am gasit saltea din fibra de cocos.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stian spune:

Ma bucur ca intr-un final am reusit sa gasesc un forum cu discutii despre saltele pentru copii. Trecand peste introducere, eu pentru bebele meu am cumparat de la lucs design.
Nu stiu care sunt regulile pe aici si nu vreau sa fiu acuzat ca fac reclama dar sunt extrem de multumit de produs.
E din import, au garantie 3 ani (macar ei au fost deschisi si nu s-au aruncat la 5 sau 10 ani de garantie) si e o combinatie de spuma de latex cu cocos.

aceasta e adresa directawww.saltele-lucs.ro/saltelecopii.html" target="_blank">http://www.saltele-lucs.ro/saltelecopii.html
Eu o am pe cea cu nucleu Eliocell.

Vi le recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

eu ma cumparat acelasi tip de saltea (cocos si burete) din cora lujerului. si pot sa spun ca e excelenta : nu s-a deformat deloc iar bebele meu e unul ...grasut (9.2 kg la 6 luni!!!) si ma dat pe ea 160 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca 1 copil < 25 ani doarme bine oriunde...asa ca asta cu saltea din fibra de cocosh/cocos/camila tibetana e doar 1 moft.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stian spune:

Da, asa este. Un copil doarme bine pana la urma pe orice fel de saltea. Dar totusi, am evoluat, zic eu. Si cand vine vorba de sanatatea la bebe-ul meu nu ma uit la bani. Zic asta in legatura cu saltele care se gasesc si prin Cora si sunt ieftine. Si atat. Parerea mea.
Eu cel putin am studiat inainte sa cumpar. Tot de la firma de unde mi-am luat salteaua pt bebe o sa imi iau si una pt mine --> www.saltele-lucs.ro/import.html" target="_blank">http://www.saltele-lucs.ro/import.html nu de alta dar chiar m-au convins cu sistemul acesta cocos si latex.
Am citit ceva articole si pe site-urile din afara. La noi inca se pare ca e in faza incipienta comertul online de saltele...
Deci, pretul nu reflecta intotdeauna si calitatea. Fara suparare. E doar parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: matusa14
Subiect: saltele pt patutul copiilor
Trimis la: 11/07/2008 17:22:55

Buna fetelor,
as avea nevoie mare de ajutorul vostru.Nu ma pot decide in ceea ce priveste tipul de saltea cel mai sanatos pt bebe.am auzit de diverse tipuri,dar care ar fi cea mai sanatoasa si mai practica nu stiu.Ma puteti sfatui? Va multumesc mult!

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: ama1357
Raspuns la: 11/07/2008 19:09:43
eu am luat de la aceasi firma si model ca salteaua pentru patul matrimonial, asa sunt sigura ca stiu pe ce doarme...

o alta saltea nu as lua mai ales ca nu o pot proba( mi-ar place sa ma vad proband salteaua din patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_ioana spune:

Tot in cautare de saltele sunt si eu ca trebuie sa nasca sor-mea in doua zile si ei n-au apucat sa-si cumpere salteaua si mi-au dat mie de munca..ideea e ca tot asa vreau ceva bun pt nepotica mea nu orice...nu stiu ce sa zic de saltele de cocos...nu mi se pare logic ca pot fi curatate si spalate..adik e putin cam ciudat, cum sa cureti iarba?! tot raman acolo ceva microbi si umezeala, ma indoiesc ca se usuca toata iarba din saltea in 3-4 ore cum era scris mai sus, apoi cele cu arcuri nush ce sa zic...as inclina si nu prea..sunt cam de moda veche..si apoi sa simta bebe mic arcurile in coloana? hmm dk mai stie cineva ceva..alte tipuri de saltele sanatoase..pls msg me..continu sa caut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_ioana

Tot in cautare de saltele sunt si eu ca trebuie sa nasca sor-mea in doua zile si ei n-au apucat sa-si cumpere salteaua si mi-au dat mie de munca..ideea e ca tot asa vreau ceva bun pt nepotica mea nu orice...nu stiu ce sa zic de saltele de cocos...nu mi se pare logic ca pot fi curatate si spalate..adik e putin cam ciudat, cum sa cureti iarba?! tot raman acolo ceva microbi si umezeala, ma indoiesc ca se usuca toata iarba din saltea in 3-4 ore cum era scris mai sus, apoi cele cu arcuri nush ce sa zic...as inclina si nu prea..sunt cam de moda veche..si apoi sa simta bebe mic arcurile in coloana? hmm dk mai stie cineva ceva..alte tipuri de saltele sanatoase..pls msg me..continu sa caut..

Parca ma vad pe mine acum cateva luni cand tot sora mea a nascut tot o fetita si tot ca tine alina eram in cautare de saltele, se pare ca mamicile ce au surori le lasa muuuuulte in grija :) . Eu am luat o saltea pentru bebe de la o firma nemteasca de unde imi luasem, acum multe luni, pe la inceputu anului de fapt, o saltea proprie, adica pt adulti. Ideea e ca sora mea e extrem de incantata de ce salteluta i-am luat celei mici, o poate spala in intregime, are si husa detasabila din bumbac ce se poate spala la masina, are o structura 3D o numesc cei de la firma asta, care la fel o poti spala sub dus, de aerisirea saltelei nici nu se pune vorba ca dk are structura asta circula aerul lejer prin ea, iarasa bebe poate sa doarma linistita pe ea si cu nasucu` in ea chiar, ca respira prin salteluta. Cum sa-ti zic salteaua asta e geniala pt mamici si nu exagerez, dar husa asta e foarte tare, are o parte cu bumbac si o parte cu mici gaurele si pentru nou-nascuti le este recomandat sa doarma pe partea asta cu gaurelele ca sa poata respira..ce mai e super tare..dk vrei mai multe detalii despre ei zi-mi..ca-ti dau PM. aici nush dk am voie sa-ti zic.

Ah ce vreau sa-ti zic e ca sunt cam scumpicele fata de cele din cocos , dar isi meritaaaa din plin toti banii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodos spune:

si eu am cumparat o saltea cu fibre cocos. e sub forma strat cocos, burete, strat cocos cu husa detasabila. a luat-o sotu si l-am avertizat sa nu ea dc nu e detasabila husa, dar acum am husa detasabila da nu prea pot sa scot salteaua din ea pt ca are fermoarul cu 3-4 cm mai scurt decat latimea saltelei.imi e frica sa o fortez ca poate rup ierburile alea sau poate nu le mai pot baga la loc.mi se par tare desirate straturile astea.s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? sa ma incumet sa scot husa?

Mergi la inceput