca dezinfectante si mai incolo mai fac o analiza de secretie. Deci nu va alarmati corpul este in schimbare. Despre
mi-a dat liber. A zis ca am voie cat vreau eu. eu sunt cea care decide cand sa pun capat. Dar momentan am apetitul dezvoltat. Barbata-miu zice ca gata am conceput bebeul
. Mi-a zis ca nu e buna sperma cica aia ar da startul la contractii dupa. Dar atata vreme cat ma slap bine dupa si apoi pun un ovul nu sunt probleme. In rest totul e bine. Merg si eu peste 2 saptamani la Polizu cu sotu cand e docotra de garda sa vedem cu saloanele pe acolo. Sper sa nu mi se faca rau sa aud femei tipand. O sa va anunt ca am de gand sa o intreb cat costa fiecare asistenta pe acolo. Acum eu am un pitic. As vrea sa stiu mai multe despre neontolog. Nici nu stiu astia fac echipa cu docotrii cu care nasti? sau vin de dim la 8 si apoi pleaca si vine altul? Ca e important si asta ca doar el se ocupa de copil cat stai in spital. Mi-am luat cartea Mama si copilul de sotii Capraru si scrie despre neontolog.
Va tin la curent cu noua mea problema.
Weekend frumos si petrecere frumoasa celor care merg azi la intalnire.
Ioana
28+ si 
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
Cristina_Ioana spune:
Buna!
Nu am avut net cateva zile 
Nicole,
la fata si saru'mana ca m-ai tras de maneca, am scris din greseala 31 sapt ca sunt ametita
. O sa modific.
Mamanati iubita, si eu sunt racita rau de tot, am zacut 2 zile, imi curg okii si nasul si am o voce de barbat de nu ma recunoaste lumea la tel. ![]()
Kehleyr si Geliza, saru'mana pt explicatiile versus carut/scoica/scaun de masina. Le aveam cam varza in cap, ca unii zic intr-un fel, altii in alt fel. Adelutzo, nu ne ramane decat sa cantarim ce si cum si sa actionam ![]()
Despre Mishi vad ca v-a zis Florin deja, mi-a dat si mie sms, e ok si nu mai face perfuzii, dar mai sta in spital pana luni.
Iulenca si fetele care ma intrebau de WHITE HORSE, scuze ca va raspund asa tarziu cand deja ati stabilit alt loc de intalnire...dar poate vreti sa mergeti cu sotii/prietenele alta data. Deci ei au terasa, in spate sus pe scari, nu este mare, dar e placut vara acolo. Cat despre mancare, zicea cineva ca nu au meniu prea divers. Eu mananc acolo cam in fiecare weekend cu sotul si prietenii, ei la pranz fac mancare calda, multe feluri si e facuta atunci proaspata si e ff buna.Asa ca daca ajungeti pana in ora 15 mergeti sa vedeti ce au la masa calda, ca meniul contine feluri pe care le fac ei la cerere oricand, dar la masa calda mancarea e fff buna si diversa si nu apare in meniu. Legat de deserturi, sunt renumiti pentru placinta cu branza dulce si smantana
, placinta cu mere si miere
pe care le fac zilnic acolo si mai fac si tortul ala de bezea, de nuci sau crema de zahar ars 
Va doresc pofta bunicica la intalneala azi si sa faceti poze frumu. Eu ma pregatesc pentru o tura in Brico, cu sotul. Cred ca o sa ajung sa semnez condica acolo cot la cot cu angajatii. Dar sper sa terminam si noi casa sapt viitoare...
Cristina +31 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Cristinica_Ana, imi pare tare rau ca ai contractii, sunt tare nesuferite, si eu mai am seara cateva.Dar de-acum o sa tot avem si d-astea
Legat de o alta sarcina, eu cred sincer ca o sa uitam de toate neplacerile cand vom tine bebele in brate si vom fi oricand dispuse sa o luam de la capat. 
Eu am inceput sa ma gandesc la nastere uneori, imi dau seama ca trece timpul destul de repede, uite ca deja suntem in luna a7-a. Si constat ca nu ma gandesc cu groaza sau teama, ci cu emotie si bucurie. Aproape ca nu mai am rabdare pana il voi tine in brate 
Asa ca te rog io, capul sus si nu te mai gandi la nastere prematura si altele de genul asta, ca bebele sta bine acolo la caldurica, lasa sa mai stea o vreme 

Cristina +30 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
mamanati spune:
Buna burtici,
Abia astept sa vina fetele de la intilnire sa ne zica cum a fost. Imi pare rau ca nu puteam fi si eu cu ele.
La noi timpul e foarte urit nici nu vreau sa scot nasul afara. Eu tot inca mai tusesc, dar mai putin. Am 4 zile libere si trebuie sa ma fac bine. Bebe e bine. Cornelia, merci pentru sustinere. Acum parca iar a inceput bebe sa bata mai cu forta. cred ca are si el perioade de odihna sau de leneveala.
Amabella spune:
buna, burtici!
am venit de la intalnire, unde a fost foarte frumos (ca de obicei), iar chelnerii mai prompti decat ne-am fi dorit.
cand au ajuns fetele pe terasa (eu am ajuns ceva mai tarziu), le-au intrebat daca sunt de la vreun club. am avut si soare, vremea a fost ok, deci am avut din nou noroc.
muuh, te rog sa-mi scuzi ramoleala, dar am uitat cum se cheama site-ul ala de mobila de care imi ziceai mai devreme. mai zi-mi o data, te rog.
luiza
29+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png
lulu75 spune:
Fetelor nu va intristati in legatura cu lohiile. Daca alaptati dureaza 2-3 saptamani. Dupa ce trec, daca alaptati, va vine ciclul peste 7-8 luni.
In legatura cu aspiratorul de bebelusi, Andrei a fost scos cu acest aspirator si a fost totul ok. In 3 secunde era afara.
Luminita si
Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
motzata spune:
buna butici!
cam slaba miscarea pe forum dar ma gandesc ca sunteti plecate la plimbare dupa cum a relatat Amabella am avut noroc si azi de soare e clar cred ca va bucurati din plin de el
.
Eu sunt un pic cam trista ca ma doare sub burta.Daca ma ridic in picioare parca simt ca imi pica jos nu stiu ce-o mai fi si asta
.
Abia astept sa merg luni la medic sa vedem ce zice,dar pana luni cred ca o sa mi se para o eternitate

Fetelor va dau mii de 

si noapte buna.
24+
Jonathan
motzata
Muuh spune:
Amabella site-ul e ikea.com cu www in fata.
La intalnire a fost super. Si cum spunea si Amabella am avut si soare si mancarica buna si companie placuta.
Mitza
28
angelli spune:
Da niste poze nu puneti si noua?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png