copil razgaiat

copil razgaiat | Autor: elyzeee

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt mamica unei fetite de 2 ani si 9 luni, o dragalsa de fetita, vorbareata, energica, baietoasa si uneori agitata care cere atentie permanenta si nu poate sta singura nici un minut. Problema este ca fetita mea este foarte rasfatata, cand vrea sau nu mai vrea ceva, face crize de isterie, se intinde pe jos, se da cu capul de pamant, isi smulge parul de pe cap oriunde ar fii (acasa, in parc, in magazin, in vizita). Am incercat cu vorba buna, n-a mers; am incercat cu bataia la fundulet, nu merge nici asa, nici cu pedeapsa, nici cu ignorarea. Punctul culminant a fost cand au dat-o afara de la o gradinita particulara pe motiv ca "nu este copilul de vina, este doar mica dar...nu este cuminte, face numai ce vrea ea". Toti membrii familiei sunt uimiti de atitudinea ei. In schimb are unele momente cand este foarte cuminte, receptiva la ce i se spune, cooperanta, intelegatoare si inteligenta.
M-am gandit ca ar fii bine sa cer sfatul unei persoane specializate in psihologia copilului, sa pot afla un tratament cat mai corect pentru problema mea si a copilasului meu , pentru a o trata cu mai multa responsabilitate si bineinteles pentru a avea o rezolva inaine de a fi prea tarziu.
Multumesc,
O mamica Disperata,Eliza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

draga Eliza,
iti intelegem disperarea dar mai ai un subiect la care ai deja raspunsuri la "parintii intreaba". daca doresti mutarea lui la aceasta sectiune te rog sa ma anunti, intre timp pe acesta am sa il inchid. multumesc pentru intelegere,

Roxana

Mergi la inceput