Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ana, si sanii mei sunt moi, iese laptic din ei, dar cand vad ca nu mai sunt tari cum erau, ma apuca nervii! Eu vreau sa il alaptez cat mai mult, ii dau si formula dar asta cand nu suntem acasa, de obicei ii dau san. Sau cand avem musafiri, tot formula ii dau.
Ralu, fii tare, ai incredere ca se rezolva cu Anastasia, sper sa plecati cat mai repede din spital!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ralu, m-am uitat pe pozele Anastasiei, e un bebe tarre tare dulce, imi pare tare rau de ea ca sufera si pt tine ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Sa va ajute Dumnezeu sa aflati rapid ce are si sa ajungeti cat mai repede acsa , bine sanatoase.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Raluca, sanatate multa-multa printzesei Anastasia .
Imi pare rau ca a trebuit sa fiti acolo, dar incearca sa fii puternica si optimista si sigur se va rezolva problema.
cu o mica intarziere !

Eu sa stiti ca lucrez continuu la site, o sa va anunt cand termin si puteti vedea modificarile si completarile.

Eiiii, eu am patit-o de data asta cu alaptatul...
Sa va povestesc:
De vreo 2 zile aveam ceva dureri la unul dintre sani. La inceput n-am prea dat importanta, dar aseara in timp ce Roxana sugea am simtit niste dureri cumplite.
Asa ca am facut si eu ceea ce trebuia sa fac mai de multa vreme: am pus mana. Si-am simtit ditamai guguloiul chiar sub sfarc.
Va imaginati ca moralul mi-a picat brusc si-am inceput sa ma stresez.
Eiii, sa nu va mai povestesc despre noaptea aproape alba, de durerile nasoale avute...
Pana la urma de dimineata am chemat doctoritza si-am aflat ca am facut un CHIST SEBOREIC. Motivul cica ar fi acumularea de lapte pe un canal nedesfundat care a venit in contact cu sapunul prin porii de la firele de par de pe aureola mamara si s-a produs infectie.
Ca sa scap de interventia chirurgicala trebuie sa storc cat pot nenorocirea. Si asta fac... of ! si doareeeeeeeeeee....
Si cica sa nu ma mai spal in zona sanilor cu sapun ... doar cu apa...

Si din cauza asta nu pot s-o mai alaptez pe Roxana din sanul cu pricina, dar laptele tot se acumuleaza...
Va trebui incet-incet s-o intarc...
Stiti ce rau imi pare ???

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

buna dragele mele
Dana nasol ce ti s-a intamplatdar nu e nimik pana la urma totul o sa fie bine,si alapteaz-o pe Roxana in continuare,sincerca ar fii pacat sa o intarci
Eu pe Maria o alaptez,si sincer nu ma intereseaza unde sunt,la restaurant ,afara,nu conteaza,am o paturica subtirica si o acopar bine sa nu se vada nimik si papa fata mea de rupe.....
Dana,m-am uitat pe site-ul nostru e cool e super,dar stii ce ?(sper sa nu te superi)ori nu m-am uitat eu bine ori nu am vazut poze cu Maria fetitza Andreei?
Te rog daca poti sa pui niste pozici si cu ea,si cum mamica ei,si de la botez
Iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Neatza fete frumoase..cu piticuti draguti...
Noi suntem in febra pregatirilor de botez...Duminica este....
Saptamina asta nici nu stiu cum a trecut...nici de epilat nu am avut timp..azi a venit si rindul meu...la 4 am programare la epilat,pensat,vopsit...
Nu am mai intrat fiindca Dariuca mea m-a suparat iar...a papat super nasol...Am chemat doctora..cik copiii mai au perioade..Mi-a dat vit B6 1/4 fiola si 1/2 de acid folic...daca intr-o saptamina nu-si recapata apetitul...facem si noi niste analize....
Ieri a mincat binisor..culmea...
Ma dispera copila mea....
Irina....trece si la noi la 3 luni....5100 si 60 cm.....
Ralu....fii tare...O sa iasa soarele si pe strada voastra.... Si Anastasiei
Moni...imi pare rau ca esti bolnavioara... Si pt Di
Anda,Mire,Ingrid,Gio,Irina,Astery,Alina,Daniela,Ursulica,Janina,Ana,Mira,Maraki,Bee,Liliana....si restul fetelor....
Cata,Cristina..si cine mai chefuieste azi-miine....petrecere frumoasa...si bebei cumintei....
Va ...si imi revin eu...si semnez zilnic condicutza..nu scapati voi de noi....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Dana_Ene...imi pare rau pt tine..Las ca tece..Uite un .

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor , ma bucur cand vad ca voi inca mai alaptati, f bine pentru bebelusi e cel mai bine asa, din pacate eu n-am avut laptic dar asta este.
Va salut si va pupicesc pe toate, noi astazi avem botezul si nu o sa mai pot intra ca am o groaza de lucruri de facut, Ralu, sa se faca bine Anastasia cat mai repede.
Moni tu cum te mai simti?
Pupici la toata lumea
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,ce bine seamana emma cu tine si ce mare a crescut!
RALU,fii tare si incearca sa te odihnesti si tu,lasa gandurile si ai incredere in Dumnezeu.o sa ma rog pt bebitza ta!multi
NICO ,AI APARUT DAR PE FUGA..TOT PUPACIOASA AI RAMAS...SI DISTRACTIE FRUMOASA!
SILVI,tare frumos mai e alain,are niste ochisorii...distractie placuta si voua
ASTERY,ce face razvanelul drag?a,dar si tu esti cu botezul..sa va iasa totul cum va doriti
MONI,esti bine?ce antibiotic iei acum?
ANAM,s-ar putea sa nu se mai satura clara cu tzitzi ,de aia cere asa des,asta daca nu mai are colici...oricum sa ai o cutie de lapte de rezerva,ca nu se stie.eu folosesc aptamil(acum am trecut la 2,desi e de la 5luni).e de la milupa si e destul de bun.doar ca-i cam scump,18euro cutia...ce bunatati mai faci?
GIOVA,nu prea imi dau seama cu cine seamana marco,dar tare-i dragut cu oul de cioco
DANA-ENE,multa sanatate si incearca sa te mulgi bine,ca numai asa scapi de galma
LUIZZA

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

AM UITAT SA VA SPUN,ca e a treia noapte de cand dani nu doarme ...se foieste si scanceste cat e noaptea de lunga si nu stiu de la ce...dintii sau colicii???????dar in ritmul asta o iau razna de tot.nici macar pus pe burta mea si leganat nu se linisteste,se vede ca-l doare ceva.la gingia de jos,se vad ceva urme ca ar fi mai inflamata,dar nu cred sa-i iasa asa repede.in fine,poate ii trece si faza asta
ALINA,te-am visat azi noapte,ca eram impreuna la o masa mare si vorbeam de bebelini,mai era lume ,dar nu am retinut pe nimeni.ce iti face unghia?,sper ca se vindeca bine

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Fetele haideti la noul capitol.

de cu multi !

Mergi la inceput