Simptome dupa 8 zile de la chiuretaj

Simptome dupa 8 zile de la chiuretaj | Autor: mariana_flo

Link direct la acest mesaj

Fetelor, eu acum 8 zile am fost chiuretata ptr ca am avut o sarcina oprita in evolutie, si exista posibilitatea sa fi fost sarcina molara.
Intrebarea mea este: e normal ca timp de 8 zile sa nu ma doara nimic si sa nu am nici un fel de scurgere, iar in a 9-a zi sa ma inconvoi de durere si sa apara o usoara scurgere negricioasa?
Nu am temperatura, si nici nu am luat nici un fel de medicament. Nu mi s-a prescris nici o reteta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la medic daca acum ai dureri asa puternice dupa cum descrii. Eu am avut dupa chiuretaj o hmoragie usoara si scurgere in primele 3-4 zile dupa chiuretaj, si fara dureri , poate eventual prima zi dupa chiuretaj am avut ceva dureri abdominale. Nu prea este ok ca aceasta sa se intample dupa atatea zile... si nici intr-un caz nu au fost asa puternice. Eu zic sa mergi la un control, oricum e necesar un control la vreo 2 saptamani de la chiuretaj
angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Multumesc ptr raspuns. Maine eram oricum programata ptr consultatie. Rezist pana maine, numai ca mi se pare ciudat ce mi se intampla. Sper sa nu fi aparut vreo complicatie. Eu de fel sunt mai sensibila.

Mergi la inceput