Mamici casnice (39)
Raspunsuri - Pagina 8
Danelutza spune:
Si eu va urez somn dulce la toate
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andora spune:
Flavia si fetelor, iaca doua postari pe seara, record pe ultimele zile..
Mai m-am uitat pe siteul cu vila aceea de la Moeciu si ce sa zic, e super M-a omorat mansarda aia, eu acolo veau sa dorm, si floricelele si protapul sau cum i-o zice..... superb... Cam cat e pretul de camera sau pers pe noapte? Sa sun eu maine sa intreb?
Si cu fetele "noi", cred ca si eu o sa fiu luata drept nou intrata in curand
Cu scuzele de rigoare pentru cat de aeriana sunt, va pupacesc bine de tot si va doesc noapte buna
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Noapte buna si de la mine!
Va pup pe toate,dar mai mult pe cuscra si pe nora!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
andora spune:
Fla sarumana de comment si eu tie hihihi.... uitai s va intreb, mai e cineva care vrea al Moeciu si vine fara masina? Eu m-am uitat i e autobuz din autogara Bartoloemu din Brasov... am fost acolo cand eram insarcinata si fuseram la Bran... ciudata autogara
Mai dar vaz ca pe acilea toate sunteti cuscrute, pai vreau si eu sa ma incuscresc.... ofer maimuta nabadaioasa, cine vrea?
Nani nani... dar unde sunt fetele cu fus orar diferit? Ce e linistea asta?
PS" Primul we din iulie inseamna 1-2 iulie?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
osna spune:
noapte buna fetelor,
mai povestim maine,sper sa ma lase feciorul sa dorm in noaptea asta ca sunt franta de atat aer curat.
ange spune:
andora,sa inteleg ca bem "tamaioasa" la Moeciu? zi DAAAAA
Anculina,pai daca nu raspund nici cand tipi la mine atunci trage cu rosii in mine si sa vezi ce repede reacrionez.Ai vazut "crismir" cum s-a dat la mine cum am sarit din papuci
Auzi,si tu nu ai de gand sa ne intalnim la Moeciu?
Felicitari pt. noile achizitii daca "plita incastrata" este placa electrica atunci sa nu te bucuri mult de ea ca e nasoala rau.trebuie sa ai grija mare ca se arde si raman urme pe ea,se zgaraie ce culoare e? pe mine ma scoate din toti dracii placa asta electrica nu poti pune o oala uda pe fund ca incepe sa danseze,nu poti scapa apa fiarta ca sfaraie,nu ulei ca se arde si mori,etc
Hai ca te-am spart Maine o duci inapoi
Dana,vreau sa vad poze.Nu te cred pana nu vad poze(la rulada ma refer).
Colegul ma dispera daca v-am zis "da" cu Moeciu.El vrea mai mult decat mine sa ne vedem sa o punem de o un gratar romanesc
Intreba cineva pe aici (am uitat cine) daca vine cineva la Moeciu cu autobuzul.Eu vin cu trenul cu copii cred.Vreau sa-i plimb cu trenul si asta ar fi singura calatorie mai lunga planificata in concediu.Dupa Moeciu noi plecam direct la mare.O sa vorbim pe mess. luni pt. ca noi vrem sa plecam luni de la Moeciu,luni dupa amiaza direct la mare
Ne vedem luni pe mess. sa stabilim vila.Spuneti ora.Eu pot dupa 16,00 ora Ro.
alexa si mami,bey! imi vine sa te pup of line pt. ca ne vedem la vara
ma duc sa-mi scot plozii din baie.
sa aveti o duminica placuta.
malla spune:
Sunt prima, sunt prima!!! ... fug in pat!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Dana_ch spune:
"neata!
Adinell esti prima dar de ce nu ai facut cafeaua?
lasa ca o fac eu.
Poze cu Lucas
malla spune:
dana ch, ce sa mai fac cafeaua, ... nu am avut nici timp nici chef, nici altceva...
No, venii acuma sa o dau, dar vad ca o facusi tu... Las ca e bine si asa!!!
Eu le dau la fete, asta:, pentru ca e duminica si le doresc sa aibe aceasta zi frumoasa ca o floare...
Pupici!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana