Mamici casnice (39)
Raspunsuri - Pagina 6
CRISMIR spune:
ANGE...te-am speriat?....hahahah,bine ca stiu ca la tine trebuie sa tipe omul ca sa raspunzi...multumesc frumos!....pe 10 mai e ziua sotului si am sa le incerc atunci,am sa va zic ce a iesit.
si weekend placut!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Danelutza spune:
Iote ca bintui de nebuna pe aici...
Ca in fiecare dimineatza Dana ch prepara cafelutza. Multzumesc ...
Mariussimiuc a dat acordul tati, ii place nora ?! Las'ca ii facem cunostintza anul asta, sper, uite aici pentru ginerica.
Cami am tras o tura pe la fetele alea motzate, am vazut niste piini desenate, de m-am ingrashat cu privirea
dispar, Isa urla, s-a trezit cu noaptea-n cap, nu-s ce are
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Neatzaaaaa
Dana_ch multam de suc:) Azi fac pauza de la cafea:)
Mai sunt buimaca, acu m-am trezit ca imi auzeam fatuca bantuind prin casa.
Voi ce faceti? Va tot incuscriti?
Geani ma bucur ca nu te-ai suparat si ai fost doar ocupata N-am uitat de nr, ieri n-am gasit-o pe prietena respectiva, mai incerc azi sa fac rost de nr.
Adriana hai spune-ne cum a fost aseara
andora mersi de comment, io inca nu m-am dumirit cum e cu hi5 asta, da studiez:) la gogo
Io nu prea am chef de nimic azi, mai e cineva ca mine sau sunt "dereglata"?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
osna spune:
dana,multumesc de cafea.dar ce matinala esti.mie in week-end imi place sa lenevesc in pat ca-mi aduce soata cafeaua la nas.
am avut o nopate ingrozitoare.m-a durut burtica de nu am putut inchide ochii decat dupa 5 dimineata,m-am tot foit in pat si pina nu am baut un lapte caldut cu miere nu s-a lasat durerea.
acum ma simt mult mai bine,ma duc sa fac una omleta cu ciuperci sa mancam de mic dejun(cam tarziu ce-i drept)
v-am pupat
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Mai este vreo cafea pe aici? Mai da cineva?Sau ma duc sa pun de-o cafea?Veniti?
Dana, la nora . Avea dreptate colegul ca m-am dilit.Dar am motive,la o asa nora frumoasa! Abia astept sa ne cunoastem!
Svetlana,ai grija de tine si burtica.
Hai Adinella nu te rusina!!!
Va pup pe toate!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
malla spune:
Hai ca sunteti totale, Flavia si Miha! Miha, am vazut ca ai facut si galerie... no, cu galerie si acuma imi vine cheful...
Cica acum trebuie sa il imbrac pe Andrei sa iesim afara toti trei si e o vreme inchisa aici de ma termina...
revin mai incolo...
pupici si merci pentru sustinere!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
alexa si mami spune:
yupiiii, suntem acasa, toti 3!!!
se confirma 100% venirea la moeciu, dar vad ca ati cam lasat-o balta. s-a hotarit ceva?
sau din cauza ca e wk e asa slaba miscarea pe aici?!
alexa
osna spune:
vad ca toate ati plecat la plimbare.aici este vreme minunata asa ca si noi ne prgatim sa iesim la iarba verde si un grill.
pe maine!