Mamici de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lulu75, multumim pentru lista!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Buna,fetelor!
Nu sunt eu prea activa la scris pe aici dar sa stiti ca va citesc cu interes si taare bine imi prind discutiile voastre.
Eu sunt acum in 27 saptamini si de vreo luna -sa zic asa- am niste dureri la oasele bazinului...uneori -seara in special- destul de enervante. vi se intimpla si voua? Parca as fi anchilozata.
O fi de la faptul ca am reinceput sa stau mult timp pe scaun (pe internet) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor am intrat si eu pe fuga. Am avut o zi agitata azi. Am primit mesajul de la pumpkin si vin maine la 13.00.
Va pup pe toate si va doresc o seara cat mai buna.

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burticute!
in sfarsit am mai recuperat din citit, din pacate n-am acasa net, prin urmare mi-am astepat sotul cu laptop-ul; nu va pot spune ce bine e sa stai acasa!!!!!
vin si eu la intalnire!!!restaurantul e in parcul herastrau,ca nu stiu pe unde vin strada aceasta?
din pacate bulinuta este in spital, am vorbit cu ea, tot cu tensiunea mare si dr o tine sub observatie;
taty, am inteles ca acele dureri sunt normale pt ca se dilata oasele bazinului;pupici!
anasia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anasia, da, restaurantul e in Herastrau, langa intrarea din Piata Charles de Gaulle.
Cristina, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cinta, ii zice "tetanus vaccine" :)

Galushca 21 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna fetelor !AM inceput cursurile de maternitate ieri ,a fost interesant ,sotul e mai implicat ca mine, ni s-au aratat ce ustensile se folosesc la nastere ,si m-am cam speriat -(mai ales de aspirator),de injectia ''epiduralul'' azi mergem sa vedem un mic filmulet la spital ,o sa va spun de efectele injectiei ,ce mai ...mai e putinel!!!Ma cam apuca frica acum la sfarsit, nu am dormit toata noaptea ,butica era foarte tare si mi-a fost greu sa ma intorc de pe o parte pe alta ,acum am nevoie de ajutor cand trebuie sa ma ridic,nu mai pot sa imi fac pedichiura,mi-a luat jumate de ora ieri si degeaba ,m-am vopsit toata nu numai unghiile, voi...vad o stare de calmitate aici ,sunt singura care imi fac griji?apropo ... ni s-a spus la intalnire ca vom avea menstruatie abundenta in jur de 4-6 saptamani, si nu avem voie sa facem,sa vedeti ce dezamagiti erau sotii din sala!Asa ca trebuie sa ma inarmez cu tampoane ,mai si ce bine a fost fara!!!!in fine , o sa va tin la punct cu ce mi se explica in clasa ,m-am inscris si la Clasa de Alaptat,si la MAMICI BUNE- unde ti se acorda ajutor daca esti incepatoare ,iti ttrimit o sora medicala acasa sa iti arate mai multe ,okay ,trebuie sa va las sa nu intarzii la spital ,noroc !!!

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina, multumesc,m-am luminat;abia astept sa ne vedem!
anasia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Pumpkin, am trimis si eu o poza pt albumul burticilor de iulie-august!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Distractie placuta maine la intalnire!

Claudia (25+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput