Psihlog in Ploiesti!

Psihlog in Ploiesti! | Autor: geo_ionita

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!
Am creeat acest subiect pentru ca am nevoie de sfaturi cat mai repede, stiti cumva un psiholog bun in Ploiesti? Un psiholog care sa ajute un adoloscent de 17 ani, cu probleme ale varstei: fumatul, certuri cu parintii, de ceva vreme lipseste foarte mult de la scoala, anturaj negativ, a inceput si sa minta... cu toate ca se vorbeste cu el de fiecare data si i se explica ca nu face bine...lasa capul in jos, zice ca a inteles si...a doua zi iar mai face ceva care sa ii inspaimante pe ai lui. S-au gandit de ceva vreme sa mearga la un psiholog, dar nu stiu unde anume, ca sa il ajute cumva!!! Va rog mult daca stiti pe cineva sa le recomandati, ca sunt deja la capatul puterilor...
Le-am zis de forum si sper ca or sa intre si ei aici, poate vor scrie si ei...dar pana atunci poate ii puteti ajuta!
Sper sa imi raspundeti cat mai repede! Multumesc!

Georgiana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna Geo,

Nu stiu un anume psiholog in Ploiesti dar cred ca poti incerca la scolile unde au psiholog si sa mergi acolo sa vb cu el/ea. Poate si la scoala la care invata acest adolescent exista un psiholog sau consilier scolar care va pot ajuta. daca nu, mergi la orice scoala si intereseaza-te. Cred ca la liceul pedagogic exista asa ceva. Mai poti incerca in spitale care au sigur cabinete de psihologie sau cauta in pagini aurii si sigur gasiti un cab particular. Aici sa va asteptati la preturi mari.

Parerea mea insa e ca s-ar putea ca baiatul sa nu vrea sa mearga la asa ceva si sa faca mai rau. Cred ca parintii trebuie sa invete sa descopere alte solutii pt a-l face pe copilul lor sa se poarte asa cum isi doresc ei. e o varsta dificila cand anturajul conteaza mai mult decat familia. Cred ca educatia trebuie sa inceapa de la parinti ca acestia sa stie ulterior cum sa aboredeze problema.

Succes!

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Iti multumesc foarte mult Crinutz pentru raspuns, am sa le spun ca liceul, cu siguranta, are un psiholog sau consilier scolar!!
O zi buna!

Georgiana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos

Mergi la inceput