Mamici casnice (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

La noi e o vreme...de......hi hi hi...As vrea io! Ploua si e urat si e o plictisealaaaa.....

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

V-am zis eu ca o fi vreme urata in wk si nu m-ati crezut

Alina in sfarsit Ma bucur pt voi, ai vazut ca am avut dreptate si totul e ok? Recuperare rapida.

N-am lasat-o balta cu Moeciu ala, da sa ne hotaram la ce pensiune facem rezervarea. Asa ca tre sa va dati cu parerea. Cititi, studiati apoi spuneti ceva

Vad ca va distrati azi, mai cu , mai cu sau sau gratar (ala n-are emotion:) deci have fun

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ALINA sotului si recuperare rapida!...ma bucur si eu ca totul e bine si sunteti toti 3 acasa

Ce liniste e azi,se vede ca a fost sambata

Pe maine fetelor dragutelor!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

nu Mirela, toate suntem pe aici, da nu vrem sa scriem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna !
Ange, si eu strigam de nebuna dupa reteta la rulada aia, m-a salvat Crismir ca a urlat mai tare!
Acum le-am copiat si eu pe amandoua, urmeaza sa le probez !
Fetelor, sa puneti poze de la marea intalneala !
Azi am umblat de nebuni si am spart bani ( ce-mi place mie ! ca ne schimbam total bucataria, ne-o facem pe 3 pereti de-aia tip americana cu scaune de bar si sa ma laud : am luat asa : plita incastrabila, cuptor la fel, hota la fel, chiuveta cu 2 cuve, baterie de chiuveta, cutie de painica de inox, un set nou de palete de inox...Luni vine mesterul sa ia masuratori si speram ca intr-o saptamana e gata si mobila mult-visata...rosu cu argintiu...si ma bucur ca am obtinut acord de la sot sa pun perdeluta rosie...Mai avem de umblat si saptamana viitoare, dupa scaune de bar vrem de-alea tip scoica, care le-ati vazut prin Cora ( rosii si argintii, 2 si 2...)
Cam atat...
Numai asta am in cap acum...
Pupici.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hello!
cami ,am facut rulada!
Danelutza,multam fain de ajutor.
pup toate fetele!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

baiii stabilirati inalneala la Moeciuuu? Super, hai ca asa-mi trebe daca ma targanez cu planuitul, bravo voua. Hai ca sap adanc in ruma sa vad despre ce link si ce gratarel e vorba . Eu nu fusei niciodata acolo dar abia astept, acum i-am zis sotului si se uita lung lamine, sper sa fie de bine
Deci ma cam inscriu si eu pe listuta cu musafiri, vorba Alinutei, stiti bancul cu "DA, VREAU"....
Alina, ma bucur ca sotiorul e ok... sa va reveniti la normal si sa fiti sanatosi ca parca ziceati ca tre sa veniit in mai la doctor.... va opriti si la Cora sper
Flavia sa traiesti si cu multa placere comentariul , eu pe hi5-ul asta mai intram sa mai invat niscai limbi straine pe chaturi si mi-am descoperit 2 prietene vechi, aas ca mai dau pe acolo din cand in cand
Bun venit..... pt ca mi se pare ca mai exista nou venite.... Anculina wow cred ca arata supe rosul-argintiul din bucataria voastra, deja ma gandesc cum arata scauynele acelea scoica...
In erst ziceti-mi simie, sunteti bine sanatosi/oase?
Noi suntem ok, voribm ca papagalii si facem boacane, suntem obraznice si mi-a zis Gogo ac "da Motzu" adica da vrea la Moeciu
Pup dulce, fug ca tre sa scot o praj din cuptooooor paaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

In sfarsit a revenit andora (oare pt cat timp?:)
pup fata si gogoasa mica, e super ca veniti si voi la marea adunare:)
Ia vezi, studiaza ofertele si da-ti cu parerea ca sa ne putem misca mai repede:)
Anculina nu-i noua, e chiar veterana, da la fel ca tine ne viziteaza rar
Super bucataria, sa pui poze sa vedem, poate ne mai vine vre-o inspiratie. Pacat ca aveti toate wk pline si nu puteti veni, da macar sa va distrati fain in Grecia.

Fetele mele, nu va mai iau pe rand ca-s franta, mai stau putin pana vine sotul din baie, aveti chef de povesti?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra se potrivesc... scumpi amindoi, si ginerica e mortal cu cravata si papion. Itzi intzeleg sotzul si al meu e asha
Dana ma bucur ca tzi-a ieshir rulada. Mie imi place acolo (nu dau nume), ca spun fetele retzetele si le pozeaza si explica, asha ca pentru mine, sa pricep.
Andreea io sint noua si sintem bine cu totzii, noi fara papagal, dar imi ajunge Isa.
Anculina la ce bucatarie ai facut, mamaaa, cred ca ai dat un sac de bani. Aaa, retzetele vrei sa le probezi in bucataria noua ?
Alina sanatate sotzului
Svetlana la feciorasul din burtica, sa stea cumintzel noaptea.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Eu va urez noapte buna la toate!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput